|
|||||||
| Általános tudnivalók a Napköziről Általános tudnivalók és előkészítés a Scrapbook Napközihez |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Ezúton értesítünk minden kedves látogatónkat arról, hogy a tábori szezon kapcsán közös szabadidős elfoglaltságra hívunk Benneteket:
Gyertek el 2010.08.09-13. között a Scrapbook Kreatív Stúdióba a (Budapest, V. ker. Magyar u. 36. V/2.) Scrapbook Napközibe! ![]() A részletes programot ide kattintva tudjátok megtekinteni>> Az egyes programokra holnaptól tudtok jelentkezni, amit itt, ebben a témában is jelezni fogunk. Szintén ebben a témában tehetitek fel kérdéseiteket a programokkal kapcsolatban! Várunk Benneteket, gyertek minél többen!
Utoljára módosítva: Gigi által : 2010-08-01 15:29 |
|
|
||||
|
||||
|
De szuper ötlet ez a napközi!
![]() Végig olvastam a napokat, de jó annak akik ott lehetnek! A hétfőt, megpróbálom szabaddá tenni!
|
|
|
||||
|
||||
|
ÁÁÁ, hogy ez mekkora ötlet! Ezt nekem találtátok ki személyesen? :laugh:
Jövő héttől már lesz újra bölcsi, girlpower van hétköznap ![]() Azt szeretném kérdezni, hogy esetleg a keddi képeslapkészítős tanfolyamra is lehetne-e Pannikával menni :emarassed: (néha sír, de többnyire alszik, vagy az ölemben van). Ha másokat zavar, akkor természetesen nem fogok bekavarni senki kikapcsolódásába! Kérlek jelezzétek, hogy ezzel kapcsolatban van-e irányelv! Köszi!
|
||||
|
||||
|
Köszi Gigi a választ, akkor én most feltételesen jelentkezem a hétfőre meg a csütörtökre. Délután persze.
Majd ha lehet, akkor "hivatalosan" is.A péntek este kétesélyes, van rá néhány % hogy megyek. Arra nem jelentkezem, úgyis saját anyagos a téma, és a pizza-csoki-kóla kombóval sem kell rám készülnötök, mert egyikkel sem élek. ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Kiváncsian várom a szerdát a gyerkőcökkel :emarassed: Legalább is remélem, hogy jön valaki
|
||||
|
||||
|
Figyelem, működnek a regisztrációs űrlapok, várjuk a jelentkezéseiteket!
A Scrapbook Klubokon kívül minden program leírásánál egy piros színű "Regisztráláshoz kattints ide!>>" szövegű linket találhattok, amely legördíti az ablakot a választott program űrlapjához. Bármi kérdésetek van, itt jelezhetitek. Jelentkezés a Scrapbook Napközi Programjaira itt>>
|
||||
|
||||
|
Gigi, az elsőnél elbénáztam az emil címemet. A csütörtöki a működőképes. Bocsi.
|
|
|
||||
|
||||
|
Woww, most olvastam mennyire szuperek lesznek a programok!! Nálam szerintem a péntek délutáni program lesz a nyerő... de azért megpróbálok majd többször menni! Jó lesz kicsit feltöltődni Köztetek megint :olelke:
|
|
|
||||
|
||||
|
A hétfő délelőtt már biztos a többit még nem tudom, de kialakul!!!:olelke:
|
|
|
|||
|
|||
|
Igazság szerint napok óta szomorkodom magamban
Normálisan már be lennék regisztrálva minden egyes napra... de éppen erre a hétre befizettünk egy napközis mesetábort, ahová mind a négyen megyünk, én is a legkisebbel MURPHY!!! Ezért eddig nem is mélyültem el a programok részleteiben, nem akartam a szívemet fájdítani...Közben viszont az történt, hogy pici Dalma és a férjem rettentő náthásak lettek. Így hétfőn a drága ember itthon marad pesztrálni, és én elugornék a klubra laptopostul. Elég vacak, és csiga rajta a GIMP, de valamit majd csak kezdek vele. Ráadásul ez a nagyon, nagyon drága ember elengedne a péntek esti buliba is... ha volna még hely. Úgyhogy megpróbálok még regisztrálni. A többi eseményt pedig itthonról követem, 1000 köszi, Betsie, hogy gondoltál miránk, keresem majd azokat az elrendezésterveket! :olelke: |
|
|
||||
|
||||
|
Kaska, VÁRUNK! Nagyon örülök, hogy el tudsz jönni, természetesen, annak kevésbé, hogy Dalma beteg lett, de a drága embernek azért innen küldök egy :szia: és egy :thumbsup: Köszi!
Az elrendezéstervet itt, a klubon mutatjuk! A pizzás buliba pedig még bőven van hely! GYERE!!!!
|
||||
|
||||
|
:szia:Lányok! Én már haza is értem, és meg kell hogy mondjam, az egyik legélvezetesebb napot töltöttem el a klubban! Végre akottam, és nem más volt az én segítségem, mint Didó, aki egy tünemény
:olelke: Készültek is fotók, bár senki sem volt oda a kattingatásomért , azért majd jövök mutizni![]() ![]() Olyan fantasztikus volt, hogy mindenki alkotott, teljesen feltöltődtem:olelke: Köszönök mindent...
|
|
|
||||
|
||||
|
én is itthon vagyok :P jaj csajok annyira szuper volt, eszméletlen jól éreztem magam :thumbsup: szerdán is ott leszek természetesen, és tadam... viszek cuccokat!! asszem rendesen megfertőződtem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! áááááááááááá!!!
Brigi alig várom a képeket!!! ps: Rita km,.... hol az oldal? :laugh: |
|
|
||||
|
||||
|
Örülök, hogy tetszik:thumbsup: Na jó a durvábbakat kitöröltem:jaaaa:
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Brigi, szuperek a képek!!! A rólam készültről most nem csinálok avatarképet. :P (=azért vágtam ilyen fejet, mert épp elszállt a számlázóprogram az utolsó termék felvitelekor
![]() )Didó, klassz, hogy jöttél! Meg persze a többiek is! :thumbsup: Az én oldalam nem készült el, de igyekszem befejezni és feltölteni! |
|
|
||||
|
||||
|
Jaj lányok nagyon jó volt a mai nap!!! Didó úgy örülök hogy végre találkoztunk, és mindenki mással is! Brigi én is köszi a javaslatokat, olyan jó volt így alkotni, új dimenziókat fedeztem fel!(én a magányos alkotó!!) Amikor sikerül megyek még! A fotók nagyon jók,(még az enyém is) Betsie, Gigi , Rita köszi a szervezést, szuper volt!!!!:thumbsup::olelke::szia:
|
|
|
||||
|
||||
|
Lányok, valóban nagyon szuper volt a mai nap Veletek!!! Úgy elszállt az idő a jó társaságban, hogy őrület!
Jó volt közösen alkotni, pláne Didóval, akinek segítségével készült egy közös oldalunk:thumbsup: éppen most fejeztem be és töltöttem fel. Didó még egyszer köszi, élmény volt! Brigi, nagyon szuperek a fotók, köszi!És köszi Mindenkinek, aki eljött, fantasztikus Csapat vagytok!:thumbsup:
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|