|
|
||||
|
||||
|
gyönyörűséges oldala születtek, Ti lányok nem lustálkodtok
mindenkihez benézek majd ám Az én alkotásom is megszületett![]() itt leledzik ![]() :*
|
||||
|
||||
|
Sziasztok! Én is elkészültem az "alkotásommal"!!! Jó szórakozás volt!
![]() http://galeria.scrapbook.hu/showimag...r&imageuser=95
|
||||
|
||||
|
Mindenki olyan szépeket csinált!
Bocsi, hogy nem kommentezem őket egyesével...
|
|
|
||||
|
||||
|
Óh, én csak most tudtam gép elé ülni, elkezdtem kommentezni, megyek majd mindenkihez, de most én is megcsinálom az oldalam, magamnak, szuper ez a kihívás, is!!!
|
||||
|
||||
|
Ma kicsit hamarabb abbahagytam, most rajzoltam és az első oldal már kész is, de még egyet tervezek mára.
Ja, és aludni is szeretnék, holnap suliba kell menni.
|
|
|
||||
|
||||
|
Hamarosan lejár a határidő, + 1 fontos update a mai kihíváshoz
Sziasztok!
Örömmel láttam, mennyi-mennyi oldal készült már az első kihívásunkra! Hű és há, wow, meg juhhéj!!!!! Köszönöm, hogy velem játszottatok, szuperek vagytok!Szeretném súgni a még hezitálóknak, hogy hamarosan éjfél, és lezárjuk ezt a galériát és egyelőre véget ér ez a kihívás. Szóval, aki még szeretne csatlakozni, tegye meg, mert nagyon várjuk az ő oldalát is! A fontos update pedig a következő: A kihíváson résztvevő kedves tagok alkotásai sorsoláson fognak részt venni, melynek győztese - hasonlóképpen ahhoz, ahogy Betsie kihívásában is láthatjátok - kap egy általam készített hagyományos scrapbook technikával összeállított 30x30 cm-es scrapbook oldalt, amibe mindent beleadok! ![]() A sorsolás időpontja jövő vasárnap lesz. Nos, van még jelentkező? Utoljára módosítva: Gigi által : 2009-05-08 00:19 |
|
|
||||
|
||||
|
Gigi, annyira de annyira várom mindíg az estéket, hogy kiderüljön a másnapi kihívás, most meg reggelig izgulhatok mééégg
Pedig ma aludnom kell
|
||||
|
||||
|
Drága vagy! Annyira tetszett, ahogy tegnap fennmaradtál, és megvártad. Annyit súgok, hogy ma éjfélig nem érdemes várni, mert csak holnap fog kiderülni a reggeli órákban. Annyit mondok, hogy 3 kihívás lesz, jobbnál-jobb, én előre imádom őket! Bocs...
![]() :rolleyes2:![]() Tudod, úgy jó, ha nem minden derül ki előre, mert akkor már nincs min izgulni a következőig. Ld. sorozatok - pl. az én kedvencem (tudod) a LOST. Majd megőrülök két rész között, de sokkal nagyobb "élvezet", mint újranézni egyben az összeset, mondjuk 4 órán keresztül 5 részt egyben. (de ez most offtopic megjegyzés volt, ne erről beszéljünk )
|
|
|
||||
|
||||
|
Jövök én is, csak még összeírom a felhasznált dolgokat!
|
|
|
||||
|
||||
|
Tuuudom Gigi, szeretem is a meglepetéseket
Főleg, hogy ilyen szuperek! Ma nem is maradok sokáig, holnap dolgozni kell menni, de amint tudok jövök tájékozódni az újabb kihívásokról
|
||||
|
||||
|
Kicsit el vagyok maradva, ezt a kihívást (remélem még időben), sikerült teljesíteni, igyekszem minél többre sort keríteni, mert nagyon ötletes és fejlődést elősegítő mindegyik (már amit eddig sikerült elolvasnom... :embarassed
! A képem itt található: http://galeria.scrapbook.hu/showimag...r&imageuser=35
|
||||
|
||||
|
Mindenki képeit nagyon köszönöm, öröm nézni ezt a gazdag galériát, olvasni a sok-sok őszinte és megkapó kommentárt. De jó, hogy a Nemzetközi Scrapbook nap és a Scrapbook Napok ürügyén ezt most mi itt mind együtt megfogalmaztuk!
Álljanak itt ezek a gondolatok a nagyközönség előtt egyfajta bizonyságtételként, mennyi mennyi mindent kaphat és adhat valaki másnak azáltal, hogy scrapbookozik. Szuperek vagytok, és most lezárom a galériát (pszt... egy időre)....
|
|
|
||||
|
||||
|
Ó, mennyi mennyi gyönyörű oldal!!!
![]() ![]() Szuper, hogy ilyen sokan részt vettetek a kihívásban! Állati, hogy milyen szép oldalakat gyártottatok!!! Külön örülök, hogy tetszett a kit és ilyen sokan felhasználtátok egy-egy elemét!!!
|
||||
|
||||
|
Noémi, Linsey, imádom az oldalaitokat!!! Örülök, hogy Ti is elkészítettétek a Ti változatotokat. Köszönöm, hogy Ti is játszottatok! A kommentezést is bepótlom, csak még készülök a mai dolgokkal!
|
|
|
||||
|
||||
|
Noémi, drága, nálam ez a te készleted nagyon szem előtt van, már más képekhez is felhasználtam és fel is fogom az elemeket, köszi még egyszer itt is!
|
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!
Köszönöm Nektek mind a 31-eteknek egyen-egyenként, hogy részt vettetek a hét legelső kihívásán és megosztottátok velünk, Ti miért szerettek scrapbookozni! Berobbant a hét ettől az első naptól, és ez az aktivitás aztán a héten tovább folytatódott. Szuperek vagytok, hogy együtt ünnepelhettünk ezen a héten. A hetet áthatotta mindaz, amit ezekre az oldalakra ráírtatok, amit megfogalmaztatok magatokban a scrapbookozással kapcsolatban. Köszönöm nektek ezt az élményt én is. Levezettem a sorsolásomat, megszületett az eredmény. Boldogan jelentem be, hogy a megígért, 30x30 cm-es, hagyományos technikával készített oldalt a sorsolás alapján: ![]() Kisvirágnak fogom elkészíteni! ![]() Remélem, örömet szerzek majd vele? Köszönöm a részvételt még egyszer, mindenkinek! Gigi |
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon Gratulálok Kisvirág!
| Megjelenítési módok | |
|
|