|
|
||||
|
||||
|
Gigi: Miért szeretsz scrapbookozni?
Mi mással is kezdhetnénk a Nemzetközi Scrapbook Napon a Scrapbook Napok első kihívását, mint azzal, hogy fogalmazzuk meg egy scrapbook alkotásban, miért szeretünk scrapbookozni! Tehetünk rá fotót, használhatunk idézeteket, de fogalmazhatunk megindító gondolatokat is! A lényeg, hogy kifejezzük vele, mit jelent számunkra az albumkészítés csodálatos tevékenysége. Mit ad nap mint nap hozzá az életünkhöz!
A kihívás időpontja: 2009. május 2. szombat - 2009. május 3. vasárnap 24:00 Galéria: Gigi: Miért szeretsz scrapbookozni? A kihívás feltételei: Bármilyen technikát használhatsz, digitális vagy hagyományost egyaránt. A kihívás feltételeinek azonban akkor felel meg alkotásod, ha az alábbi két freebie VALAMELYIKÉNEK felhasználásával készült. Kolibri: I love scrapbook Budaházi Brigitta: Szeretek scrapbookozni A feltöltési határidő tehát: 2009. május 3. vasárnap 24:00 Kellemes alkotást kívánok, nagyon várom, milyen alkotások érkeznek az első kihívásra!
|
|
|
||||
|
||||
|
Úgy gondoltam, hogy erre a kérdéssel szöveggel is jó lenne válaszolni. Olyan szépeket írtatok már, akik feltöltöttétek az oldalatokat. Még próbálkozom.
Nagyon jó, hogy indult a kommentárírás. Biztosan az is sokat fog segíteni.
|
|
|
||||
|
||||
|
Igen, ebben igazad van, de sokszor tudod, egy kép, többet mondhat, mint ezer szó. (Csak biztatlak!
)Örülök, hogy téged is érdekel, bízom benne, hogy hasznodra válik majd!
|
|
|
||||
|
||||
|
Köszönöm a biztatást. Közben elkészültem. Egy-két szó került az oldalra a többit a blogomban fogalmaztam meg. Muszáj volt oda leírnom.
Igazad van, hogy egy kép többet mondhat, mint ezer szó. Ráadásul mindenkinek mást jelenthet. Érdekes dolog ez. Most úgy éreztem, hogy írnom is kell. Köszönöm a lehetőséget. Elgondolkodtató ez a kihívás.
|
|
|
||||
|
||||
Ez édes volt! Mini leckéket mondtam, lányok, és nincs ám nálam a bölcsek köve! Igyekszem segíteni, ha tudok, és majd egymástól és együtt megtanuljuk! Úgy örülök, hogy hasznosnak találjátok majd, és hogy ilyen szép számmal érdeklődtök! :rainbowsziv:
|
|
|
||||
|
||||
|
Elkészültem én is az oldalammal...annyira tetszenek a többieké is... nézegetem, olvasgatom, úgy látszik egy hétig csak a gép elött fogok ülni
|
||||
|
||||
|
Én is elkészültem
Nem bírtam tanulni, mert ez folyton ott motoszkált a fejemben Tetszett/tetszik ez a feladat . Valahogy tényleg nincsenek véletlenek, mert egész héten egy ilyen jellegű oldalon gondolkodtam
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|