|
|
||||
|
||||
|
lányok nagyon-nagyon ügyesek vagytok!! olyan szuperek az oldalak
![]()
|
||||
|
||||
|
Megpróbálkoztam egy hagyományossal, itt láthatjhátok: http://galeria.scrapbook.hu/showimag...atid=newimages köszönöm Krissz, nagyon tetszett a kihívás
|
||||
|
||||
|
Lukács Sándortól csak tegnap hallgattam meg. Az oldalt melóban csináltam, de közben többször is elolvastam. A videót nem akartam becipelni melóba
a net meg nem akar működni odabent Nagy hatással volt rám azért így is, reméltem, hogy át tudom adni, amit éreztem ![]() Egyébként az első gondolatom az volt, hogy rajzolok hátteret, de így, hogy valóságos képet alkottam jobban tetszik, mintha sima rajzolt hátteret csináltam volna. Szerencsére a hétvégén készült elég fotó, hogy összeszedjem a képhez ezeket. Ja, és még annyi, hogy köszönöm mindenkinek a szép szavakat
|
|
|
|||
|
|||
|
Én köszönöm, hogy játszottatok velem, és olyan jó érzés ennyi érzelmet és szeretetet látni. Sajnos most nem nagyon van időm alkotni, ez a vers meg nekem a mamám gyászjelentésén volt, egy általam készült kép (scrappelt) hátulján. Nem akartam berakni a galériába, mert ez a vers enélkül is bár szép, de fájdalmas érzéseket kelt.
|
|
|
||||
|
||||
|
Én is elkészültem, viszont most látom csak, hogy mennyi az idő (lehet, hogy nálunk is van vmiféle "Bermuda-háromszög" :rolleyes2
, remélem még belefértem a feltöltési határidőbe... :embarassed:A képem itt található: http://galeria.scrapbook.hu/showimag...r&imageuser=35 Krisssz, köszönöm a játékot!
|
|||
|
|||
|
Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek az eddigi résztvételt, örülök, ha nehéz és elgondolkodtató volt a kihívás.
Aki lemaradt volna róla, annak még az egész szombat rendelkezésére áll, hogy feltöltse a galériába az oldalát. Kíváncsian várom
|
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
|
Talán nem is volt baj, hogy egész héten "érett" a gondolat, mára kipattant az ötlet is hozzá
Ide tettem, és nagyon köszönöm, hogy részt vehettem. Sokat jelent...
|
|
|
|||
|
|||
|
Ugyan már ott is írtam, fantasztikus lett. Én köszönöm, hogy időt szakítottál rá. Úgy érzem , ebben a galériában több van, mint száz kérdésre adott válaszban.
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
Kedves Lányok! A játék a tegnapi nappal lezárult. Nagyon köszönöm, hogy ennyien résztvettetek benne, és szebbnél szebb alkotások születtek. Általuk sok mindent megtudtam rólatok, és ezt külön köszönöm.
Mivel a szavazás mellett döntöttem, kérlek benneteket, hogy nézzétek meg mégegyszer a galériát, és szavazzatok a nektek tetsző oldalra. Mivel én kedden elutazom egy hétre (Barcelona ), Betsie "vezényli le", és az ajándékutalványt is ő vagy Gigi továbbítja annak, akinek munkája legjobban elnyerte tetszéseteket. Ha lesz rá lehetőségem, persze belesek majd, hogy én is megtudjam az eredményt. Szép hetet mindenkinek
|
|
|
|||
|
|||
|
Köszönöm
|
|
|
|||
|
|||
|
Köszönöm, köszönöm
Csak benéztem már megint. Muszáj volt megnéznem, hogy áll a szavazás. Ez biztos valami függőség, nem?![]() ![]()
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|