|
|
|||
|
|||
|
Fotós kihívás
Sziasztok, és szép napot mindenkinek
![]() Még alig múlt el az Anyák napja, és lassan a Gyermek nap közeleg. A kihívás végül is mindkettőhöz kapcsolódik. A feladat első részeként, kérlek olvassátok el vagy akár hallgassátok meg az egyik kedvenc versemet, amit én ritkán merek megtenni, mert rögtön sírva is fakadok tőle. Biztos ismeritek Ti is, de a feladat megoldásához biztos segítség, a vers hangulatának újbóli átérzése. Innentől kezdve csak egy megkötés van, hogy használjátok fel azt a freebiet, amit ehhez a kihíváshoz készítettem. Fotózzatok bármit, amit ehhez jónak találtok, és készítsetek olyan oldalt, ami számotokra ezt a verset jelenti. Ebbe a galériába töltsétek fel a képeket, a kulcsszavakhoz írjátok, hogy krisssz_kihívás. Nagyon várom a képeket, ha bármi kérdés van, gépközelben leszek. A beküldök közül nyertes is lesz. Azt nem vállalom, hogy én választok, szóval szavazással döntenénk el, ki a győztes. Mivel az egyik kedvenc boltom az After Five Design, a nyeremény egy 5 $-os ajándék utalvány, amit az eredményhirdetés után elküldök annak, aki a szavazás alapján a kedvencnek bizonyul. Jó alkotást a munkához.
Utoljára módosítva: krisssz által : 2009-05-04 12:08 |
|
|
||||
|
||||
|
Azt hittem már nem jöhet kemény kihívás, de ez engem lelkileg fog megviselni. Nem biztos, hogy a két nap alatt fel tudom dolgozni. :sad: Könnyek nélkül én sem tudtam elolvasni a verset.
Azért köszönöm, mert már most elindítottál bennem valamit.
|
|
|
||||
|
||||
|
Szeretem ezt a verset, és nagyon megérintett most Lukács Sándor tolámácsolásában is.... köszönöm, krisssz. Van hozzá fénykép, ami egyből beugrott. Szép lesz az oldal, nagyon nagyon tetszik az inspirációd.
|
|
|
||||
|
||||
|
Köszi, hogy felidézted bennem ennek a versnek a hangulatát. Nagyon szeretem és rég hallottam.
Én a Halász Judit féle változatát ismertem.Jövök én is.
|
||||
|
||||
|
Köszönöm Én is! Nagyon szép vers az biztos!
Jövök én is egy oldallal.
|
|
|
|||
|
|||
|
Igen, ez a kihívás holnap éjfélkor zárul, de a szombat egy pót nap, ha valamelyik kihívásról lemaradtál, akkor fel tudod tölteni a galériába.
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Tinci, én is csak félve jövök a gép közelébe
![]() Közben készítettem én is egy képet, itt van :-) Krissz, jó nehéz feladat volt! |
|
|
||||
|
||||
|
Krissz, mindent félretéve és minden elkezdett kihívást félbehagyva elkészültem én is az én változatommal. Az idézetedet máshogyan használtam fel, de remélem, nem bánod?
Nagyon nagyon inspiráló volt ez a kihívás. Azt hiszem, sokat segített, hogy hangos változatban is megkaptuk az inspirációt. Köszönet érte!
|
|
|
|||
|
|||
|
Dehogy bánom
Már kommenteztem is, nagyon szép lett. Ma én sem tudok ettől a verstől megszabadulni. Meghallgattam a Republic-tól is. Hát nem lett tőle könnyebb
|
||||
|
||||
|
krisssz, EZ NEM IGAZ! Az előbb hallgattam meg én is!!!
keresgélném az interneten az angol fordítását a versnek, de nem találom, így leltem rá "véletlenül" a Republic-os változatra.
|
|
|
||||
|
||||
|
Készítettem én is egy oldalt, de már csak holnap tudom feltölteni, olyan sötét van már(borús az idő, egész nap esett az eső), hogy nem tudom jól lefényképezni! Gigi hasonlóan gondolkodtunk a fotót illetően!
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|