|
|
||||
|
||||
|
Fel fognak bukkanni pl. nalam is az tuti. Mert a hetvegi kihivasokrol le maradtam, de attol meg a wordart-ok nagyon szuperek!
|
||||
|
||||
|
az enyim friss oldalt is mutatom, szintén a csodás wa felhasználásával!! köszi, imádom őket!!
|
||||
|
||||
|
Én is elkészültem, íme:
http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=2737&c=57
|
||||
|
||||
|
Lányok, nagyon örülök! Tegnap már idő előtt kidőltem, mivel eddig mindkét nap 1 óra magasságában feküdtem le
Gyönyörűek az oldalak és várom szombaton a többit (Én is még arra gyúrok )
|
|
|
||||
|
||||
|
Tinci bővített molnárferences (hahaha) kihívására készült szösszenetem a te kihívásodhoz is passzol!
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Az nagy baj lenne ha még töltenék fel a galériába képet, így versenyen kívül? még mindig tele vagyok ihletekkel az idézetekhez kapcsolódóan, és készítenék képeket, amiket fel is töltenék, ha nem baj^^
|
|
|
||||
|
||||
|
June (bocs Janka, hogy válaszolok), nyugodtan töltsd fel, ha még van benned ihlet! Mivel a kihívás galériája már zárva van, emiatt a Regisztrált tagok alkotásai közé töltsd fel, légyszi.
|
|
|
||||
|
||||
|
Gigi, szombaton nem nyitjátok meg még egyszer az összes galériát, hogy akinek elmaradása van, az fel tudja tölteni?
Mert ha most June az általános galériába tölti fel, nem biztos, hogy veszem, hogy ő az én játékomra készítette. Mivel nyeremény is lesz, nem szeretném, ha valaki elesne a nyerés lehetőségétől
|
|
|
||||
|
||||
|
Jajjaj Janka! Előbb töltöttem fel a képet, minthogy elolvastam volna a kihívásodat aminek a lényege,hogy a Tieid kozül kell felhasználni. Akkor így csak a galériába érvényes, mert új lévén még nem tudom hogy kell módosítani . Sorry
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!
Köszönöm Mindenkinek, aki velem játszott. Igazán sok szép alkotás született, nem is tudtam volna választani, hát rábíztam a vakszerencsére. Íme a nyertes: ![]() Gratula, Kriszta! Jelentkezem, hogy megbeszéljük a nyereményedet. Választhatsz!
|
|
|
||||
|
||||
|
Kriszta, gratulálok!
|
|
|
||||