|
|
||||
|
||||
|
Janka wordartos kihivasa
A feladat a következő: készíts oldalt az általam készített wordartok valamelyikének felhasználásával. Nyeremény is lesz (valami hagyományos cuccra gondoltam, motivációként), de még nem tudom, pontosan mi. Valamint arról sincs még fogalmam, milyen módon választok nyertest
Lehet, hogy sorsolni fogok! Innen tudod letolteni. A kihívás kedd 24.00ig tart! Galéria: Janka wordartos kihívása Jó szórakozást!
Utoljára módosítva: Gigi által : 2009-05-04 09:33 Oka: Feltöltési galéria címével kiegészítettem |
|
|
||||
|
||||
|
Csúcs Wordartok!!! Nagyon szeretnék részt venni, majd meglátjuk sikerül e
CT:RainbowDesigns, DidóDesigns, TimoDesigns, PinkLottyDesigns, MörjikeDesigns, KikinouDesigns "A boldogság olyan pillangó, melyet ha kergetünk, soha nem érhetünk utól, de ha leülünk csendben, leereszkedik hozzánk. " AltalenaBlogja |
|
|
||||
|
||||
|
Köszi, Csajok, hogy ennyien igyekeztek. Nem tudom, tudjátok-e, de ha nem jön be a szín, meg tudjátok változtatni a Hue/Saturation menüben
A sötét betűk úgysem fognak változni, csak a színesek. Jó szórakozást! Én is csinálok ám majd, ha utolérem magam
|
|
|
||||
|
||||
|
Tök jók a wordartok! Jövök én is, amint tudok!
|
|
|
|||
|
|||
|
Na, elkészültem , feltöltöttem és kiszenvedtem magamból a leírst is sok-sok Ctrl+C és Ctrl+V segítségével...
Itt van a képem :-) Még meg is könnyeztem, mikor írtam hozza' a szöveget
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Bocs, lányok, hogy nem voltam eddig. Ahogy megjöttem, az volt az első, hogy ideültem kommentezni. Nagyon szép emlékeket örökítettetek meg!
A többieknek, akik még készülnek, jó alkotást! (Én is rohanok, végre befejezem Ancsika kihívását, mielőtt lemegy a nap. )
|
|
|
|||
|
|||
|
Janka, jövök mé 1el!
Itt van ni :-) |
|
|
||||
|
||||
|
Teljesítettem a mai kihívásomat, próbáltam egy kicsit minimálosra venni a formát
CT:RainbowDesigns, DidóDesigns, TimoDesigns, PinkLottyDesigns, MörjikeDesigns, KikinouDesigns "A boldogság olyan pillangó, melyet ha kergetünk, soha nem érhetünk utól, de ha leülünk csendben, leereszkedik hozzánk. " AltalenaBlogja |
|
|
||||
|
||||
|
Én is elkészültem egy hagyományos oldallal (ezzel lehet, kicsit megbontom a sort...
), itt található: http://galeria.scrapbook.hu/showimag...r&imageuser=35
|
||||
|
||||
|
Lányok, olyan szépeket és vidámakat alkottatok
Köszönöm az aktív részvételt. Örülök, hogy ennyire tetszenek. Direkt univerzálisakat készítettem, ezek minden alkalomhoz passzolnak a nagy eseményektől kezdve a mindennapi örömök megörökítésén át. Kiváncsi vagyok, hol fognak még felbukkanni később
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|