|
|
||||
|
||||
|
Madárka, a lényeg ott van
Nagyon klassz az összhatás, egyből kiszúrtam ám! Külön köszi, hogy Scrap bazáros bélyegzővel dolgoztál!
|
||||
|
||||
|
A legkölönlegesebb lap, amit láttam! Kivágott maci..fantasztikusan ötletes!
|
||||
|
||||
|
Finom, letisztult oldal, szeretem a színeit, az elrendezését, remek a fotó is! Szuper lett!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
|
Linsey, a bélyegzős kihívásod megihletett
Lassan összegyűltek a hozzávalóim egy minialbumhoz, amit éppen készítek. Bár ide már nem lesz kész... Lesz rajta csodaszép bélyegzőnyomat is. Csak akartam, hogy tudd! Köszi, hogy így is felhívtad a figyelmemet erre a csodaklassz szórakozásra (még csak ma vettem, de legszívesebben mindenhova nyomdáznék vele ). Nemsokára jövök a végeredménnyel.
|
|
|
||||
|
||||
|
Vigyázz, mert rosszabb, mint a digi!:rolleyes2: Már éjjel is azon jár az agyam, hogy miből mit lehet kihozni? Felriadok és kiderül, hogy csak álmodtam.
|
||||
|
||||
|
Jaj, de jó! Ennek szívből örülök!
) Nagyon várom a minialbumod!:rainbowsziv:
|
||||
|
||||
|
Azt hiszem nem kicsit maradtam el a fórumokon... :embarassed: Ide is elkészült az oldalam, itt található: http://galeria.scrapbook.hu/showimag...r&imageuser=35
Linsey, köszi a játékot, nagyon tetszett, mert ismét használhattam a szuperjó pecsétjeimet!!!!
|
||||
|
||||
|
Én is készen lettem egy képeslappal, bár 3 virág helyett 4 került rá.... Már régóta a fejemben volt, most örülök, hogy elkészíthettem a kihívás keretein belül.
![]() Itt látható: So glad we're friends...
|
||||
|
||||
|
Nagyon vagány, már megvizslattam!
örülök a felfedeztt bélyegzőknek is!![]() Köszönöm, hogy játszottál!
|
||||
|
||||
|
Én is örülök, hogy elkészítetted, nagyon szép lett! A tetején a masni a kedvencem!
![]() Köszönöm, hogy játszottál!
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Én is megcsináltam
Itt láthatjátok!
CT:RainbowDesigns, DidóDesigns, TimoDesigns, PinkLottyDesigns, MörjikeDesigns, KikinouDesigns "A boldogság olyan pillangó, melyet ha kergetünk, soha nem érhetünk utól, de ha leülünk csendben, leereszkedik hozzánk. " AltalenaBlogja |
|
|
||||
|
||||
|
Végülis nem tudom, mi a határidő, 20.00, vagy éjfél, de kész vagyok én is. Itt megnézhető.
Utoljára módosítva: Maja által : 2009-05-09 22:30 Oka: Rossz linket adtam meg. |
|
|
||||
|
||||
|
20 óra volt, de ma van a pót nap, éjfélig lehet(ett) tölteni Nagyon tetszik a képed!![]()
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!
Szeretném megköszönni, hogy ilyen sokan -22-en! - részt vettetek a kihíváson! :rainbowsziv:Nagy öröm volt várni és gyönyörködni a pályázatokban!Röviddel ezelőtt megtörtént a sorsolás is, íme a végeredmény: ![]() ![]() ![]() Gratulálok! ![]() ![]() E-mailben szeretnék elérhetőséget kérni , ahová az ajándékot postázhatom!
|
||||
|
||||
|
Nagyon gratulálok Judit!
CT:RainbowDesigns, DidóDesigns, TimoDesigns, PinkLottyDesigns, MörjikeDesigns, KikinouDesigns "A boldogság olyan pillangó, melyet ha kergetünk, soha nem érhetünk utól, de ha leülünk csendben, leereszkedik hozzánk. " AltalenaBlogja |
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|