|
|
||||
|
||||
|
Linsey - Bélyegzős kihívás
Sziasztok!
Üdvözlök mindenkit a hetedik napon Ugye bírjátok még? Jöhet egy újabb kihívás?A feladat a következő: Tetszőleges oldal, képeslap, minialbum, stb. készítése. Szerepeljen rajta: Bélyegző lenyomat, 2 gomb, 1 szalag, 3 db virág Az elkészültek képeket ide töltsétek: Scrap bazár - Bélyegzős kihívás Határidő: szombat 20.00 Nyeremény -a Scrap bazár felajánlásával- : ![]() - Nagy akril blokk - Kotta blokk 10*15-ös pecsét - 2 csomag domborított inda A győztest sorsolással választjuk ki! Jó munkát és szép napot mindenkinek! Felmerült kérdésként, hogy digitális alkotásokkal is jöhettek-e? IGEN! Használhattok digi pecsétet is. Gigi digi pecsétjeit például(akinek megvan) vagy Rainbow Kata bármelyik digi pecsétjét, vagy amitek van. ![]() Ügyesebbek pedig maguk is készíthetnek egy egyszerűbb dátumos pecsétet pl
|
||||
|
||||
|
Digitális bélyegzővel is lehet nevezni? Akkor lehet, h szombat estig én is össze tudok hozni egy oldalt.
|
|
|
||||
|
||||
|
Nem szeretnék senkit kizárni a játékból. Ha már felmerült a kérdés, miért ne?
Jöhet digi munka is, ha pecsételtél rá valamit.
|
||||
|
||||
|
Igen, lehet! Csak legyen rajta minden amit felsoroltam, s egy digi pecsét. Van ilyen több is.
|
||||
|
||||
|
hmmm, most már kezdek elgondolkodni... Mi is tulajdonképpen az a digitális pecsét? Miben különbözik egy sima elemtől? Vagy nagyon tudatlan a kérdés? csak mert nagyon kíváncsi vagyok.
|
|
|
||||
|
||||
|
Egyáltalán nem tudatlan kérdés! A sima elemek közt is lehet "pecsét". Attól pecsét -szerintem-, hogy úgy néz ki, mint egy rendes pecsét lenyomata. Tehát nem ecset(brush) és nem egy szalag pl. Rainbow-Katánál itt látható egy.
(Légy önmagad) Segített valamit?
|
||||
|
||||
|
Nem tudom, jó lesz-e... Ha nem, majd kirakjátok a szűrömet
A bélyegzőt nálam az a barna, köralakú indaminta képviseli. Szerintem, az az... :rolleyes2: Imitten vagyon |
|
|
||||
|
||||
|
Szuper a kihívás Linsey, no és a nyereménycsomag!!!
![]() Én is készülök egy oldallal, az biztos! Bár szerintem csak szombatra lesz kész leghamarabb.
|
||||
|
||||
|
http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=2811&c=68
Kész vagyok. Remélem az Emmának küldött madaras bélyegző is jó, mert csak ez van kéznél meg a pöttyök. AZ is ott van.
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|