|
|
||||
|
||||
|
Na, azért befutottam én is gyorsan egy albumoldallal. :-)
|
|
|
||||
|
||||
|
Nekem is sikerült elkészülni. Nagyon hasznosak a találkozók, olyan jó volt látni az elkészült oldalakat, sokkal bátrabban nyúltam már a papírokhoz és az elemekhez. Az oldalamat is elég gyorsan elkészítettem
Köszi Timcso, nagyon tetszett a játék
CT:RainbowDesigns, DidóDesigns, TimoDesigns, PinkLottyDesigns, MörjikeDesigns, KikinouDesigns "A boldogság olyan pillangó, melyet ha kergetünk, soha nem érhetünk utól, de ha leülünk csendben, leereszkedik hozzánk. " AltalenaBlogja |
|
|
||||
|
||||
|
Timcsoca! Nagyon tetszik a vázlat. Egyszer, ha majd talán én i készítek hagyományos oldalt... Most azért egy digit mutatok. Ezt is lehetne még finomítani, de most nagyon szorított az idő. Köszi a játékot!
Utoljára módosítva: eralilla által : 2009-11-04 00:47 |
|
|
||||
|
||||
|
Adryn, megnéztem az oldalad, nagyon aranyos!
Szombaton újranyitjuk ennek a kihívásnak is galériáját, légyszi tedd át majd oda!!Köszi!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Én is készítettem egy képeslapot. Nem egy profi alkotás, de mégiscsak én csináltam. Timi, köszi a lehetőséget.
:rainbowsziv:Itt megnézhető. |
|
|
||||
|
||||
|
Kész az oldalam, nagyon szerettem csinálni és nagy segítség volt a vázlat, köszönöm!
![]() http://galeria.scrapbook.hu/showimag...r&imageuser=27 |
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!
Először is szeretném megköszönni a kihívásomra beküldött szebbnél szebb alkotásokat!!! Örülök, hogy tetszett a vázlat! Bajban lennék ha nekem kellene kiválasztanom, hogy ki legyen a nyertes, ezért sorsolással döntöttem el, hogy ki kapja a hagyományos hozzávalókból álló csomagot! ![]() Ta-da-da-daaaaaaaaaaaam, a fortuna kegyeltje
* * * * * * * * * * * * Julia! Gratulálok!(a címedet légyszi küld el a timcsoca@freemail.hu email címre! Köszi!) |
|
|
||||
|
||||
|
Julia, gratulálok!
CT:RainbowDesigns, DidóDesigns, TimoDesigns, PinkLottyDesigns, MörjikeDesigns, KikinouDesigns "A boldogság olyan pillangó, melyet ha kergetünk, soha nem érhetünk utól, de ha leülünk csendben, leereszkedik hozzánk. " AltalenaBlogja |
|
|
||||
|
||||
|
Júlia, gratulálok!
|
|
|
||||
|