|
|
||||
|
||||
|
Timcsoca: Vázlatos kihívás
Jó reggelt!!
A mai napra egy vázlatkihívással készültem Nektek. Annyi a kérésem, hogy az alkotások 15cmx15cm-esek legyenek, tudjátok mint egy minialbum mérete. Én a hétvégén szereztem be egyet a webáruházból és teljesen odavagyok érte. Gyönyörűen el tudtam benne rendezni a 15x15-ös oldalaimat! íme szerzeményem: ![]() ez pedig a vázlat: ![]() és az én alkotásom a vázlat alapján: ![]() Határidő: szerda reggel 9 óra! Az elkészült alkotásokat ebbe a galériába tölthetitek fel. A nyeremény egy hagyományos scrapbook alapanyagokból álló csomag. Jó alkotást kívánok!
Utoljára módosítva: Timcsoca által : 2009-11-02 10:01 |
|
|
||||
|
||||
|
Ó de szuper! Igyekszem készíteni valamit
CT:RainbowDesigns, DidóDesigns, TimoDesigns, PinkLottyDesigns, MörjikeDesigns, KikinouDesigns "A boldogság olyan pillangó, melyet ha kergetünk, soha nem érhetünk utól, de ha leülünk csendben, leereszkedik hozzánk. " AltalenaBlogja |
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon szép az oldalad, és tetszik a vázlat is! Digivel lehet jönni? A hagyományoshoz a gyerkőcök és a helyhiány miatt egyelőre nem mertem hozzáfogni...
|
|
|
||||
|
||||
|
Timcsó, az enyém is alakul! Már csak egy címfelirat és a szalag( ezen még gondolkodom ) kell rá és kész! De csak holnap reggel tudom befejezni, akkor töltöm is majd fel a galériába
CT:RainbowDesigns, DidóDesigns, TimoDesigns, PinkLottyDesigns, MörjikeDesigns, KikinouDesigns "A boldogság olyan pillangó, melyet ha kergetünk, soha nem érhetünk utól, de ha leülünk csendben, leereszkedik hozzánk. " AltalenaBlogja |
|
|
||||
|
||||
|
Tudtátok, hogy ha a glitteres ragasztóval lekent oldalt berakjátok a mikróba, gyorsan megszárad?
Betettem 3 percre 540W-ra és király! Kár, hogy a 12x12es oldal nem fér el a mikróban
|
|
|
||||
|
||||
|
Elkészült az én oldalam is, igaz digi, de a vázlat nagyon tetszik, így nem akartam kihagyni.
Timcsoca, köszi a fantasztikus vázlatot.
|
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon tetszik az elrendezés-terv, de sajnos ma már nem fért bele.
Talán majd szombaton.
|
|
|
||||
|
||||
|
Lányok!
A határidő holnap reggel 9 óra! Csak azért írom ezt, mert az első kedd éjfél volt, de aztán módosítottam!!! ...és szombaton is nyitva lesz a galéria! ![]()
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|