|
|
||||
|
||||
|
Köszönöm ezeket a csodás oldalakat és örülök, hogy tetszett a játék!
Eszter, a dátum nekem is lemaradt a nagy igyekezetben, de azt nem nehéz pótolni és mehet a családi albumba
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Köszönöm szépen a játékot mindenkinek! Szebbnél szebb oldalak születtek, ráadásul milyen sok egytől egyik kellemes, színes hétköznapi emlékekről szólnak.
Összesen 33 kép gyűlt össze ebben a galériában ![]() Ugyan nem hírdettem meg előre, de most mégis sorsoltam. A nyeremény egy DVD megtöltve az eddig megvásárolható összes készletemmel, ezt postán fogom elküldeni, amint elkészítettem ![]() 32 esélyes közül (aki két képet küldött kétszer is szerepel a listában) a nyertes: Gratulálok!
|
|
|
||||
|
||||
|
Gratulálok Ányi!
|
||||
|
||||
|
Nagy gratula, Ányi!
|
|
|
||||
|
||||
|
Gratulálok Ányi!
|
|
|
||||
|
||||
|
Gratulálok, Ányi, nagyon tuti a nyeremény!
Tagságaim: Viva Artistry,Fanette Designs, Dido Designs,Studio Diamante,Tempus Fugit Designs, AnnaBV Designs, Dreamland Digital Designs,Camila Designs, Sashinamama Designs, Pouyou Designs,Droopette Designs,Choukette Designs, NBK Designs,Sashinamama Designs, Timo Designs,Starlight Designs , Pink Lotty Designs,ET Designs![]() ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Gratulálok, Ányi! Remélem, sok szép képpel örvendeztetsz majd meg bennünket!
|
|
|
||||
|
||||
|
Fú, de jó, köszönöm szépen!
Kissé el vagyok maradva, ne haragudjatok, hogy csak most reagálok ![]() Kata írt egy titokzatos privit, hirtelen azt sem tudtam, mi van ma, aztán jövök ide és nézem és olvasom és a hideg meg futkoz a kezemen, wowww, ez szuper nyeremény és teljesen váratlanul ért!Mit is mondhatnék még? Ha látnátok, mondanom sem kéne semmit, a szájam a fülemig ér :smug: Köszönöm
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|