|
|
||||
|
||||
|
Rainbow: Színes hétköznapok
Szürke hétköznapok - szokták mondani. A mai napon mégis koncentráljunk a pozitívumokra! Lássuk meg az apró csodákat napjainkban.
Örökítsünk meg valamilyen hétköznapi történetet (lehet az egy séta, kisebb kirándulás, baráti találkozó, örömteli tevékenység, akár mai napról vagy a közelmúltból kiragadva), amire évek múltán már nagy valószínűséggel nem emlékeznénk! Feltétel: három vagy több kép használata + szöveg írása. Felhasználhatjátok az erre az alkalomra készített 'Színes hétköznapok' c. freebie-met, mely háttereken és díszeken kívül tartalmaz egy template-et is, de ez nem feltétele a kihívásnak. Itt az alkalom, hogy kezdők is bekapcsolódjanak! Ők használhatják azt a gyorslapot, amelyet szintén tartalmaz a freebie csomag legújabb gimp leckém segítségével elkészíthetik első oldalukat. Határidő: kedd 9 óra. Az oldalakat ebbe a galériába tölthetitek fel! Szép napot kívánok!
Utoljára módosítva: Rainbow által : 2009-11-02 09:10 |
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon szép az új készleted és szuper ez a kihívás. Tuti fotózok ma ezzel kapcsolatban és igyekszem mielőbb oldalba is foglalni.
![]() Ó, és köszönjük az újabb hiánypótló (és színvonalas) gimp leckét.
|
||||
|
||||
|
Ó de szuper téma... biztos készítek oldalt a freebiedből is
|
||||
|
||||
|
Elkészült az én oldalam is, nagyon élveztem!
Kezdőként a gyors oldalt készítettem el, és nagyon sokat tanultam belőle! Köszönöm szépen! Egy dolog van amit nem értek...ha lekicsinyítem a kész oldalamat, a képeim mindig pixelesek, lehet hogy a fényképezéskor beállított felbontással van a gond? |
|
|
||||
|
||||
|
Elkészültem az oldalammal. Nagyon szuper volt a template-tel és a készlettel is munkálkodni. Köszönöm a freebie-t és a játokot is!!!
|
||||
|
||||
|
Én is elkészültem. Megnyitottam a template-det, aztán ez lett belőle
Bocsi ![]() Nagyon szép a készleted, csak azt használtam. Köszönöm a játékot. |
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon jól sikerült ez a freebie,köszönet érte!:* Itt található az oldalam. Jó volt játszani!
Tagságaim: Viva Artistry,Fanette Designs, Dido Designs,Studio Diamante,Tempus Fugit Designs, AnnaBV Designs, Dreamland Digital Designs,Camila Designs, Sashinamama Designs, Pouyou Designs,Droopette Designs,Choukette Designs, NBK Designs,Sashinamama Designs, Timo Designs,Starlight Designs , Pink Lotty Designs,ET Designs![]() ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Kata! Ez gyönyörű! Már megvan(nak?! ha lesz időm) a sztori(k) is!
Alig várom, hogy elaludjanak a gyerkőcök! Jaj, de jó, hogy ilyen sok szép freebie-t csináltatok nekünk!
|
|
|
||||
|
||||
|
Hú, tiszta ideg voltam, hogy nem leszek kész időre, mert csak az volt bennem, hogy 9 óra a határidő, az nem, hogy melyik nap. De szerencsére elkészültem én is a mesélős oldalammal :-)
Köszi a készletet és a játékot! |
|
|
||||
|
||||
|
Én is feltöltöttem egy oldalt.
A készletet nagyon imádom, bár ehhez csak egy elemet használtam, remélem nem gond. A színes hétköznapok címszó alatt nekem egyből a tavalyi nyaralás ugrott be, mennyivel szebb, jobb, mint most ezekben a szürke, semmilyen hideg időben. Remélem, azért megfelel a kihívásnak.
|
||||
|
||||
|
Kata! Gyönyörű a freebie, biztosan fogom még máskor is használni! És köszönöm a kihívást is! Már kicsit régen készítettem ilyen jellegű oldalt (több kép), jól esett most! És most jutott eszembe, hogy mindkét oldalról lemaradt a dátum...
![]() Az oldalaimat itt és itt láthatjátok! |
|
|
||||
|
||||
|
Kata, klassz kihívás! A készlet gyönyörű! Külön öröm, hogy nem éjfél a határidő, így a későn jövök is beleférnek, mint pl én.
![]() Hoztam egy Kacsa etetés-t.
|
||||
|
||||
|
Már ugyan lefordulok a székről,de sikerült befejeznem az oldalt. Nagyon klassz kis készlet és klassz kihívás. Köszi Kata! Itt látható.
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|