|
|
||||
|
||||
|
Jóandi: Digiből hagyományost
Szép napot mindenkinek!
Kihívásom lényege már a címből kiderül, válaszd ki kedvenc digitális oldalad innen a galériából és csinálj belőle hagyományos oldalt, Szeretném ha olyan oldalt választanátok ami "igazán digis". Az én fantáziámat Altalena Legtuttib srác című oldala inditotta be, ez alapján próbáltam összehozni az oldalam. Ime a választott oldalam: ![]() És az elkészült hagyományos változat: ![]() Határidő: Péntek reggel 9 óra Az elkészült oldalakat a Digiből hagyományost galériába töltsétek fel! Kulcsszónak írjátok be: digiből-hagyományost A nyeremény egy hagyományos alapanyagokat tartalmazó csomagocska! Jó munkát kívánok nektek és további mozgalmas scrapbook napokat![/B]
Utoljára módosítva: Jóandi által : 2009-11-04 08:38 |
|
|
||||
|
||||
|
Ó Andi milyen csodás oldalt készítettél!! Úgy örülök, hogy az én oldalam beindította a te fantáziádat
Ó akkor igyekeznem kell, péntekig elkészülni az oldallal Nagyon tetszik a kihívás
CT:RainbowDesigns, DidóDesigns, TimoDesigns, PinkLottyDesigns, MörjikeDesigns, KikinouDesigns "A boldogság olyan pillangó, melyet ha kergetünk, soha nem érhetünk utól, de ha leülünk csendben, leereszkedik hozzánk. " AltalenaBlogja |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Én is elkészültem Tinci oldalát választottam és a végeredményt itt láthatjátok
|
||||
|
||||
|
Én is elkészültem.
Janka képe alapján: http://galeria.scrapbook.hu/files/9/...copy_thumb.jpg Ezt készítettem: http://galeria.scrapbook.hu/files/1/2/9/mni005.jpg |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Egytől egyig, gyönyörű oldalakat készítettetek. Megnéztem az összeset.... fantasztikus ahogy a digiből, hagyományos oldal készült
CT:RainbowDesigns, DidóDesigns, TimoDesigns, PinkLottyDesigns, MörjikeDesigns, KikinouDesigns "A boldogság olyan pillangó, melyet ha kergetünk, soha nem érhetünk utól, de ha leülünk csendben, leereszkedik hozzánk. " AltalenaBlogja |
|
|
||||
|
||||
|
Jó reggelt!
Andinak sajnos ma el kellett utaznia, ezért én sorsoltam helyette. Köszönjük a sok gyönyörű oldalt amit a kihívásra készítettetek!! Nagyon örülünk, hogy ennyien részt vettetek benne! ![]() Megtörtént a sorsolás, a szerencsés nyertes pedig nem más mint * Gratulálok!(Légyszi a címedet priviben küld el Andinak!Köszi!)
* * * * * * * * * * Icka! Utoljára módosítva: Timcsoca által : 2009-11-08 08:45 |
|
|
||||
|
||||
|
Icka, gratulálok neked!
|
|
|
||||
|
||||
|
Ó Icka, nagyon gratulálok
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|