|
|||||||
| Nyereményjátékok 2009. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2009-ben indított vagy zajló nyereményjátékokat, ahol valamilyen nyereményért scrapbookozhatunk! |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
SV II/6 Kreatív Próbatétel
A Scrapbookozz velünk nyári kihívásának címe ezúttal: "Legszebb nyári élményem"!
A témához merítsünk ihletet a magazin cikkeiből és a kreatív csapat scrapbook összeállításaiból is. Magazinunk témájához kapcsolódóan készíthetünk az idei, az elmúlt évek, vagy akár gyerekkorunk nyarának legszebb pillanatairól emlékoldalt. A kihívásra beküldött pályaművekben fel kell használni a magazin ingyenes készletének valamelyikét (digitális vagy hagyományos - kinyomtatott - formában). A freebie-k letölthetőek az e-magazinban megjelent linkről. Egy pályázó több oldalt is beküldhet, a kétoldalas alkotások egy pályázatnak számítanak. Az elkészült alkotásod feltöltésekor válaszd a következő galériát a Feltöltés helye mezőben: Kihívások és játékok/Az e-magazin kreatív próbatételei/SV II/6 Kreatív Próbatétel. FIGYELEM! Ennek a galériának a képei nem nézegethetőek a határidő lejártáig, csak feltölteni lehet ide. Kérjük, hogy képfeltöltésnél ezt a galériát válaszd ki, alkotásod csak így fog a versenyben részt venni. A feltöltési határidő 2009. augusztus 31. Ezt követően a szerkesztőség és a Kreatív Csapat kiválasztja az 5 legjobbnak ítélt oldalt és a megkezdődik a szavazás itt a fórumon 2009. szeptember 1-én. Az alkotásokra 2009. szeptember 5-ig lehet szavazni. Az az alkotás, amely a legtöbb szavazatot kapja nyeri a nyári kreatív próbatételt. A nyeremény a következő: a Creating Keepsakes magazin gondozásában megjelent Elements című, scrapbookkal foglalkozó angol nyelvű könyvsorozat. A sorozat 5 könyvből áll (minden könyv 80 oldalas telis tele van képekkel), amelyekből megismerkedhetünk a hagyományos scrapbooking alapjaival. A témák: Az alátét, Az oldalcím, Kommentárok, Kiegészítők, Szegélydíszek A nyeremény értéke: 6000 Ft. ![]() Digitális scrapbookosok a digitális nyereményt is választhatják a fenti helyett: Ez egy bármilyen online digitális scrapbook webáruházból (vagy többől) történő termékvásárlást jelent, a nyertes választása szerint, összesen 2.000 Ft (vagy annak megfelelő deviza) értékben. Ha kérdésed van a kihívással kapcsolatban, kérjük, ebben a témában tedd fel, hozzászólás formájában. Kíváncsian várjuk alkotásaidat! Utoljára módosítva: Gigi által : 2009-08-29 16:28 |
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!
Nem tudom sikerült-e feltöltenem, valamiféle hibaüzenetet írt ki... Megnéznétek, hogy pályáztam-e? Köszönöm szépen!
|
||||
|
||||
|
A tied is megvan!
(Azt hiszem, valami visszaigazolásfélét kellene kitalálnunk erre... Vagy most én vagyok a kőkorszaki "automata e-mail" )
|
|
|
||||
|
||||
|
bocsi, hogy ugráltattalak
jó lenne valami egyértelmű megoldás. Mert ez a vagy ez történt vagy az, eléggé bizonytalanná tesz ![]() Köszi, hogy megnézted
|
|
|
|||
|
|||
|
jpg-ben, biztos, ki is írta, hogy sikeresen feltöltöttem a képet egy rejtett galériába.
Lehet az volt a baj, hogy elsőre elfelejtettem kiválasztani a galériát. Most mégegyszer feltöltöttem, remélem most sikerült. Köszönöm a játékot :-) |
|
|
||||
|
||||
|
Ha sikeres a feltöltésed
Most leteszteltem én is megint és csatolom most az üzenetet, amit látnotok kell, ha SIKERES A FELTÖLTÉS.
(Az első pont vastagon is van szedve! Ez egy sablon üzenet, ezért van ott a többi pont is.) |
|
|
||||
|
||||
|
Ha nem sikerült a feltöltésed
Ha pedig nem sikerül a feltöltésed, akkor az alábbi üzenetet láthatod. Ilyenkor méretezd át a képedet és próbáld újra, amíg az előző hozzászólásomhoz csatolt üzenetet nem kapod.
|
|
|
||||
|
||||
|
Mivel többetekben kérdés merült fel a feltöltéssel kapcsolatosan, így felsorolom kinek az alkotásai érkeztek be. Ha nem látod közöttük a sajátodat, akkor kérlek töltsd újra! A határidőt emiatt meghosszabbítottuk holnap (09.01.) 10 óráig!
Szotyi08 Tinci Izzie Noncsi Ányi Mona Csuti szrjudit Moani csikiadelka Linsey 2× Osli 2× Bea icka Moncsi teebolya kisvirág26 ann Sztrega Secima |
|
|
||||
|
||||
|
Én is hiba üzenetet kaptam a feltöltéskor! Légyszi nézzétek meg,hogy sikerült-e feltöltenem? Már csak egy óra van a határidőből és már nagyon a finisben sikerült elkészülnöm. Jó lenne,ha fennt lenne,mert holnap évnyitók és le is kellene már feküdnöm. Remélem itt lesz valamelyikőtök,hogy megnyugtasson.
|
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok! A szavazást kora délután fogjuk feltenni, még döntenünk kell, mert elég szoros az állás. Küldünk e-mail értesítést, biztosan nem fogtok lemaradni róla!
| Megjelenítési módok | |
|
|