|
|||||||
| Nyereményjátékok 2010. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2010-ben indított vagy zajló nyereményjátékokat, ahol valamilyen nyereményért scrapbookozhatunk! |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Pontgyűtés: Újratöltve
Sziasztok!
Vendég kreatív csapattagként nekem is lehetőségem nyílt arra, hogy én legyek a pontgyűjtő kihívás házigazdája. Kellőképp izgulok, remélem, mindent érthetően sikerül megfogalmaznom, és azt méginkább remélem, hogy érdekesnek fogjátok találni a kihívást, és sok oldal készül majd... Kérdezzetek nyugodtan, ha valami nem egyértelmű, és nézzétek el nekem a gyakorlatlanságomat! :emarassed:Azt hiszem, hogy aki készített már scrapbook oldalakat, az visszanézegetve azokat, érezte úgy, hogy sokmindent másképp csinálna, ha most készítené el az oldalát. (Én legalábbis a legtöbb oldalammal így vagyok... ) A kihívás tehát a következő: Válassz ki egy oldaladat, amit a mai tudásoddal már másképp készítenél el. A kikötés annyi, hogy mindenképpen maradjon meg a fotó(k), a téma, és a komment (ha van az oldalon). És szárnyalhat a fantázia, a többi már rajtatok múlik (ha van kedvetek, használhatjátok ugyanazokat az elemeket, papírokat, de ha nincs, akkor hajrá, keressetek újakat...) Nem feltétlenül kell az egész oldalt átalakítani, hisz egy-két dolog átalakításával is markáns változást lehet elérni. De természetesen teljesen újra lehet kreálni az egészet. Lentebb lesz pár inspiráció a kreatív csapat tagjaitól, és szinte mindenre lesz példa... ![]() Izgatottan várom az alkotásokat, természetesen hagyományosakat és digitálisakat egyaránt! Az ötlet nem újkeletű, én egy külföldi blogon láttam először, és már a Scrapbookozz velünk magazinban (2009. II/5. szám) is olvashattatok egy érdekes cikket róla, újrakészített oldalakkal illusztrálva. Gigi pedig feltette a cikket a honlapra is (ITT találjátok), érdemes elolvasni, és megnézni a képeket (hagyományos és digitális oldalak is vannak benne). Ha elkészültetek az oldalatokkal, kérlek, ebbe a topikba illesszétek be az újragondolt oldalatokat (hogy lássuk, mi volt a kiindulási alap) és az új oldal linkjét is. [Ha a Hozzászólás gombra kattintva válaszoltok, akkor egyből láthatóak a Hozzászól a témához dobozban felül az ikonok, ha a Gyors válasznál kezditek a hozzászólást, akkor kattintsatok a Részletes gombra. Az ikonok közül a gemkapcsot kiválasztva tudtok fájlt csatolni.] Határidő: 2010. szeptember 26. éjfél Az elkészült oldalakat pedig ide töltsétek: beszteri:Újratöltve (És ne felejtsétek ide is linkleni az oldalt! )Kíváncsian várom az alkotásokat! És jöjjön néhány inspiráció a kreatív csapattól - először szerepel az eredeti oldal, és utána az új: Icka: ![]() Didó: ![]() Franci: ![]() Kolibri: ![]() és az enyém: ![]() ************************************************** ******** ![]() FIGYELEM! 2010 első hónapjaiban bevezettünk egy új dolgot: a scrapbook.hu hivatalos kihívásain való részvételért SB pontok gyűjthetők. Az összegyűjtött SB pontok ezután pénzzé válthatók majd a webáruházban. Tehát, mindenki, akinek van kedve, induljon a kihívásokon, mert feltöltött alkotása egy SB pontot fog érni! A pontgyűjtés részleteivel itt megismerkedhettek! ************************************************** ******** Utoljára módosítva: Gigi által : 2010-09-13 14:29 |
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon vártam már mit hozol nekünk :rolleyes: épp délelőtt méláztam ezen hogy mennyire más stílusban "alkotok" ma mint pár hónapja, 1 éve...
Szuper a kihívás:thumbsup: Igyekszem mihamarabb jönni 1 oldallal:szia:
|
|||
|
|||
|
Jaj, de jó ez a kihívás! Pont a napokban gondolkodtam el azon, hogy a gyermek havi képes értékelőit új bundába kellene csomagolnom
Mármint 30x30 oldalba, mert elkezdtem ugyan régen, de az csak 20x20 volt, és nem is olyan nagyon jók ![]() Úgyhogy köszönöm szépen! Én bizti alkotok majd, más kérdés, hogy sikerül-e a határidőt betartanom
|
||||
|
||||
|
annyira örültem Eszter ötletének, tucatszám lenne átdolgozandó oldalam, és remek lehetőség volt!! meg is mutatom, itt található :thumbsup: köszi Eszti!!!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Csuti, Anett, Zsu, nagyon örülök, hogy tetszik nektek a kihívás, és nagyon várom az oldalaitokat, remélem, belefér majd időben nektek is!
|
|
|
||||
|
||||
|
Örülök, hogy ismét felbolydult a mi kis zümi méhecske rajunk! :olelke: Biztos voltam benne, hogy új vendég KCS tagunk, Beszteri kihívásán szívesen részt vesztek majd. Örömmel várjuk oldalaitokat.
|
||||
|
||||
|
már kommenteztem is
Bella, megtennéd, hogy az új oldaladhoz a galériád linkjét teszed? így rákattintva rögtön hagyhatnak is egy hsz-t
|
|
|
||||
|
||||
|
Köszönöm, hogy játszottál, csúcs lett az oldalad!
Kommenteltem a galériában is. Látom, Janka gyors volt, és már meg is kért, hogy itt javítsd a második linket... Neked is köszi, Janka!
|
|
|
||||
|
||||
|
Ó, de szupi kihívás!!!
Annyira szeretném, ha egy nap 48 órából állna és végre nyugalom lenne körülöttem Remélem azért tudok jönni, mert nagyon tetszik feladat (és nagyon sok oldalam van amivel nem vagyok kibékülve :emarassed .
|
|
|
||||
|
||||
|
Eszti igazán ötletes a kihívás, remélem nekem is lesz időm alkotni! Mi a határidő? K.
|
|
|
||||
|
||||
|
Dor, ha lenne időgépem, kölcsönadnám...
De sajna nincs (pedig nekem is jól jönne... ). Így csak reménykedem, hogy össze tudod hozni az oldalt!Krisz, a határidőt Janka már írta, én meg akkor már csak annyit írok, hogy nagyon várom a te oldaladat is!
|
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!
Én is készültem egy oldallal a játékba. A régi (ami életem 2. scrapbook oldala volt) itt látható: http://galeria.scrapbook.hu/showimag...imageuser=1864 Ez pedig az új: http://galeria.scrapbook.hu/showimag...atid=newimages Úgy döntöttem, hogy teljesen "átcsomagolom" a fotót, mert kíváncsi voltam, hogy hogyan mutat majd más színekkel, elrendezéssel. Ráadásul ez az egyik kedvenc fotóm Gergőről, jó volt újra felhasználni! Eszti! Köszönöm a játékot! ![]() Jó éjt! |
|
|
||||
|
||||
|
Köszönöm, hogy velem játszottál!!!!
Neked is jó éjt, az oldalad kommenteltem, de itt is írom, hogy tök jó lett! Érdemes volt újraalkotni... :szia:
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|