|
|||||||
| Nyereményjátékok 2010. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2010-ben indított vagy zajló nyereményjátékokat, ahol valamilyen nyereményért scrapbookozhatunk! |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Pontgyűjtés: Álmodozzunk...
Sziasztok!
Vendég kreatív csapattagként, Beszteri után a következő pontgyűjtő kihívásra én hívlak benneteket! Éppen elkészült egy oldalam, ehhez kapcsolódva született a kihívás témájának ötlete. Már régóta terveztem, hogy készítek a szülőhelyemről, a gyerekkoromról egy oldalt.(Kapóra jött, hogy begyűjtöttem egy pár régi fotót mostanában.) Sajnos a szülőfalumba már csak képzeletben szoktam visszajárni. Tehát a kihívás címe legyen ez: Álmodozzunk… Akinek van kedve maradjon a szülőföldes témánál, akinek nincs, az készítsen bármilyen álmokról, álmodozásról szóló oldalt. Kíváncsian várom, hogy Ti miről szoktatok álmodozni, vagy mik azok a nagy álmok, amik már valóra váltak! Határidő: október 10. éjfél Az elkészült oldalakat ide töltsétek fel: icka:Álmodozzunk… Kérlek benneteket, hogy ebbe a topikba linkeljétek be az oldalt! (és bármilyen kérdésre itt szívesen válaszolok) Egy kis meglepit is tartogattam a végére! Beszterivel közösen készítettünk egy wordart-freebie-t a témához kapcsolódva. Akinek tetszik használja fel, nagyon örülnénk neki! A készlet letölthető a képre kattintva! ![]() A készlet letölthető a képre kattintva! És akkor néhány inspirációs oldal a kreatív csapattól: Betsie: ![]() Beszteri: ![]() Rainbow: ![]() és az enyém: ![]() ************************************************** ******** ![]() FIGYELEM! 2010 első hónapjaiban, már ettől a kihívástól kezdve bevezettünk egy új dolgot: a scrapbook.hu hivatalos kihívásain való részvételért SB pontok gyűjthetők. Az összegyűjtött SB pontok ezután pénzzé válthatók majd a webáruházban. Tehát, mindenki, akinek van kedve, induljon a kihívásokon, mert feltöltött alkotása egy SB pontot fog érni! A pontgyűjtés részleteivel itt megismerkedhettek! ************************************************** ******** Utoljára módosítva: Gigi által : 2010-09-27 11:02 |
|
|
|||
|
|||
|
Köszönöm a remek ötletet, magamtól soha nem jutott volna eszembe a szülőföldemről oldalt készíteni.
Jöttem is egy oldallal, itt megnézhető: http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=18204&c=174A freebie is nagyon-nagyon tetszik! A többi elemét is szeretném majd alkalomadtán felhasználni, mert mind nagyon jó.
|
||||
|
||||
|
Gyönyörűek az inspiráló oldalak, és szuper az ötlet! Megpróbálok időt szakítani rá!
|
|
|
||||
|
||||
|
Jaj, annyira örülök ennek a kihívásnak! Egész nap ezek a képek voltak előttem, és ahogy hazajöttem, azonnal nekiültem egy diginek. NAGYON régen nem csináltam már digit. Köszönöm az inspirációt!
![]() http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=18217&c=174 |
|
|
||||
|
||||
|
Icka! Köszönöm a játékot, szuper volt!
![]() Az elkészült oldalam: http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=18223&c=174 |
|
|
||||
|
||||
|
Nagyot tetszett a kihívás! Én a közeljövőre tervezett álmom örökítettem meg. Most, hogy a kisebbik fiam egy éves lesz - vasárnap -, így már neki is ugrottam az álláskeresésnek. Hátha lesz állásom valamelyik iskolában!
|
|
|
|||
|
|||
|
Kedves Icka! Elkészültem az oldalammal. Klassz kihívás volt! Köszönöm! A freebie is szuper volt. Telitalálat!
![]() http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=18337&c=174 |
|
|
||||
|
||||
|
Én is készítettem oldalakat, ezt és ezt. Mindkettőhöz ugyanazt a wordartot használtam. Nagyon örültem ennek az idézetnek, szeretem Radnóti verseit, ezt pedig főleg (az első szavalási versenyen ezt volt a versem... :hehe: ), mostani helyzetemben pedig teljesen más szemmel olvastam újra...
Icka, köszi a játékot, nagyon inspiráló idézeteket választottatok a wordarthoz, még mindig motoszkál a fejemben egy-két oldal (de most már másik WA-val... ). :thumbsup:
|
|
|
||||
|
||||
|
lányok, szuper jó oldalakat készítettetek, köszi szépen!!!
![]() örülök, hogy tetszenek a WA-tok, Beszteri tényleg csúcs ebben, próbáltam felkötni a gatyámat, hogy a nyomába érjek! ![]() a többit a kommenteknél!!! |
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!
A képet már feltöltöttem tegnap, de a hozzászólást nem tudtam elküldeni. Döglődik a gépem
De látom kaptam már kommentet.:thumbsup:Az oldalam Ha nem sikerült volna a linkelés: http://galeria.scrapbook.hu/showimag...imageuser=2164 Ez első digitális oldalam, egy freebie készlet felhasználásával készült. (sajnos a nevét nem tudom, régebben töltöttem le.) Viki |
|
|
||||
|
||||
|
Én is elkészültem egy oldallal. Egy hibridet készítettem. Majd pénteken hozom, ha már szabad lesz mutatni.
![]() Először más témát akartam, de nem volt képem és nem tudtam mivel pótoljam így egy másik kisebb álom került oldalba foglalásra.
|
||||
|
||||
|
Én is elkészültem a kihívásra az oldalammal. Itt látható.
Icka! Köszönöm a kihívást, nagyon jó volt részt venni benne! |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Majdnem az utolsó pillanatban, de megjött az ihlet és elkészült az oldalam. Itt megnézhető.
Icka, köszönöm a játékot és a wordartokat.
| Megjelenítési módok | |
|
|