|
|||||||
| Nyereményjátékok 2010. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2010-ben indított vagy zajló nyereményjátékokat, ahol valamilyen nyereményért scrapbookozhatunk! |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
SV III/1 Kreatív Próbatétel
A Scrapbookozz velünk ehavi kihívásának témája ezúttal: "SZERETLEK!".
Olyan fotót dolgozzunk fel, melynek a szeretet az üzenete. Készülhet az oldal párunkról, gyerekeinkről, barátainkról, a lényeg, hogy az oldal fő mondanivalója a szeretet köré épüljön. A kihívásra beküldött pályaművekben fel kell használni a magazin ingyenes készletének valamelyikét (digitális vagy hagyományos - kinyomtatott- formában). A témához merítsünk ihletet a magazin cikkeiből és a kreatív csapat scrapbook összeállításaiból is. A Kreatív Próbatétel ehavi nyereménye: egy 3000,- Ft-os kupon, amelyet a nyertes beválthat a Scrapbook.hu webáruházában. FONTOS TUDNIVALÓK A KREATÍV PRÓBATÉTELEKRŐL A kihívásra bárki küldhet be pályázatot. Hagyományos és digitális technikával készített oldalakkal egyaránt lehet nevezni. Egy pályázó több oldalt is beküldhet. Kétoldalas összeállítások egy oldalnak számítanak. Pályázni csak az aktuális havi próbatételben meghatározott Letölthető ingyenes melléklet (freebie) valamelyikének felhasználásával lehet - melyet hagyományos vagy digitális formában kell albumoldalba foglalni. Az elkészített albumoldalak feltöltésének határideje 2010. március 15. A feltöltés helye: SVIII/1 Kreatív Próbatétel Feltöltés után a kép nem nézhető meg és nem szerkeszthető a játék lezártáig. Várjuk a pályázatokat! |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Szióka, semmi gond!!! Áttettem gyorsan a megfelelőbe. Bocs, talán mi nem voltunk egyértelműek, elnézést kérünk.
|
||||
|
||||
|
:emarassed: Megnéznétek, hogy jó galériát jelöltem be? Úgy rémlik az előző kihíváshoz tettem a második oldalt. :nos: Bár gondolom, ha rossz lenne látnám valahol igaz? :jaaaa:
|
||||
|
||||
|
Feltöltöttem én is az oldalamat, de lehet, hogy nem teljes sikerrel, mert a fotó mellé felraktam még 3 részletfotót is, de mintha külön képekként kezelné a galéria, külön leírásokkal... Betsie, ha nálatok is így jelenik meg, megtennéd, hogy a részletfotókat kilövöd a galériából? (Ne nézzen ki úgy, mintha 4 oldalt töltöttem volna fel
)) Köszi!
|
|
|
|||
|
|||
|
Elvileg ma van ahatáridő, feltöltöttem ugyan, remélem az időbe beleférek még, illetve sikeres lett a feltöltés, mert azt ugye nem látom... :emarassed:
|
||||
|
||||
|
Szófia, teljesen jó lett így, köszönjük. Legalább jól megszemlélhetjük.
Nem töröltem ki! Amikor majd nyilvánossá válnak ezek az oldalak, akkor majd szépen átteszegeted a részletfotókhoz, OK?
|
||||
|
||||
|
Értesítek mindenkit, hogy tegnap lejárt ennek a kihívásnak a határideje.
24 alkotás érkezett a felhívásra. Olyan szép mind!!!! Ma összedugjuk a Kreatív Csapatban a fejünket, és kiválasztjuk az 5 továbbjutó alkotást, amelyekre holnap délutántól lehet szavazni. Ezennel ezt a kihívást lezárjuk. Hű, de izgi, mindig jók ezek a szavazások! :thumbsup: :rolleyes: Reméljük, jöttök holnap délután szavazni ezerrel!
Utoljára módosítva: Gigi által : 2010-03-16 11:34 |
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|