|
|||||||
| Nyereményjátékok 2010. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2010-ben indított vagy zajló nyereményjátékokat, ahol valamilyen nyereményért scrapbookozhatunk! |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Pontgyűjtés: Itt a farsang áll a bál
Sziasztok!
A következő két hétben szeretnélek benneteket egy kis farsangi mulatságra hívni! A feladat nagyon egyszerű, készítsetek oldalt farsangi ,báli vagy karneváli hangulatban! Nincs semmi kikötésem az oldallal kapcsolatban, a lényeg hogy a fotó kötődjön valamilyen formában a farsanghoz. Jelmezes, bálos vagy karneváli fotóktól a farsangi fánk receptjéig bármit felhasználhattok! Az én farsangi oldalam: ![]() Határidő: Március 7. vasárnap éjfél! Az elkészült oldalakat a kihívás galériába töltsétek fel:Itt a farsang áll a bál ************************************************** ******** ![]() FIGYELEM! 2010 első hónapjaiban bevezettünk egy új dolgot: a scrapbook.hu hivatalos kihívásain való részvételért SB pontok gyűjthetők. Az összegyűjtött SB pontok ezután pénzzé válthatók majd a webáruházban. Tehát, mindenki, akinek van kedve, induljon a kihívásokon, mert feltöltött alkotása egy SB pontot fog érni! A pontgyűjtés részleteivel itt megismerkedhettek! ************************************************** ********
[IMG]http://forum.scrapbook.hu/signaturepics/sigpic5_1.gif[/IMG] Utoljára módosítva: Gigi által : 2010-02-22 07:52 |
|
|
||||
|
||||
|
Andi, ez nagyon klassz téma! Bár most meg vagyok lőve.... mert nem is tudom van e ilyen fotóm, talán gyerekkori! Na majd megnézem
|
|
|
||||
|
||||
|
Andi az oldalad bámulatos
azt hiszem nekem is van gyerekkori farsangos képem, igyekszem én is alkotni
|
||||
|
||||
|
Köszi lányok, remélem mindenki talál fotót a témához, a gyerekkori farsangi fotója biztosan mindenkinek van!
|
||||
|
||||
|
Andi, szenzációs az oldalad. Megnézem, mit tehetek az ügy érdekében
Sajna, a rendes fotóim otthon vannak Mo-on Még így sem lenne könnyű, mert általában minden iskolai-óvodai ünnepségre, táborra menetrendszerűen megbetegedtem (máskor sohasem) :P
|
|
|
||||
|
||||
|
Hű, de jó! Két kupac farsangi képem van, amihez még nem jutottam hozzá a múlt héten. Most már tudom, mire vártak.
|
|
|
||||
|
||||
|
(ha valakinek gondja van, szívesen átadok belőle...)
|
|
|
||||
|
||||
|
Ez nagyon kedves tőled Bogi! Örülök hogy te is jösz egy oldallal!
|
||||
|
||||
|
Nagyon jó a téma, bár fotóügyileg én is meg vagyok lőve! Bogi, ha komolyan gondoltad a dolgot, engem érdekelne.
|
|
|
||||
|
||||
|
én is jönnék 1 oldallal de nincs farsangosom,ha esetleg bogi ha küldene
![]() digis és kézi is mehet? |
|
|
||||
|
||||
|
OK, mindjárt átnézem, mik vannak.
Két kolléganőm is ideadta a képeit, hogy csináljak belőlük valamit.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ha lehet digivel jönni, akkor én is jövök. Akinek van felajánlani való fotója, nyugodtan töltse ide. : Ct munkához felajánlott fotók galériája. (Bővebben itt olvashattok erről)
|
|
|
||||
|
||||
|
Ez szuper Andi! Szerencsére a gyerkőceimről vannak iskolai,óvodai farsangos képek,úgyhogy valószínűleg fogok jönni oldallal. A Tied elképesztően jó hangulatú,nagyon tetszik!
|
|
|
||||
|
||||
|
Helló! Nagyon tetszik a kihívás. Nagy mákomra egyetlen egy képem van még oviból farsangos. Az oldalam egy kicsit fantasy lett. Itt van: http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=11180&c=133
|
|
|
||||
|
||||
|
Csillu, szerintem persze, nyugodtan, hiszen még a Scrapbook.hu galériába nem töltötted fel! Most jártam a blogodon és MENNYI SZÉP oldalt láttam.. és még azokat sem!!
|
||||
|
||||
|
Húúúú!!!! Regiéknél ma lesz farsang, és mindenkép szerettem volna oldalt készíteni. Csak szereintem sok szülő nem érti miért kattogok majd mint az örült a fényképezővel, és miért csak egész alakos fotót akarok készíteni.....
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|