|
|||||||
| Nyereményjátékok 2010. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2010-ben indított vagy zajló nyereményjátékokat, ahol valamilyen nyereményért scrapbookozhatunk! |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Pontgyűjtés: Csiripelő madarak
Sziasztok! :olelke:
A mai napon egy rendhagyó játékra hívlak benneteket. A kihívást a húsvéti tojáskereső játék inspirálta, csakhogy ezúttal nem a kertben, hanem a twitteren rejtettük el az ajándékot. ![]() Ezt a készletet: ![]() A twitter közösségi hálózat és mikroblog rendszer. Talán már néhányan használjátok is. A közösségi hálózatokhoz annyiban hasonlít, hogy itt is kommunikálni lehet egymással, "ismerősöket" bejelölni, a blogokhoz pedig, hogy bejegyzéseket írhatsz, amit mindenki láthat. Az üzenetek hosszúsága maximum 140 karakter lehet. Ebben az SMS-re hasonlít. Növekvő népszerűségének oka közösségi jellege mellett talán a gyorsasága lehet. A következő napokban figyeljétek a twitteres üzeneteket, ott lesz elrejtve valahol az ajándék. A megnyitásához szükséges jelszót itt fogom megadni a fórumon. Mai napi feladatok: 1. regisztrálj és jelentkezz be a http://twitter.com/ oldalon 2. kövess minket! * 3. az üzeneteink közt keress egy ilyet: „Indul a játék, kövess minket!” Ezt az üzenetet küldd tovább ** * A scrapbook.hu-t a következő helyen találod a twitteren: http://twitter.com/scrapbookhu Ha már be vagytok jelentkezve, akkor úgy is megkereshetitek, hogy beírjátok a fenti linket a böngészőbe és a megjelenő oldalon a logo alatti „follow” gombra kattintotok. Ettől kezdve a mi üzeneteink is megjelennek az „üzenőfaladon” ** A továbbküldés módja: Vidd az egérmutatót az üzenet fölé. Ekkor ez a terület fehérből szürkévé vált át. A szürke sáv jobb alsó sarkában megjelenik egy olyan funkció is, hogy „Retweet”. Erre kell csak rákattintani és már kész is. Figyeljétek a holnapi üzeneteket a twitteren és itt a fórumban is és gyűjtsétek be ezt a vidám készletet! ![]() Addig, ha úgy érzed és jobban meg szeretnél ismerkedni ezzel az alkalmazással, írtam egy részletes útmutatót hozzá, itt megtekinthető.A készletből bármit lehet alkotni, az a lényeg, hogy felhasználd ezt is ![]() Határidő: március 21 éjfél Galéria: Rainbow: Csiripelő madarak ************************************************** ******** ![]() FIGYELEM! 2010 első hónapjaiban bevezettünk egy új dolgot: a scrapbook.hu hivatalos kihívásain való részvételért SB pontok gyűjthetők. Az összegyűjtött SB pontok ezután pénzzé válthatók majd a webáruházban. Tehát, mindenki, akinek van kedve, induljon a kihívásokon, mert feltöltött alkotása egy SB pontot fog érni! A pontgyűjtés részleteivel itt megismerkedhettek! ************************************************** ******** Utoljára módosítva: Gigi által : 2010-03-08 21:16 |
|
|
||||
|
||||
|
Én sem terveztem, aztán mégis megtettem. :thumbsup: Nem bántam meg.
Kata, csúcs vagy, ahogy ezt kitaláltad és összepakoltad! :thumbsup: A készleted pedig GYÖNYÖRŰŰŰ!
|
||||
|
||||
|
Örülök, hogy beregisztráltam, még igazából nem látom át a dolgokat! Azt sem tudom, hogy hova kattintsak... de elolvasom újra!
|
|
|
||||
|
||||
|
Holnaptól lehet figyelni a csiripeket. Annyit elárulok, hogy két külön linken lesz elérhető a készlet, amihez a jelszót majd itt a fórumban fogom megadni.
|
|
|
||||
|
||||
|
Kata, gyönyörű a készlet. Igazság szerint én sem nagyon tudom, hogy a twitter hogyan működik még csak a blogokon láttam kirakva. De regisztrálok én is a készlet és a játék izgalmáért.
|
||||
|
||||
|
én kimaradok ebböl mert nem reggelek a Twitterre,meg sehova sem
|
|
|
||||
|
||||
|
Jó reggelt! Köszönöm, hogy ilyen lelkesek vagytok!
Most már ott vannak a linkek, külön a papírok és külön a kiegészítők, csak rá kell kattintani. Jelszó: csirip.
|
|
|
||||
|
||||
|
Kata! Követelménye a játéknak a twitteren regisztrálás? Mert én követlek titeket feed olvasóval, szóval a készletet már leszedtem, de nem szeretnék regisztrálni, ha nem muszáj.
|
||||
|
||||
|
Nem, így is jó!
A feltétel csak annyi, hogy használni kell a készletet az alkotáshoz, ami lehet bármi (digi, hibrid sb oldal vagy tárgy)
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|