|
|||||||
| Nyereményjátékok 2010. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2010-ben indított vagy zajló nyereményjátékokat, ahol valamilyen nyereményért scrapbookozhatunk! |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!
Mint vendég kreatív csapattag, lehetőséget kaptam, hogy ebben a két hétben, én legyek a pontgyűjtő kihívás házigazdája. Mi más is lehetne a téma, mint a közelgő Bolondok napja! Ezért egy kis bolondozásra hívlak titeket! Vegyétek elő azt a mélyen eldugott vicces fotótokat, vagy történetet, ami már régóta vár arra, hogy elkészüljön belőle az oldal, most itt a lehetőség egy jót kacagni! Készítsünk vidám, mulatságos oldalakat, akár egy grimasz, egy kis történet a gyermekünkről, egy viccesen sikerült fotó, egy nagy kacagás! Ha nincs ilyen fotó, akár készíthetsz is egyet a képszerkesztővel, de nem feltétel a fotó! Bármi, ami megmosolyogtat, az jó téma lehet! Nincs is más feladatunk, csak nevessünk jó sokat! Az én bolondos oldalam pedig ez: ![]() Határidő: április 4. Vasárnap éjfél! Az elkészült oldalakat a kihívás galériába töltségek fel: Altalena: Bolondozzunk!!! ************************************************** ******** ![]() FIGYELEM! 2010 első hónapjaiban bevezettünk egy új dolgot: a scrapbook.hu hivatalos kihívásain való részvételért SB pontok gyűjthetők. Az összegyűjtött SB pontok ezután pénzzé válthatók majd a webáruházban. Tehát, mindenki, akinek van kedve, induljon a kihívásokon, mert feltöltött alkotása egy SB pontot fog érni! A pontgyűjtés részleteivel itt megismerkedhettek! Utoljára módosítva: Gigi által : 2010-04-30 10:10 |
|
|
||||
|
||||
|
Ez egy nagyon vicces 2 hét lesz, már látom előre! Szuper a kihívás témája, Brigi!!!
Az én digim ilyen lett: 2 bolondgomba
|
||||
|
||||
|
Már kommenteztem ezt az oldalt mielőtt ide tévedtem volna. Itt is megjegyezném, hogy szuper lett. Nem kis mennyiségű elemet pakolásztál fel az oldalra.
Én nem igérek semmit, de igyekszem. Van egy ismerősőm, akinek szinte csak ilyen fotója van. A felesége mindig mondja is neki, hogy - Jani, most egy normálisat légyszi!!! ![]() Amúgy remek a kihívás témája. :thumbsup: Ha nem mondod én el is feledkeztem volna a "Bolondok napjáról" hisz annyira közel van hozzá a Húsvét.
|
||||
|
||||
|
Ó köszi Drága Anett! Örülök, hogy tetszik... kiváncsi leszek az oldaladra
|
|
|
||||
|
||||
|
Franci! Imádom ezt az oldalt! :thumbsup: Annyira édesek a fiúk, és micsoda gyerekszáj!!! Jót nevettem rajta:laugh::thumbsup:
|
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon jó ötlet Altalena! :thumbsup:
Rám/n/k fér egy jóadag mosolygás, ezen hosszúra nyúlt tél után! Éljen a bolondok napja ) :rolleyes:Jövök majd egy oldallal énis! A hozzászólásaitokból lányok rámtört a múzsa! :laugh:
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Szuper az oldalad, nagyon tetszik amit csináltál.
Én is elkészültem az enyémmel. Itt találod. köszi a szuper játékot |
|
|
||||
|
||||
|
Ó milyen gyors voltál Osli! De jó, hogy játszottál velünk, nagyon édes az oldal, köszike
|
|
|
|||
|
|||
|
Sziasztok!
Ez itt az én csacska fiacskám. :thumbsup: Mára már odáig szelídült a helyzet, hogy legalább társaságban úgy használja hogy: és csíz és csíz és csíz és csíz..... |
|
|
||||
|
||||
|
Bogicsi, csodálatos oldalt készítettél a kihívásra! Micsoda mutatságos szöveget talált ki a nagypapa
Nagyon tetszik, köszönöm
|
|
|
||||
|
||||
|
Szuper az ötlet! Jövök egy oldallal, amint tudok.
Van egy ismerősöm, akiről nem lehet normális fotót készíteni, mert folyton pofákat vág. Róla 20 oldalt is lehetne csinálni. :P
|
|||
|
|||
|
Én is készítettem egy oldalt a kihívásra. Imént töltöttem fel a galériába. Íme:
http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=12218&c=135
| Megjelenítési módok | |
|
|