|
|||||||
| Nyereményjátékok 2010. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2010-ben indított vagy zajló nyereményjátékokat, ahol valamilyen nyereményért scrapbookozhatunk! |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Pontgyűjtés: Scrapbookozz velünk! ;)
A feladat nagyon egyszerű.
![]() Lapozd át a Scrapbookozz velünk e-magazin eddig megjelent számait illetve a honlap hagyományos vagy digitális scrapbookingról szóló cikkeit. Válassz ki tetszés szerint egyet (vagy akár többet is) ha ezzel megvagy, nincs más dolgod, mint megvalósítani a kiválasztott cikkben található projektet. Galéria, ahová az elkészült alkotásokat várjuk: Franci: Scrapbookozz velünk! ![]() Határidő: 2010. április 18. éjfél Itt a topikban bátran kérdezhettek, nagyon szívesen válaszolok. Jó olvasgatást és inspirációban gazdag két hetet kívánok! :szia: ************************************************** ******** ![]() FIGYELEM! 2010 első hónapjaiban bevezettünk egy új dolgot: a scrapbook.hu hivatalos kihívásain való részvételért SB pontok gyűjthetők. Az összegyűjtött SB pontok ezután pénzzé válthatók majd a webáruházban. Tehát, mindenki, akinek van kedve, induljon a kihívásokon, mert feltöltött alkotása egy SB pontot fog érni! A pontgyűjtés részleteivel itt megismerkedhettek!
[SIGPIC][/SIGPIC] Utoljára módosítva: Gigi által : 2010-04-30 10:11 |
|
|
||||
|
||||
|
Noémi Mosoly-befőtt című cikke alapján elkészítettem a sajátomat: Mosoly-befőtt
|
||||
|
||||
|
Mivel én inkább digizni szoktam, ezért nekem a matrica betű készítése tetszett meg!
Itt az oldalam! Itt a link is!! Köszi a játékot!!
Utoljára módosítva: Moani által : 2010-04-06 17:50 |
|
|
||||
|
||||
|
Én most kinéztem magamnak Gigi Mini Digi Albumát, ami az SV 2008. júniusi számában jelent meg. Már kiválogattam az előhívandó digi oldalaimat, most keresem a megfelelő fotólabort...
Kíváncsi vagyok ki, melyik projekten gondolkozik. Gyertek, gyertek, beszélgessünk róla, hátha másnak is megtetszik egy-egy ötlet, ami itt szóba kerül. :hehe:
|
||||
|
||||
|
Én Timcsó gyurmadíszeinek szeretnék neki állni már jó ideje. Már mindent beszereztem hozzá. Remélem, Kiccsabi hagy nekem időt rá (sajnos az előző pontgyűjtő kihívásnál fityiszt mutatott :P).
|
|
|
||||
|
||||
|
ó, igen ez is annyira jó ötlet, nekem is tetszik. Jó, hogy eszembe jutattad.
Kiscsabinak üzenem, hagyja Anyát "játszani". :olelke:
|
||||
|
||||
|
Franci szuper kihívást szerveztél! Én Gigitől, a tenyérnyi önnmagunkból c. minialbumot választottam. Már régóta terveztem, hogy elkészítem, de akkor most el is fog készülni
|
|
|
||||
|
||||
|
:olelke:Ó, igen a tenyérnyi album.
Szuper választás. :thumbsup: és persze örülök, hogy tetszik a kihívás alapgondolata. Én is tervezem az elkészítését. Az alapot már meg is hajtogattam, még közvetlen a cikk megjelenése után, de aztán félretettem. Itt az ideje, hogy újra elővegyem. :emarassed: Sabee már elkészítette hónapokkal ezelőtt (link), meg persze Gigi is (link), de gondolom rajtunk kívűl is nagyon sokan kedvencezték ezt az ötletet. Talán nem bánják a lányok, ha belinkelem ide a képeket:
|
||||
|
||||
|
Én is ezt a mini albumot választottam, már félig elkészültem vele, hamarosan jövök és megmutizom!:szia:
|
||||
|
||||
|
Köszi a kihívást. Nagyon tetszett. Ez az első scrapes képeslapom. Élveztem a készítését.
Itt a művem! És a módszer! Tudom, hogy nem teljesen hasonló, de nekem így tetszett!
|
|
|
||||
|
||||
|
:thumbsup: Szuper! Örülök, hogy elkészült az első scrapes képeslapod pláne, hogy a kihívásra. :olelke: Nem baj ám, hogy, ahogy te fogalmaztál nem teljesen hasonló, hiszen ez nem is cél.
|
||||
|
||||
|
Annyira tetszik ez a kihívás is!!! De jó látni, mennyien kedvet kaptatok az alkotáshoz ezen a héten is. A szívem pedig repes, hogy néhányan az én cikkeim alapján fogtok alkotni! :rolleyes: Várom a szépségeiteket!
Rena, irtó ügyes lett ez a képeslap! Gratulálok! :thumbsup:
|
||||
|
||||
|
szép képeslapit csináltál. Azért elmondom, hogy NEM LIFTELNI kell, hanem egy adott technikát ellesve saját projektet csinálni. Talán Gigi minialbumának megvalósítását tényleg lehetne liftnek nevezni, de ha pl. a digiseknél a matricabetűk alapján bármi készíthető. Talán holnap befejezem az enyémet, és akkor látható, mert én olyat csinálok
|
|
|
||||
|
||||
|
Franci, elkészítettem az oldalam, melyhez a Matrica felirat készítése c. cikket használtam (volna fel, ha nem tudtam volna már korábban, hogy kell ezt csinálni
) De ráfoghatjuk Remélem, elfogadod, mert nagyon gyűjtöm a pontocskákat ![]() http://galeria.scrapbook.hu/showimag...atid=newimages |
|
|
||||
|
||||
|
dor! Ne maradj le róla!
:olelke:hát, nem is tudom, hogy elfogadjam-e? :nos: Na, jó. :thumbsup: :olelke: Te! Pontgyűjtő!!! :P Akkor eddig a matrica projekt áll az élen. Katának jár érte a nagyölelés.
|
||||
|
||||
|
Sziasztok! Én is kedvet kaptam! Annak idején Timcso vintage-háttér készitéséről lemaradtam, ezt szeretném most pótolni.
|
||||
|
||||
|
Én is megtaláltam mit fogok készíteni. És vágni is fogok és ragasztani is. JAJ! Reszkessetek!!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
:szia: Klári! örülök Neked is! Persze mindenki másnak,aki jelentkezik.
Szuper választás a vintage háttér! :thumbsup:Ez is remek ötlet Beus. Hajrá,hajrá! Csak el kell kezdeni. ![]() Ne csigázz!!!
|
||||
|
||||
|
Képzeljétek elkészültek a fotók, délután megyek értük. Úgy izgulok, hogy jók lettek-e. :nos:
Jajjj és már látom, hogy ma is hajnalig fent leszek :laugh:
|
||||
|
||||
|
:thumbsup: Én Gigi tenyérnyi albumát szemeltem ki pár hete és már minden elő van hozzá készítve (sőt igazából már csak ragasztani és disziteni kellene). Ezek szerint már most nekilátok. Eredetileg ugyanis anyák napi meglepi anyukámnak
| Megjelenítési módok | |
|
|