|
|||||||
| Nyereményjátékok 2010. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2010-ben indított vagy zajló nyereményjátékokat, ahol valamilyen nyereményért scrapbookozhatunk! |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Pontgyűjtés: Go Green! - Zöld kihívás
Április 22-e a Föld Napja!
A hivatalos oldalon (fna.hu) találtam egy remek leírást, ami a kihívást inspirálta: "Elég, ha csak odafigyelünk cselekedeteinkre és azok következményeire. Ha minden nap teszünk valami apróságot, tudatosan választunk, vásárolunk, közlekedünk, döntünk stb. környezetünk fenntarthatósága érdekében, máris tettünk valamit a változásért." Tehát arról kellene oldalt készíteni, hogy a mindennapokban vagy ez alatt a két hét alatt mit teszünk a Föld megóvásának érdekében. Lehet ez biciklivel való közlekedés, szelektív szemétgyűjtés, lakóhelyünk kitakarítása, faültetés stb. A kihívásra lehet nevezni digitális vagy hagyományos oldallal. (Hagyományos oldalnál akár felhasználhatjuk a hozzávalók csomagolását is!) A kihívásra 2010. május 9-én, éjfélig lehet feltölteni az oldalakat a betsie: Go Green! - Zöld kihívás c. galériába. A nyeremény: egy letölthető SB pont! Az oldalhoz fel lehet használni, de nem kötelező a csatolt wordartot! Inspiráció: Francitól és tőlem! ![]() Tegyünk együtt egy szebb és zöldebb jövőért a scrapbookingban is! ************************************************** ******** ![]() FIGYELEM! 2010 első hónapjaiban bevezettünk egy új dolgot: a scrapbook.hu hivatalos kihívásain való részvételért SB pontok gyűjthetők. Az összegyűjtött SB pontok ezután pénzzé válthatók majd a webáruházban. Tehát, mindenki, akinek van kedve, induljon a kihívásokon, mert feltöltött alkotása egy SB pontot fog érni! A pontgyűjtés részleteivel itt megismerkedhettek! Utoljára módosítva: betsie által : 2010-05-02 13:16 |
|
|
||||
|
||||
|
Szuper Betsie a kihívás! Tetszik a téma.... a fotón gondolkodtam, de ma reggel a rádióban pont erről volt szó, és ihletet kaptam! Csak meg kell valósítani
|
|
|
||||
|
||||
|
Imádom az egészet!!!!!!
![]() MINDENKÉPP MEGPRÓBÁLOK JÖNNI A KIHÍVÁSRA!!!! :thumbsup:
|
||||
|
||||
|
Mindenképp csináltam volna oldalt, ugyanis az oviban is van minden évben Föld napja rendezvény, most pénteken lesz. Ilyenkor tesszük rendbe az ovi kertjét, homokozót stb.
Már tavaly is irtóra élvezte mindenki, most is tuti lesz egy pár jó fotó. Szóval jövök az oldallal! :szia: |
|
|
||||
|
||||
|
Nekem sincs igazán ötletem, hogy milyen témát lehetne feldolgozni.
Ha még textilpelust használnák pölö.:P De azért gondolkodok! Most füvesítünk, lehet valahogy azt foglalom oldalba, ha elfogadod.
|
||||
|
||||
|
Remélem, hogy belendítem az ötletelést
Nézzetek csak körül, minden a környezetről és a természetről szól! :rolleyes: Persze előnyben vagyok, mert ez nekem szakmai ártalom, :emarassed: de egyszer nekem is juthat egy "fekvős" téma. képet is csináltam persze :szia: még egy ! Képeken: A (lehet, hogy általatok) összegyűjtött PET-palackok és fém dobozok bálákba rakva, szállításra várva. Meg egy munkagép (hulladék tömörítő célgép) kerekeire fókuszált fotó. Gyűjtsétek bátran külön, hallottam már én is szóbeszédet, hogy: - Ááá, úgyis a szeméttelepen köt ki! Akkor meg minek?.. EZ nem igaz! A hasznosítható hulladék-anyagok másodnyersanyagként újra felhasználásra kerülnek! Utoljára módosítva: Pertine által : 2010-04-24 10:36 Oka: még egy kép |
|
|
||||
|
||||
|
hú, tényleg, mi mosható pelusozunk :P köszi a tippet! meg mosódióval mosunk és ecettel öblítünk...:rolleyes:
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Csináltam én is egy oldalt, köszi az ötletet!
|
||||
|
||||
|
Rengeteg jó természetfotóm van, de valahogy képtelen vagyok létrehozni egy ilyen oldalt. A szöveg soha nem volt erősségem. Úgyhogy most ebből kimaradok, de a tiétek nagyon-nagyon tetszik!!
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Készítettem egy lapot. Háttt..... nem mondhatni, hogy szép, de most ez sikerült.
![]() http://galeria.scrapbook.hu/showimag...atid=newimages |
|
|
||||
|
||||
|
Csináltam újat. Nagyon nem tetszett. Talán ez picit jobb.
(link ugyanaz)
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Betsie! Én titokban abba reménykedek
, hogy meghosszabbítod ezt a kihívást:rolleyes:.... mert az anyáknapi album készítése, minden időmet lefoglalta! :emarassed: Az oldalt viszont nagyon szeretném elkészíteni!
|
|
|
||||
|
||||
|
Go Green - Föld Napja
Betsi, nagyon szép, és nehéz kihívás volt számomra. Ennyit én még nem készültem elő egyik témához sem, állandóan a környezetvédelmen járt az eszem Több oldalt is készítettem, mert ez a kihívás nagyon is foglalkoztatott.
Nagyon tetszenek a többiek munkái, egytől-egyig! Köszi mégegyszer, nagyon jó volt játszani :szia:
|
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!
Nekem lenne egy kérdésem, mielőtt feltöltöm a képemet. Mert lehet, hogy nem szabad feltennem (szerzői jogok, meg ilyesmi). Mivel van rajta olyan kép, amit a netről szedtem. Egy Disneys mesefigura. A többi képet én készítettem, de azért az mégis hangsúlyos. Ilyet lehet? Köszönöm a választ előre is! |
|
|
||||
|
||||
|
Na, most jöttem rá, hogy nagy kihívások vannak az oldalon a hétvégén, és gondolom ezért nem válaszol nekem senki! (Semmi gond, nem haragszom)! Sőt, amire lehet még én is benevezek, mert nagyon tetszenek a kihívások! Addig is feltöltöm az oldalam, majd szóltok, ha le kell venni! Itt van!
Szép hétvégét!!! |
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|