|
|||||||
| Nyereményjátékok 2011. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2011-ben indított vagy zajló nyereményjátékokat, ahol valamilyen nyereményért scrapbookozhatunk! |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Pontgyűjtés: Beszteri: Szerelem, szeretet, gondoskodás
Van kedved részt venni az év első pontgyűjtő kihívásán?
A kihívás háziasszonya: Beszteri A faladat: Mivel közeledik a Február 14-e, szeretnénk, ha a szeretetről és a gondoskodásról készítenétek oldalakat. Nem kell feltétlenül a szerelemre gondolni! Alkossatok olyan scrapbook oldalakat vagy minialbumot, amely azt fejezi ki, hogy szerettek valakit (vagy valamit) vagy gondoskodtok valakiről (vagy valamiről). Hagyományos és digitális alkotókat egyaránt várunk! Az egyetlen kikötésünk, hogy a készülő műveken használjatok fel valamit az alábbi freebie-kből (ingyenes készletből), amelyet kifejezetten ehhez a kihíváshoz készítettünk ajándékba. Letölthető minden regisztrált tagunk számára! (A képre kell kattintani, hogy eljuss a letöltési linkhez.) ![]() Határidő: 2011. február 28. éjfél. Galéria: Beszteri: Szerelem, szeretet, gondoskodás (ide kell feltölteni az alkotásokat) Nyeremény: 1 db SB pont - A pontgyűjtés részleteivel itt megismerkedhettek! Ötletadóként hadd mutassuk meg a Kreatív Csapat alkotásait ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ************************************************** ************************************** ![]() FIGYELEM! 2010 első hónapjaiban bevezettünk egy új dolgot: egyes kihívásokon való részvételért SB pontok gyűjthetők. Az összegyűjtött SB pontok ezután pénzzé válthatók majd a webáruházban. Tehát, mindenki, akinek van kedve, induljon a kihívásokon, mert feltöltött alkotása egy SB pontot fog érni! A pontgyűjtés részleteivel itt megismerkedhettek! ************************************************** ************************************** Utoljára módosítva: Gigi által : 2011-02-01 18:26 |
|
|
||||
|
||||
|
Ez gyönyörű!!! Amit „fel kell használni” az is, és a motivációs oldalak is!!!
És a kihívás is! Tuti, hogy nem csak szerelmesest lehet, hanem a szeretet érzelem körébe tartozó oldalakat is. Biztos, hogy jövök!! |
|
|
||||
|
||||
|
Ó, de gyönyörűséges oldalak!
![]() Szuper kihívás, igyekszem én is jönni! Köszönöm a hozzávalókat is, le is töltöttem, nagyon szépek! Szép estét!
|
|
|
|||
|
|||
|
Elkészült
|
|
|
||||
|
||||
|
Ó, lányok, annyira örülök, hogy tetszik nektek a kihívás!!!!!!
![]() ![]() ![]() Panama, Anna, Bella, az elkészült oldalak gyönyörűek lettek! Köszönjük, hogy játszottatok! |
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon nagyon örülök, hogy játszhattam ezen a kihíváson, és használhattam Gigi és Beszteri csodás freebie-jeit.
Itt található az oldalam. |
|
|
||||
|
||||
|
Csodás oldalak, gyönyörű wordartok és téma! Nem csoda, ha indulni akartam.
Azt, hogy anyukámról készítek egy oldalt abban a pillanatban dőlt el, hogy kezdett összeállni az oldal. Nekem nagyon tetszik, nagyon szeretem!Köszönöm, nagyon jó volt játszani! (lehet, hogy még jövök, a téma kimeríthetetlen!)
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
de örülök, hogy ennyien készültök részt venni!!!!! a kihívás egész hónapban tart, szóval van még idő, lányok!!!!!
![]() Andi, nagyon szép lett az oldalad! köszönöm, hogy velünk játszottál!!!!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Kötődés
Hoztam újabb oldalt, most magamról és a macival való kapcsolatomról.
![]() Milyen jót lehet itt játszani lányok! Köszönöm!
|
|
|
||||
|
||||
|
Éva, gyönyörű lett ez is!!!!!
![]() Janka, még van időd, hogy összeálljon! Nagyon várom az oldalad!
|
|
|
|||
|
|||
|
Jöttem én is egy oldallal: http://galeria.scrapbook.hu/showimag...imageuser=1176
A Valentin-napot nem igazán tartom, de a téma remek, és szerencsére nem csak szerelem, hanem a sokkal tágabb szeretet is belefér. Így hát a legfontosabb személlyel, a gyermekemmel, pontosabban a fotónkkal készítettem oldalt. Köszönöm a játékot!
| Megjelenítési módok | |
|
|