|
|||||||
| Nyereményjátékok 2011. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2011-ben indított vagy zajló nyereményjátékokat, ahol valamilyen nyereményért scrapbookozhatunk! |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Pontgyűjtés: Beszteri: A nő
![]() Van kedved részt venni ismét egy pontgyűjtő kihíváson?
************************************************** ************************************** ![]() FIGYELEM! 2010 első hónapjaiban bevezettünk egy új dolgot: egyes kihívásokon való részvételért SB pontok gyűjthetők. Az összegyűjtött SB pontok ezután pénzzé válthatók majd a webáruházban. Tehát, mindenki, akinek van kedve, induljon a kihívásokon, mert feltöltött alkotása egy SB pontot fog érni! A pontgyűjtés részleteivel itt megismerkedhettek! ************************************************** **************************************
Utoljára módosítva: Gigi által : 2011-03-08 11:44 |
|
|
||||
|
||||
|
De gyönyörűeket csináltatok Lááányok! Nagyon tetszik a kihívás, és jövök egy oldallal tutti! Imádom az inspirációs oldalaitokat, egytől-egyig!!! Köszönöm a freebie-ket!
|
|
|
||||
|
||||
|
Hű, nagyon klassz ez a kihívás (is)! Biztos jövök egy oldallal.
Szuperek a wa-k! Vittem is, köszönöm! És az inspirációs oldalak.....wow, meseszépek lettek! Hamarosan jövök az oldalammal....
|
|
|
||||
|
||||
|
Micsoda kihívás! Wowww! Gyönyörű alkotások meseszép egytől-egyig
![]() ![]() Én is jövök oldallal mielőbb ![]()
|
||||
|
||||
|
Gyönyörűek az oldalak és a freebie-k.
![]() NEm tudom letölteni! Segítsetek!
|
|
|
||||
|
||||
|
Oké, köszi most elindult.
![]() Lehet hogy átmeneteti szerver probléma volt. köszi mégegyszer!
|
|
|
||||
|
||||
|
no, én már itt is vagyok egy oldalacskával
![]() kihasználtam azt a 2 órát, amit ebéd után Gergő alvással töltött! ![]() köszönöm a játékot, klassz volt! de lehet, hogy még jövök.... ![]() ![]() az oldalam |
|
|
||||
|
||||
|
De örülök, lányok, hogy tetszenek a freebie-k!!!!!!!
Merienn, gyönyörű lett az oldalad!!!!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Itt vagyok, két hölgyet is hoztam!
)) Köszönöm a kihívást, a wordartok és az inspiráló oldalak miatt indultam csak. Egy teljes éjjelen át azon gondolkoztam, hogy mit is jelent nőnek lenni. Csak fel kellett volna írnom a gondolataimat, mert elfelejtettem. Maradt a képanyaggal támogatott oldal. ![]() Köszönöm a gyönyörű wordartokat és a kihívást! |
|
|
||||
|
||||
|
Éva, gyönyörű lett az oldalad, örülök, hogy jöttél te is!!!!!!!!
![]() Toni, nagyon várom, hogy mire inspirálnak téged a wa-k!
|
|
|
|||
|
|||
|
Csodálatosak a sziluettek és olyan sokatmondóak a wordart-ok. nagyon tetszik ez a kihívás. Még a végén elcsábulok ...
Az alkotások mind fantasztikusak. Gigi, nagyon tetszik ahogyan szavakba öntötted a "NŐT". Nagyon érdekes volt olvasni. Nagyon tetszett.
|
|
|
||||
|
||||
|
Csatlakozom az elkészült oldalammal én is.
Meseszépek a freebie-k, élvezet volt játszani! Köszönöm a lehetőséget!
|
|
|
|||
|
|||
|
Készítettem egy oldalt én is, itt látható. Gyönyörűek az inspirációs oldalak, és a freebie-k is! Alig tudtam választani.
Köszönöm a lehetőséget!
|
||||
|
||||
|
Köszönöm Eszti a játékot megjöttem az első oldalammal, lesz még egy következő is
nagyon inspiráló játék számomra ![]() ![]()
|
|||
|
|||
|
Sirály volt a játék
, minden percét imádtam az oldal összeállításának.![]() Ide duktam: http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=20816&c=200 Köszi mégegyszer!!!! Csókák!!!! |
|
|
||||
|
||||
|
Én is elkészültem az oldallal. Egyszerűsége ellenére sokat molyoltam rajta. Itt található. Ez az első oldalam magamról, többet szeretnék készíteni mondanivalóval is, de nem megy, hiába gondolkodom rajta annyit.Jó volt ez a játék, tetszett!
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|