|
|||||||
| Nyereményjátékok 2011. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2011-ben indított vagy zajló nyereményjátékokat, ahol valamilyen nyereményért scrapbookozhatunk! |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Gondolatok - sb kihívás 01 2011. június
![]() És ahogy ígértük, ma útjára indul az első kihívás... ![]() Apák Múlt hónapban az anyákat és a gyerekeket ünnepeltük. Ez a hónap legyen az apáké! Annál is inkább, mert június harmadik vasárnapja az apák napja. Utána olvastam kicsit a témának és nagyon érdekes a története: az első apák napját 1910. június 19-én tartották. Megalapításának legnagyobb kezdeményezője Sonora Smart Dodd volt, akinek háborús veterán apja egyedül nevelte fel 6 gyermekét. Az apák napja eredeti tervezett dátuma június 5., apja halálának napja lett volna, de nem volt idő megbeszélni a részleteket, így június harmadik vasárnapján tartották, és tartják azóta is. Az ünnepet hivatalosan 1972-ben Richard Nixon ismerte el. [forrás: Wikipedia] Van kedved neked is megünnepelni az apákat? Csatlakozz hozzánk! * A kihívás háziasszonya: Beszteri * A feladat: Alkossatok olyan scrapbook oldalakat, vagy minialbumot, aminek témája az apaság, az apa-gyerek kapcsolat. Lehet ez a saját kapcsolatotok az édesapátokkal, vagy egy személlyel, akire apaként tekintetek; vagy lehet a gyermeketek kapcsolata az édesapjával; de akár a rokoni/baráti körben lévő apa-gyerek kapcsolat is. A lényeg: ünnepeljük az apákat. A kihívásra hagyományos és digitális alkotók oldalait egyaránt várjuk. * Szabályok: Azért, hogy segítségetekre lehessünk, gondolatébresztőnek szánjuk a kihíváshoz tartozó ajándékba letölthető freebie-t is. Ez tartalmaz egy wordartot (kezelhető egységben - .png formátumban-; vagy szétszedhető formában - .psd és .tif formátumban); illetve egy kártyát (hagyományos alkotók .pdf formátumból nyomtathatják, A5-ös méretű; digitális alkotók .png formátumban tudják használni). Az egyetlen kikötésünk, hogy a készülő műveken használjátok valamelyiket a kettő közül (a wordart-ból elég legalább az egyik szöveges réteget használni!). A freebie letölthető minden regisztrált tagunk számára! (A képre kell kattintani, hogy eljuss a letöltési linkhez.) * Hatáirdő: 2011. június 30. éjfél * Galéria: Gondolatok - sbkihivas01 2011 június * Nyeremény: 1 db SB pont - A pontgyűjtés részleteivel itt megismerkedhettek! Nézzük, hogy a kreatív csapat tagjai milyen inspirációs oldalakat készítettek: Altalena: ![]() Rainbow: ![]() Didó: ![]() beszteri: ![]() ************************************************** ************************************** ![]() FIGYELEM! 2010 első hónapjaiban bevezettünk egy új dolgot: egyes kihívásokon való részvételért SB pontok gyűjthetők. Az összegyűjtött SB pontok ezután pénzzé válthatók majd a webáruházban. Tehát, mindenki, akinek van kedve, induljon a kihívásokon, mert feltöltött alkotása egy SB pontot fog érni! A pontgyűjtés részleteivel itt megismerkedhettek! |
|
|
||||
|
||||
|
Szia Eszti! Szuper a készlet, eredeti az ötlet, próbálok hozni valamit
...A történet is érdekes, én eddig úgy tudtam - a forrás ismeretlen - hogy Apák napja Ivó napján, május 19-én van... |
|
|
||||
|
||||
|
igen, olvastam erről is, vannak, akik így tartják...
![]() örülök, hogy tetszik a kihívás, várom az oldalad!
|
|
|
||||
|
||||
|
De jó!
Pont valami hasonlón töröm a fejem napok óta, éppen az aktualitása miatt...lehet, hogy megpróbálnék hagyományossal és digivel is jönni
|
|
|
||||
|
||||
|
gyere-gyere, mindkettővel, ha van rá időd.
örülök, hogy tetszik a téma!
|
|
|
||||
|
||||
|
Csajok, beindultam, és alkottam 3 oldalt is!
![]() http://galeria.scrapbook.hu/files/2/...apja_thumb.jpg http://galeria.scrapbook.hu/files/2/...pja2_thumb.jpg http://galeria.scrapbook.hu/files/2/...pja3_thumb.jpg Köszi a játékot!
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Nagyapa
Hála ennek a szép kihívásnak elkészíthettem nagyapámról is egy oldalt. Köszönöm a csodálatos freebie-ket Eszti! :-)
|
|
|
||||
|
||||
|
gyönyörű lett az oldalad!!!!!!!!!!
Itt is köszönöm, hogy jöttél!
|
|
|
||||
|
||||
|
Én is elkészültem egy kedvenc képpel! Itt az oldalam, http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=21918&c=221
köszi a feliratot, nagy örömmel használtam! |
|
|
||||
|
||||
|
Szia Eszti!
Lenne egy kérdésem: a kihívásodat összekapcsolhatom Jankáéval? Éppen ma álltam neki az apák napi oldalamnak, de azonnal ki akartam próbálni Janka mistes technikáját is. Már elkészültem, de inkább megvárom a válaszodat. Persze nem gond, ha nem lehet két helyre egyszerre "benevezni" az oldalamat. Csak gondoltam megkérdezem. ![]() Jó éjt!
|
|
|
||||
|
||||
|
Sajnálom, Annamari, de nem lehet. Mivel a hónap végi összesítésben a Hónap alkotója címért csak az szállhat versenybe, aki mind a 4 kihíváson résztvett 4 külön alkotással
Azért örülök, hogy tetszik a technika De ne feledd, hogy minden kihívás határideje a hónap vége! Csak belefér mindkettő.
|
|
|
||||
|
||||
|
Semmi baj, Köszi Janka a választ!
![]() Éjszaka közben rájöttem, hogy most minden játék határideje a hónap vége. Így csak belefér majd, hogy a Te kihívásodon is induljak! (igaz, ebben a hónapban nyaralunk is, mondjuk csak 4 napig nem leszünk itthon, tehát még így is van idő).De legalább már kipróbálhattam ezt az új technikát, és nagyon tetszik! ![]() Köszi! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Szia! Én is jöttem egy oldallal! Nagyon jó ez a téma (is), úgysem készült még a fiam apukájával oldalam. Köszi a nagyoooon szép freebie-t!
![]() Itt van: http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=21941&c=221
|
||||
|
||||
|
Annamari, bocsánat, csak most olvastam a hsz-edet. Szerencsére Janka már válaszolt, köszi neked!!!!!!
És gyönyörű lett az oldalad! Remélem, hogy a mistes kihívásra is ideérsz majd egy oldallal! ![]() Már mindenhol kommenteltem az oldaladat, nagyon köszönöm!!!!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Örülök, Viki, hogy jöttél, és hogy tetszettek a wa-k!
Nagyon szép lett az oldalad!!!!! ![]() Évi, nagyon szép oldallal jöttél te is, köszönöm!!!!!!!
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|