|
|||||||
| Nyereményjátékok 2011. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2011-ben indított vagy zajló nyereményjátékokat, ahol valamilyen nyereményért scrapbookozhatunk! |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Csíkos a Trendi - sb kihívás 03 2011. június
![]() Ez már a hónap 3. kihívása! ![]() Inspirációs kihívás: Csíkos a Trendi 2011 tavaszi/nyári divatja az élénk színű, mindenféle csíkos anyagból készült ruhák. Akkor legyünk mi is divatosak, és öltöztessük scrapbook oldalunkat csíkosba.
![]() Nézzük, hogy a kreatív csapat tagjai milyen inspirációs oldalakat készítettek: Didó ![]() Beszteri ![]() Sapimanó ![]() Icka ![]() Mörjike ![]() és az enyém ![]() Janka néhány régebbi csíkos oldala: Gigi néhány régebbi csíkos oldala: Szeretettel várjuk oldalaitokat! Ne feledjétek, hogy minden futó kihívásunknak, szintén 2011. június 30-a a határideje! Ezek az alábbiak: Utoljára módosítva: Gigi által : 2011-06-17 12:46 |
|
|
||||
|
||||
|
De jó ez a kihívás is!
![]() Imádok mindent, ami csíkos!!!! Így ezeket a papírokat is szeretem! ![]() Az inspirációs oldalak egytől-egyig szuperek lettek! Jövök majd én is!
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Megtetszett a kihívás és gyorsan alkottam is rá egy oldalt, mielőtt a halogatás miatt megint lecsúszom róla. Nagyon élveztem, én speciel imádom a mintás háttereket, csíkos papírt is használtam már többször. Itt találjátok amit csináltam. Köszi a játékot.
|
|
|
||||
|
||||
|
Orsi! Gyönyörű az oldal!!!!
![]() Janka, ez nagyon tuti lett! Micsoda erős csíkozottság, nagyon tetszik nekem!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Jaj, de jó! Épp most - holnap - fejezem be dédi albumát, amiben lesz egy csíkos oldal is! Jippppi, ez lesz benne!!!!
![]() Így 3 legyet ütök egy csapásra: dédi kap egy albumot a szülinapjára - bár késve, mert 15-én volt /elcsúsztam az albummal/ , yabo kihívás és ti! ![]() ![]() ![]() ![]() Köszönöm!!!
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Era, ez az album oldal nagyon szép, és igazán csíkos
Kíváncsi vagyok a többi részére is!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Sziasztok!
Jöttem én is egy oldallal, Janka papírcsomagjából választottam a hátteret, de a többieké is nagyon jó - majd a későbbiekben biztosan használok belőlük. Köszi a lehetőséget, és a szép papírokat! ![]() Az oldalam.
|
||||
|
||||
|
Gyönyörű, trendi csíkos oldalak! :-)
Én most a kutyusomról hoztam egyet, úgy imádom!!! Köszönöm a kihívást! :-D |
|
|
||||
|
||||
|
Hoztam én is egy oldalt. Sajnos csak most olvasom, hogy jó lett volna, ha ezeket a papírokat használom, nem így tettem.
Majd azért igyekszem később ezeket is felhasználni.Itt van az oldal. |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|