|
|||||||
| Nyereményjátékok 2011. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2011-ben indított vagy zajló nyereményjátékokat, ahol valamilyen nyereményért scrapbookozhatunk! |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
![]() ...... már itt is a hónap 4. kihívása! Vázlatterv kihívás: T.I.T.O.K Remélem már sokan ismeritek ezt a 'játékot' és kedvet kaptok velem tartani! * A kihívás háziasszonya: Didó * A feladat: Alkossatok oldalt, a leírás alapján, úgy, hogy a lehető legjobban hasonlítson az én oldalamra! * Szabályok: Azért, hogy segítségetekre lehessek, készítettem egy apró freebie-t, amit letölthettek az alább linkről itt! Ajánlom, hogy ezt használjátok, amennyiben nincs még ilyen formátok, hiszen ez az alapja az egész oldalamnak! * Hatáirdő: 2011. június 30. éjfél * Galéria: az elkészült alkotásokat a határidő előtt ebbe a galériába töltségek fel: Titok II. - sbkihivas04 2011 június - fontos, hogy ide rakjátok, hiszen az érdekessége, hogy CSAK ÉN LÁTOM az elkészült és feltöltött oldalakat, még Ti sem fogjátok, Nektek sem fog szerepelni a feltöltött oldalaitok között!! A lényege, hogy ne befolyásoljátok a többi alkotót, mindenki szabadon szárnyalhasson ( még a többi kreatív csapattag sem láthatja, hiszen Ők is alkotnak !! ) * Nyeremény: 1 db SB pont - A pontgyűjtés részleteivel itt megismerkedhettek! * A játék leírása: 1. az egész kompozíció középen helyezkedik el, úgy, hogy a hossza: egynegyed rész üres felül, a többi rész pedig leér egészen a papír aljáig. 2. szélességét tekintve az egész alkotás az oldal egyötödét teszi ki, de természetesen középen! 3. az egész oldal hangulatát a papírsárkányok adják meg! ők a fő díszítőelemei az oldalnak. Szám szerint 5 darab van az oldalon, mégpedig úgy, hogy kettőben van fotó, háromba pedig rakjatok háttérképet! 4. a három háttérképes sárkány van dimenziójában felül, melyek szára egy pontban összeér! 5. ebben a pontban a sárkányok szárán rajta van két virág. 6. lefelé haladva egy kicsit, található 3 wa-t, melyek papírcetliken vannak, egymás alatt helyezkednek el azonos távolságra, a legfelső körülbelül 2 cm-re a papírsárkány szára és a virágok találkozási pontjától! 7. az egész kompozíció alatt mindenféle finomság, pacázzatok, használjatok bátran kiegészítőket, ahogy megkívánja szerintetek az oldal!! 8. majdnem elfelejtettem, de talán magatok is kitaláljátok, az oldal háttérszíne: FEHÉR!! 9 ennyi az egész, és már kész is vagyunk A freebie a következő: ![]() Innen letölthetitek És végül, de nem utolsó sorban, egy kis segítség ![]() ![]() ![]() Ne felejtsétek el a többi, még futó kihívást sem, még van idő azokra is alkotni!! ![]() Szép napot és jó alkotást Mindenkinek!! ![]() ![]() Utoljára módosítva: Gigi által : 2011-06-24 09:09 |
|
|
||||
|
||||
|
Számomra meglehetősen embert próbáló volt ez a kihívás, de az eredménynek nagyon örülök, már ott figyel Ági oldala után a Titkos galériában! Dia, jól kitaláltad!
Várom a hónap végét, hogy kiderüljön milyen az eredeti oldal!Gyertek Ti is minél többen, nagyon jó játék!!!
|
||||
|
||||
|
Jaj én nagyon élveztem!!! Most is olyan üdítő volt nekem ilyen könnyed oldalt csinálni.
Bár tuti nem hasonlít a Diáéra, de ezek a papírsárkányok rengeteg lehetőséget adnak.Kíváncsian várom a többiek mit készítenek! Gyertek minél többen!!! Tényleg jó móka. ![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
tanúsíthatom, hogy gyönyörű mindkét oldal, amit eddig "kaptam"!! bár látnátok
![]() ![]() ![]() remélem minél többen kedvet éreztek, és csak magamat tudom ismételni, bátran vágjatok bele, mégha ez is az első ilyen jellegű próbálkozásotok, ne féljetek, segítek bármiben ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
a lényeg, hogy ki kell "találnod", Didó milyen oldalt készített.
a minimális kukucska segít talán a színekben. a leírás alapján pedig elkészíted a Te variációdat. a végén megnézzük, milyen volt Didó oldala, és kinek az oldala hasonlít legjobban
|
|
|
||||
|
||||
|
uhhh, hát ez nem lesz egyszerű, de mindenképpen megpróbálok oldalt készíteni én is!
![]() egyébként szuper játék az elsőt is nagyon élveztem!
|
|
|
||||
|
||||
|
Húúha! Ez aztán elég keményen hangzik... Az nem igazán világos, hogy a két fényképes papírsárkánynak hol van a helye az oldalon? (vagy ez már az én kreativitásomra van bízva?) Egyébként nagyon inspiráló, igazi kihívás!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
az egész cucc függőlegesen a papír 3/4-én helyezkedik fel, illetve középre igazítva szélességében a papír 1/5-ét teszi ki. --> kb. így kell elhelyezni a sárkányokat
a többi TITOK!
|
|
|
||||
|
||||
|
igen, tulképp nincs megadva, hogy az öt sárkányból melyikben legyen a kép, ez rád van bízva, én csak nagyjából az egész elhelyezkedését adtam meg
|
|
|
||||
|
||||
|
Jó a buli!!! Lehet hogy megint megleplek!!!!!
![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Na, az elrendezéssel és némi díszítéssel megvagyok...
Már csak papírt (hol a fenébe találtál ilyen csodás papírokat...?! ) kellene találnom, meg fotót, és ahhoz illő wa-t... És el se mondom, hogy mennyi időt töltöttem már vele... ![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Eszter, hasonlóképp vagyok vele
A papírokat illetően tippelnék: most fognak megjelenni? De én is néztem, mert ami látható belőlük, abból ítélve csodaszépek.
|
|
|
||||
|
||||
|
Lehet, hogy kissé nehézkes és lassú a felfogásom, de az is lehet, hogy rosszul számoltam. Ha az "alkotás" méretét (elképzelt téglalap) nézem, az 720x2700 pixel a 3600-at alapul véve. Ez nagyon keskeny! S ha jól értem, a többi csak fehér háttér. Fog ezen látszani valami? Vagy épp ez a kihívás benne? Köszi, ha segít valaki!
|
||||
|
||||
|
hát igen, Didó ilyen! nézegesd az oldalait a galériában
azért nem muszáj pont 720 px keskenyre csinálnod csak úgy kb.szerintem kb. ilyen oldalt kell elképzelnünk -- én sem tudom, csak tippelek http://galeria.scrapbook.hu/showimag...er&imageuser=9 http://galeria.scrapbook.hu/showimag...er&imageuser=9 http://galeria.scrapbook.hu/showimag...er&imageuser=9 |
|
|
||||
|
||||
|
Jöttem egy hagymával! Megszenvedtem vele, de már imádom, remélem nektek is tetszeni fog! Minimál hagyományosba......???!!
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
oh milyen felkészült vagy
![]() igazad van, nem kell olyan nagyon katonásan végrehajtani a dolgokat, és a világért se számoljátok ki az egyötödöket stb!! használjátok a fantáziátok, és ami még belefér, vagy odakívánkozik, bátran csináljátok!! a már beérkezett alkotások egytől-egyig fantasztikusak, és tökéletesen elkapta Mindenki a lényeget!! ne féljetek tőle!! |
|
|
||||
|
||||
|
ja, mert fejben sokat gondolkozom a dolgon. csak valahogy nem áll össze
mondom, én akkor sem tudnám lemásolni az oldalad, ha ott lenne előttem
|
|
|
||||
|
||||
|
mennyire megértem, amit írsz, Janka...
dettó így vagyok én is. bár egy lépéssel már közelebb vagyok a készhez, mint két napja, csak ne állna még előttem az a többszáz, ami még hiányzik...
|
|
|
||||
|
||||
|
Didó, késznek nyilvánítottam a "művemet".
Állati nehéz volt, légy szíves, értékeld! Legalább annyira, mint neked a csíkos háttér!!! Vagy még olyanabb! Eszter, igen, hasonlóan érzek! |
|
|
||||
|
||||
|
ezennel elfogadottnak nyílvánítom, sőt még dicséretben is részesítem a Kolleganőt, hiszen gyönyörményeset alkotott és bármennyire is küzd ellene, nekem tetszik
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|