|
|||||||
| Nyereményjátékok 2011. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2011-ben indított vagy zajló nyereményjátékokat, ahol valamilyen nyereményért scrapbookozhatunk! |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
![]() .... eltelt egy hónap, telis-tele szuper és kreatív kihívásokkal! Nagyon boldogok vagyunk, hogy ennyi scrappert megmozgattunk és hogy együtt tudtunk alkotni! Egy új hónap és kezdődik a sorozat elölről! Máris hoztam a hónap első kihívását! Arra vagyok kíváncsi, hogy az a szó, hogy LEVEGŐ mire inspirál Titeket! Ne gondoljatok nagy dologra, csak ami éppen eszetekbe jut, foglaljátok oldalba, amire Titeket a LEVEGŐ emlékeztet, inspirál, minden, amit jelent számotokra! * A feladat: alkossatok olyan scrapbook oldalakat, albumokat, bármilyen alkotásokat, aminek a fő témája a LEVEGŐ! * Szabályok: azért, hogy segítségetekre lehessünk, gondolatébresztőnek szánjuk a kihíváshoz tartozó ajándékba letölthető freebie-t is. A csomag tartalma 3 wordart .png formátumban! Az egyetlen kikötésünk, hogy a készülő műveken használjátok valamelyiket a három közül! A freebie letölthető minden regisztrált tagunk számára - kattints a képre, hogy letöltsd! * Hatáirdő: 2011. július 31. éjfél. * Galéria: http://galeria.scrapbook.hu/browseimages.php?c=226 * Nyeremény: 1 db SB pont - A pontgyűjtés részleteivel itt megismerkedhettek! Végül, de nem utolsó sorban, nézzük, hogy a Kreatív Csapatot mire inspirált a LEVEGŐ!!!! beszteri: ![]() Mörjike: ![]() Gigi: ![]() Didó: ![]() ![]() ************************************************** ************************************** ![]() FIGYELEM! 2010 első hónapjaiban bevezettünk egy új dolgot: egyes kihívásokon való részvételért SB pontok gyűjthetők. Az összegyűjtött SB pontok ezután pénzzé válthatók majd a webáruházban. Tehát, mindenki, akinek van kedve, induljon a kihívásokon, mert feltöltött alkotása egy SB pontot fog érni! A pontgyűjtés részleteivel itt megismerkedhettek! Utoljára módosítva: Gigi által : 2011-08-03 19:03 |
|
|
||||
|
||||
|
Szuper jó kihívás, azt hiszem jövök én is
...Egyik oldal szebb, mint a másik... |
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon tetszik a téma, a freebie csodás. Az inspirációs oldalak lenyűgözőek...
Jövök én is!
|
|
|
||||
|
||||
|
Óóóó, de gyönyörű, inspiráló oldalak!!!!
![]() Köszönöm a szépséges freebie-t is! Igyekszem én is jönni!
|
|
|
||||
|
||||
|
Oh, nagyon tetszik a kihívás!!!! Nagyon szeretnék jönni!!! Gyönyörűek az inspirációs oldalakis a freebie is!
|
|
|
||||
|
||||
|
készítettem egy másik oldalt is a kihívás apropójaként, itt látható
|
|
|
||||
|
||||
|
Hűha! Nem hiszitek el, de itt áll kinyomtatva a lányom névnapján készült buborékfújós sorozat, és csak arra vár, hogy legyen vele valami.
Ezekből próbálgattam az előző feladatot, amit feladtam végül. És most már nem is bánom. ![]() Sőt, még ilyen pitypang-fújós sorozatom is van, amit fel akarok dolgozni. Lehet, hogy mindjárt kettőt csinálok?
|
|
|
||||
|
||||
|
Én is a buborékokkal akartam kezdeni, de aztán ez ugrott be: LIBEGŐ!
És teljes tényfeltáró jelleggel, szinte kész albumlapot okosítottam belőle. Mert most így tetszett. Dia, gyönyörkék a wa-k. Lehet egy pofátlan kérdésem/ kérésem? Jó lenne tudni, amikor WA-kat kapunk ajándékba a kihívásokhoz, a wa-kon szereplő betűtípusok nevét. Mert mindig arra van ingerem, hogy a betűk egyformák legyenek az oldalamon. Szóval esetleg elárulnád a hadititkot, hogy melyik betűtípust/okat használtad? Én kicserélném a plusz feliratomat arra...Köszönet! (ezt, ha nem bánod, megkérnélek, hogy tolmácsold a többieknek is a kreatív csapatban, hátha nem tartják hülye ötletnek Köszönöm!)
|
|
|
||||
|
||||
|
nagyon köszönöm az oldalad, már láttam is! a betűtípus pedig: SSwhimsy! most pont egy free-vel dolgoztam, de amúgy mindig CU font-al szoktam, szóval azzal amúgy sem tudnál! ez most így jött ki!
|
|
|
||||
|
||||
|
Muszáj volt azonnal nekilátnom.
![]() A színek nem túlságosan adják vissza az eredetit, de most ennyire sikerült. Az oldalam. Lehet, hogy majd lesz még egy később. Meglátjuk. Köszönöm a játékot! |
|
|
||||
|
||||
|
Hoztam én is az oldalamat. Egyszerű, de remélem tetszik majd nektek!
![]() Én most szeretem ezt az oldalamat nagyon, hiszen az egyik kedvenc fotóm a kis Makinkról. Olyan, mintha tegnap készült volna, pedig szeptembertől már bölcsis lesz! ![]() Köszi Dia a játékot, szupi volt! ![]() Jó éjt! |
|
|
||||
|
||||
|
Ó, ti is bölibe szeptembertől?? Én tegnap kaptam a fejemre, pár másik anyukával, hogy anyukák, majd a kapun kívül tessenek sírni szeptemberben.
Na kösz. ![]() Az oldalad gyönyörű, mint mindig. És hihetetlenek vagytok, ilyen hamar nevezni a kihívásra. Ugyan nem én vagyok a házigazdája, de irtó örülök a lelkesedésnek és a sok szép alkotásnak, gyönyörű mind egytől egyig.
|
|
|
||||
|
||||
|
Egyáltalán nem hülye ötlet, ha esetleg elfelejtjük, kérdezz rá!
De ha nem ingyenes a betűtípus, akkor nagyon szépen ki lehet egészíteni valami egyszerű betűvel, megvan annak is a szépsége, ha többféle betűtípus van egy oldalon... ![]() Nagyon gyorsak voltatok, csajok! Még csak most indult a kihívás, és máris mennyi oldal van!!!!!!!!!!! ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
jaj csajok annyira szuperek vagytok, és lelkesek, nagyon örülök neki!! minden oldal eszméletlen lett, tökéletesek, annyira jó rájuk nézni!! csak így tovább!! és hol van még a határidő
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Köszi Ági, örülök, ha Neked is tetszik az oldalam!
![]() Igen, bölcsisek leszünk mi is... Tuti együtt fogunk pityeregni Gergővel a bölcsi folyosóján. Nagyon össze vagyunk nőve.Remélem azért pár hét alatt sikerül szépen beszoknia és szeretni fogja majd. |
|
|
||||
|
||||
|
Jöttem én is, bár még hol van a határidő vége!
Isteni ez a kihívás is, tényleg érdekes látni, hogy kit hogyan érint az a szó, hogy LEVEGŐ. ![]() Engem most úgy, hogy amikor a fotóimra (Tomiéira) nézek, nem kapok levegőt! ![]() Mégis Diának azt az egyik wordartját helyeztem el az oldalon, amelyben megállítható az idő. Köszönöm ez a játékot is, annyira inspirálóak az oldalak és a wordart-ok, hogy szerintem jövök még! ![]() És akkor az oldalam, tadaaam!
|
|
|
||||
|
||||
|
Megjöttem és is az oldalammal: http://galeria.scrapbook.hu/showimag...imageuser=3499
Szuperjó kihívás, lehet, hogy nem ez az utolsó, amit ide készítek majd. Köszönöm a játékot és a freebie-t is... |
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|