|
|||||||
| Nyereményjátékok 2011. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2011-ben indított vagy zajló nyereményjátékokat, ahol valamilyen nyereményért scrapbookozhatunk! |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
|||
|
|||
|
2011 JÚL 02 sbkihívás - Virágba borulunk
![]() Technikai kihívás: Virágba borulunk * A kihívás háziasszonya: Sapimanó * A hagyományos alkotók feladata: alkossatok olyan scrapbook oldalakat, albumokat, bármilyen alkotásokat, amin a papírból készült virágokat saját magatok készítitek Egy korábbi oldalamnál készítettem rózsákat, amelyeknek az elkészítését akkor megígértem, hogy megmutatom, és most eljött az idő! Egy kis videót készítettem a rózsa elkészítéséről, fogadjátok sok szeretettel, remélem sok sok rózsát látok majd viszont ![]() ![]() Azért, hogy segítségetekre lehessünk, és ne csak egyféle virágkészítés legyen a tarsolyotokban (rózsa), az alábbi 3 cikket is a figyelmetekbe szeretném ajánlani, hogy lehetőség legyen válogatni További virágkészítési technikák korábbról:Szívvirág készítése........Készítsünk papírvirágot! Hajtogassunk papírvirágot! ![]() * Szabályok: Az oldaladon szereplő virágo(ka)t a fenti négy technika közül az egyikkel készítsd el! * A digitális alkotók feladata: Kedves digisek, a ti feladatotok is hasonló lesz a hagyományos alkotókéhoz, de egy kis csavarral. Borítsátok virágba az oldalaitokat, mindenki a saját ízlése és kedve szerint, bármilyen témában. A kihívás lényege, hogy az oldalon szerepeljen minimum 3 db virág (egyforma elem), különböző színekben. Ti színezzétek át! Nem feltétlen kell drasztikus színváltoztatásokat végezni, lehet árnyalatokat is adni neki, ízlésesen illeszkedjen az oldalhoz. Csak, hogy adjak néhány tippet és senkit se rémísszen meg a feladat. A virág lehet élő növény, textil-, papírvirág, vagy esetleg virágos ecset. Rengeteg lehetőség rejlik benne, virág pedig szinte minden digitális készletben található. Hogy a digisek se maradjanak ebben a hónapban új ismeretanyag nélkül, a Kreatív Csapat összegyűjtötte az általunk ismert és használt átszínezési módokat PhotoShopban. Ezeket Eszter szépen csokorba foglalta, az alább olvasható leírásban közre is adjuk. Ezzel szeretnénk nektek segíteni a munkátokat. ![]() * Szabályok: Egy digitális scrapbook oldal elkészítése bármilyen témában, a lényeg, hogy legyen az oldalon legalább 3 db azonos virágelem, ebből kettő legyen átszínezve. * Hatáirdő: 2011. július 31. éjfél. * Galéria: 2011 JÚL 02 sbkihívás - Virágba borulunk És az inspiráció oldalak: Sapimanó ![]() Jóandi ![]() Didó ![]() Altalena
] Utoljára módosítva: Gigi által : 2011-08-03 18:59 |
|
|
||||
|
||||
|
micsoda véletlen!!!!! a napokban pont az átszínezéssel bajlódtam! erre belépek ma reggel és tessék, itt a cikk!
már ki is próbáltam, szuper érthető minden! köszönöm lányok! ![]() jó kis kihívás Andi, jövök majd én is! az inspirációs oldalak meseszépek egytől-egyig! ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Oh, de jó! Tetszik
Én eddig Icka módszerével cseréltem színt, de ki fogom próbálni a többi technikát is!Az inspirációs oldalak valóban inspirációsak
|
|
|
||||
|
||||
|
Jaj, de jó kihívás...nagyon szeretem a virágokat. A leírások, videók pedig annyira szuperek. Imádtam mindet! Sapimano, annyira tetszik a kis kreatív zugod...a férjem a rendmániájával azt hiszem kivágna a lakásból, de úgy vágyom ilyenre (még a szüleimnél az egész szobám ilyen volt)...nemrég szelektáltatta ki velem a szerinte felesleges cuccokat, pedig annyit fel tudtam volna használni a hagyományos technikákhoz...
Ja, a videóban mutattad azt a zöld, ragacsos szalagot, én virágkötő voltam/vagyok...nem tudom, hogyan írják, de tép szalagnak hívják (talán tape...nem tudom), és általában arra használjuk, hogy pl. a megdrótozott szárú virágokat körbetekerjük, hogy ne látszódjon a drót vagy ha egy csokor szárát mondjuk végigtekerjük valamilyen szalaggal (pl. menyasszonyi csokor) akkor ez jobban összetartja és szebben lehet rádolgozni a szalagot. De persze sok másra is felhasználható még. Alig várom, hgy alkossak a kihívásra...(van egy két CT oldalam sürgősen, de utána máris csinálom)...lehet, hogy megpróbálom hagyományosban, még nem tudom... |
|
|
|||
|
|||
Köszönöm szépen! Tök jó neve van ennek a tépszalagnak Igen, és is ahhoz használom, ha kis csokrot készítek az oldalamra, akkor el tudom vele fedni, meg össze tudom vele fogni a drótokat ![]() Remélem sikerül majd készítened hagyományosban is virágokat
|
||||
|
||||
|
Megérkeztem az oldalammal!
![]() Remélem elnyeri majd a tetszéseteket! ![]() Szuper játék volt, köszi Andi! ![]() Ismét tanultam valami újat... ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Szépen összeszedett leckékkel örvendeztettetek meg bennünket lányok, és még én is tanultam!! Köszönöm, nagyon hasznos volt, ezentúl gyakrabban fogok ezekkel a technikai lehetőségekkel élni! :-D
Az oldalam egy lassan féléves fotóval készült. Az az esemény már milyen régenvolt-nak tűnik! Mutatom, jó kis erős színű oldal lett! :-) Annyira szerettem készíteni, variálni, rakosgatni az elemeket, átszínezni a kisvirágokat, közben visszaemlékezni azokra a pillanatokra. :-) Sapimanó, teljesen beleszerettem a virágaidba!!! Muszáj lesz egyszer kézügyeskednem!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Én is készen vagyok.
Itt az oldalam. Köszönöm szépen a játékot! ![]() ui: Csinálok másikat, ezt most áthelyezem másik kategóriában. Köszi Brigi! Utoljára módosítva: Teabogi által : 2011-07-09 08:33 Oka: Figyelmetlenség |
|
|
||||
|
||||
|
Ismét egy szuper kihívás. Ma csak ilyen későn ültem gép elé, de rögtön jöttem, mi az újabb feladat. Nagyon szeretem a virágokat, így nem lesz nehéz alkotni. A leckéknek és videóknak nagyon örülök, köszi az újabb infókat, lányok.
Száz szónak is egy a vége: jövök... Ja, és az inspirációs oldalak is klasszak... |
|
|
||||
|
||||
|
Gyönyörű lett Bogi!
Ezek a virágok, nagyon szépek, de ez melyik technika a 4 közül, ami a weboldalon szerepel?
|
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok! Kész lettem én is az oldalammal!
A 3. színcsere technikát alkalmaztam, ez már nálam bevált, de ki fogom a többit is próbálni; nagyon tetszenek azok is!
|
|
|
||||
|
||||
|
Öööö... felszínes voltam azt hiszem... nem vettem észre, hogy CSAK azokból lehet válogatni. Köszi, hogy szóltál, majd a következő oldalammal fogok akkor ide pályázni. Bocsi!
|
|
|
|||
|
|||
|
LÁnyok! Nagyon szépeket alkottatok!
![]() Mindjárt jövök és írok mindenkinek
|
||||
|
||||
|
Elkészültem Andi! ITT látható az oldalam. Jóandinak köszönöm a virágkészítés leírását, Andi neked pedig az ötletes kihívást!
|
|
|
||||
|
||||
|
Hoztam én is egy oldalt nektek:
http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=22326 Köszönöm a Kreatív Csapatnak a digileckét (az Eszterét használtam most), Andi neked pedig a kihívást! |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Készítettem egy tartókát, itt van. Andikám a virág alapja a szivecskés, de rajta egy saját pöndörített virág van.Ha nem fogadod el, akkor majd készítek valami mást, ha meglesznek a szirmaim(!) Köszönöm a játékot!
|
|
|
|||
|
|||
|
Merika! Mivel a felsoroltak közül választottál virágot alapnak, így elfogadjuk az oldaladat
![]() Lányok! Csodaszépeket alkottatok eddig! Várjuk a további szebbnél szebb alkotásokat továbbra is
|
||||
|
||||
|
Én is elkészültem az oldalammal. Nagyon szupi kis kihívás volt!
Kipróbálom a többi virágot is. A virágom oly kicsi, hogy csak egyszer hajtottam be, de remélem, ez is jó dáliának.
|
|
|
|||
|
|||
|
Jöttem én is egy oldallal: http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=22487&c=228
Egyszerű, de nagyszerű volt a kihívás! Amúgy is szeretem a virágokat :-)
|
||||
|
||||
|
Jó későn, de meghoztam az oldalamat. Sajnos se időm, se alapanyagom nem volt a hagyományos készítéshez, de egyszer akkoris megpróbálom...a virágokat egyébként megcsináltam a hagyományos technikákkal, szépek nagyon
Az oldalam. Köszönöm a játékot!
|
|
|
||||
|
||||
|
Köszönjük szépen az összes csodálatos alkotást, amit erre kihívásra készítettetek. Öröm volt végignéznem ma mindet..., ugyanis a mai nap azzal telt számomra, hogy összesítettem, a feltöltéseket, nyitottam két cikket, amibe belinkeltem az oldalaitokat, hogy a szavazás könnyebb legyen. Este indul a szavazás, készítsétek az egereteket!
| Megjelenítési módok | |
|
|