|
|||||||
| Nyereményjátékok 2011. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2011-ben indított vagy zajló nyereményjátékokat, ahol valamilyen nyereményért scrapbookozhatunk! |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Hagyj nyomot! - sb kihívás 03 2011. július
Hagyj nyomot! - Inspirációs kihívás
![]() Ezen a héten egy könnyed inspirációs kihívásra szeretnélek benneteket invitálni. Múlt héten a gyerekekkel hatalmas mókázásba csaptunk, egy kis vízfesték, ecset és a saját kezük-lábuk segítségével. Amellett, hogy szó szerint minden festékes lett, sikerült néhány üres lapra csak a kezüket lábukat rányomdázni emlékül. Ebből az apropóból gondoltam, hogy mókás lenne olyan feladatot adni Nektek, ahol a saját csemetéitek vagy akár a saját lenyomatotokat őrízné egy scrapbook oldal, bármilyen témában. A kreatív csapat alkotásai is annyira különbözőek. Kíváncsi vagyok benneteket mire inspirál a téma. Segítségül hoztam nektek egy ingyenesen letölthető kéz-lábnyom ecsetkészletet (Zsombi fiamé -4éves-)
Az alábbi előnézeti képre kattintva, az ecsetkészlet letölthető, regisztrált tagok számára. ![]() Nézzétek a kreatív csapattagok milyen inspirációs oldalakat készítettek: Altalena ![]() Didótól kettőt is kaptunk: ![]() ![]() Gigié: ![]() és végül az enyém: ![]() Utoljára módosítva: Gigi által : 2011-08-03 19:05 |
|
|
||||
|
||||
|
Ági, szuper ez a kihívás! Nagyon megörültem neki, mert sok olyan fotóm és témám van, amihez ezt a klassz freebie-t fel fogom tudni használni. De jó! Köszi szépen! Ennél az oldalamnál, amit készítettem, pedig, képzeld, Balikám szinte 4 éves volt... tehát a kézlenyomat nagyjábóli mérete is megegyezik.
Lányok, fiúk, gyertek Ti is minél többen, vegyetek részt Ági kihívásában!
|
||||
|
||||
|
A héten eszembe jutott egy párszor, hogy 'vajon mi lesz az eheti kihívás', mert az előző óta nem nagyon alkottam, nem volt rá idő...
Ez most ismét nagyon tetszik :-)... A freebiet viszem és köszönöm, de lehet, hogy megpróbálom a csemetém - ma 9 hónapos - kezét-lábát bevízfestékezni... Jövök :-)... |
|
|
||||
|
||||
|
De jó kihívás Ági!
![]() Képzeld, éppen az előbb jártam a DHD-n és megláttam az oldaladat a galériában. Ott csodáltam, mert annyira tetszik! Akkor még nem is sejtettem, hogy ehhez kapcsolódik a heti játék. A többi inspirációs oldal is szuper egytől-egyig. Annyira klassz, hogy mindegyik olyan vidám és színes! ![]() Köszönöm a freebiet, imádom! ![]() Jövök majd én is...
|
|
|
||||
|
||||
|
Azt hiszem, tényleg telepatikus képességekkel rendelkezem. Nem először történik egy hónapon belül, hogy olyan témája van a kihívásnak, ami éppen foglalkoztat. Először a buborékos, tegnap Sapinál a blogjában vizes téma jött elő - pont mikor kutyát furdettem -, most meg azon gondolkodtam, hogy a 10 éves albumba kéne pár lenyomat tőlünk. Erre itt van ni.
![]() Gondolom, hogy én is jövök majd erre a kihívásra.
|
|
|
||||
|
||||
|
Hihi Bogi, tényleg jók a megérzéseid!!
Én kíváncsian várom az oldaladat!
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Azt hiszem jártam már mindenkinél és kommenteltem. Nagyon örülök, hogy tetszik a kihívás, nagyon klassz oldalakkal érkeztetek lányok, köszönöm.
|
|
|
||||
|
||||
|
Köszönöm Ági, örülök, ha tetszik!
![]() Kérdésedre válaszolva: a fal még szűz! De vajon meddig???
|
|
|
||||
|
||||
|
Ági, ahogy kérted, feltöltöttem a képet ide: http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=22389&c=229
Köszönöm a lehetőséget és a támogatásodat
|
|
|
|||
|
|||
|
Azért ez durva, hogy itt van a gyerekem alig 2-3 hónapos korából a talplenyomat, és kb 3 napja gubbasztok fölötte, de egy épkézláb ötletem sincs, hogyan valósíthatnám meg oldalban
![]() ![]() Teljesen ki vagyok akadva...
|
||||
|
||||
|
Én holnap készülök megcsinálni a mi lenyomatainkat, de nekem sincs még ötletem, hogyan foglaljam oldalba...
Andi ne keseregj, innen szép "győzni", biztos szuper lesz, ha elkészül... |
|
|
||||
|
||||
|
Sapi, ne aggódj, van még bőven időd. A rend és tisztaság nálam inspiráló szokott lenni, hátha nálad is bejön majd.
![]() Ági, örülök, hogy jöttél és megmutattad az oldalad. Nem ér ám csak facebookon mutogatni. Remélem jössz majd gyakrabban is. Kíváncsian várom a további alkotásaidat a csajokról, meg bármiről.
|
|
|
||||
|
||||
|
Én is hoztam egy oldalt. Na, most jól "kiszúrtál" velem, Ági, mert mi nagy nyomhagyók vagyunk, és most azt sem tudom, hogy hogy férjen bele az időmbe, míg mindegyiket oldalba foglalom.
![]() Eggyel még biztosan jövök. Köszi a freebie-t, a kihívást! Kisbabák lábnyomát sokkal egyszerűbb megörökíteni, ha babaolajjal kenitek be a talpat, mert azt legalább nem kell utána lemosogatni Én a fiam két hónapos korában készítettem Apának kéz és láblenyomatos pólót, textilfestékkel természetesen, fél du.-ba telt, mire szegény babát megszabadítottam a festéktől (mielőtt vki hívja a gyámügyet, elolvastam, és bőrbarát volt a festék )))))
|
|
|
||||
|
||||
|
Jó tippet adtál láb-és kézlenyomat ügyben. Na, majd a legközelebb...
![]() Én anno sokat agyaltam, hogy mi legyen, mert nem akartam semmit rákenni arra a finom kis talpikára (9hetes volt Gergő), így egy halvány rúzzsal ( ) nagyon finoman bekentem az egyik talpit, majd odanyomtam a babakönyv egyik lapjához és kész! Végül egy nedves törlőkendővel azonnal lejött, ami maradt a talpán. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Tutiiii a kihívás lányok, gyöngyök az inspirációsok! Jöttem, hoztam: http://galeria.scrapbook.hu/showimag...atid=newimages
És szorongat az idő, de jövök a többire is!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Kézjegy
Én is sokat, nagyon sokat gondolkoztam, hogy ezen a szép kihíváson mivel is induljak. Sorra vettem, az ember milyen nyomokat hagyhat maga után. :-))
Mert lehet fizikai és érzelmi nyomot is hagyni. Én most a fizikait jelenítettem meg az oldalban, viszont nagyon hatottak rám (a lelkemre, az érzelmeimre) ezek a régesrégi szép fotóim. A névadó ünnepségemen, anya pénztárcájával játszottam. ![]() Végül is, ilyen lett az oldalam. Köszönöm a kihívást Ági, nem volt könnyű, épp ezért a jutalom is óriási a számomra, mert ez az oldal nem készült volna el, legalábbis nem mostanában.
|
|
|
||||
|
||||
|
Én is elkészültem az oldalammal. Megnézhetitek itt: http://galeria.scrapbook.hu/showimag...atid=newimages
Nagyon tetszett ez a kihívás, és örülök, hogy még időben elkészültem vele Korábban volt már egy olyan oldalam, ahol a Csenge tenyereit festékbe mártva lenyomatoztunk vele, most viszont azt próbáltuk ki, hogy milyen is az, ha "sablonként" használjuk a tenyerét. Ő is imádta
|
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok! Csak gyorsan, mert a cégtől írok, és nem szabad...
Bár azt írtam, hogy jövök erre is, bizonytalan ideig esélytelennek látszik, hogy feltöltsek bármit is. Aki olvassa a blogomat, tudja, mi volt nálunk, nem akarom részletezni. Hiába vagyok kész a kihívások közül 3-al, technikailag nem oldható meg a feltöltés mostanában. Gépem sincs még, de úgy néz ki, a fotóim azért megmaradtak. És ez a lényeg! Puszi mindenkinek. |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Elkészültem...nagyon a végére sikerült hagynom...de a gépünk szegény haldoklik kicsit...és még a férjem se volt nagyon itthon, úgyhogy csak most tudtam befejezni. Itt az oldalam. Köszönöm a játékot!
|
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok! Az utolsó előtti pillanatban megérkeztem én is. Órákig keresgéltem fotót, végül ez lett az eredmény. Remélem belefér a kihívásba.
Köszönöm a játékot! |
|
|
||||
|
||||
|
Köszönöm szépen lányok a részvételt a kihíváson. Összesen 26 szebbnél-szebb alkotás érkezett, a KCS oldalait nem beleszámolva.
![]() ![]() ![]() Mivel hónap vége van, ezért a kihívást lezárom. Remélem találkozunk veletek a következő hónapban is.
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|