|
|||||||
| Nyereményjátékok 2011. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2011-ben indított vagy zajló nyereményjátékokat, ahol valamilyen nyereményért scrapbookozhatunk! |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
2011 JÚL 04 sbkihívás - Vázlatterv-kihívás
![]() Íme itt a hónap 4. számú kihívása, a már talán ismerős, Vázlatterv-kihívás. A kihívás alapja a "Cukorfalat" c. hagyományos oldalam, amire alapoztam a kihívást. ![]()
Kíváncsian, nagy szeretettel és már alig várom, vajon ki milyen oldallal jön majd! és most lássuk a Kreatív Csapat alkotásait, amit inspirációként készítettek! Didó
![]() Mörjike ![]() Gigi ![]() Sapimanó ![]() icka ![]()
Utoljára módosítva: Gigi által : 2011-07-22 11:21 |
|
|
||||
|
||||
|
Szeretettel várok minden lelkes résztvevőt erre a kihívásra! A hagyományos és a digitális alkotók számára is igyekszünk megadni minden segítséget a gyors és sikeres alkotáshoz a kihíváshoz tartozó freebie-kkel, amelyeket le tudtok tölteni, ha regisztrált felhasználóink vagytok.
Hagyományos alkotók!
Digitális alkotók! Ha már használtatok oldalsablonokat, vagy ismeritek más freebie-inket, amelyet Varázsoldalaknak hívtunk korábban itt a honlapon, akkor tudjátok, mennyire könnyű dolgotok van.
Utoljára módosítva: Gigi által : 2011-07-22 12:33 |
|
|
||||
|
||||
|
Gyönyörű oldalakat készítettetek lányok! Jövő héten, én is szeretnék csinálni egyet, annyira szuper vázlat Gigi!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Én biztosan jövök, már el is kezdtem
Nagyon tetszik a vázlat! Nagyon jó vele dolgozni! és szuperek az inspi oldalak!
|
|
|
||||
|
||||
|
Imádom a templéteket, ezért gyorsan alkottam is vele egyet. Köszönöm a lehetőséget és az inspirációs oldalakat.
![]() Itt megnézhető.
|
||||
|
||||
|
Én is jövök, én is jövök...
Szuper a kihívás Gigi, ezt sem hagyom ki... Köszi a freebiet és a leírást is... |
|
|
||||
|
||||
|
Elkészültem az oldalammal!
Olyan könnyűnek tűnt a feladat, összességében mégis elszórakoztam min. 1,5-2 órát vele...(az első verzió ráadásul kukába került )Köszönöm a játékot Gigi! Klassz volt! ja igen, és az oldalam.
|
|
|
||||
|
||||
|
Nagy nehezen elkészültem!
Én is sokat elvacakoltam vele, pedig tényleg olyan könnyűnek tűnt elsőre Én pénteken délután 2 órát dolgoztam vele, és ma este majdnem mindent kicseréltem rajta, és még 1,5 órát bíbelődtem rajta ![]() Nagyon élveztem a kihívást! Remek játék volt!! ![]() És akkor itt pedig az oldalam! |
|
|
||||
|
||||
|
Köszönöm az eddigi oldalakat! Nagyon örül a szívem, hogy ennyiőtöket inspirálhattalak ezzel a vázlattal! Klassz látni, hogy ki hogyan fogja meg az alap-elrendezést, és hogyan alakítja saját képére, stílusára. Jó látni a galériát a sok szép oldallal.
|
||||
|
||||
|
Ó Gigi, csodás fotókat vehettem elő erre a vázlatkihívásra! Már ezt köszönöm Neked! :-D Azért elmesélem, hogy vagy 5!!! variációban tettem fel, és szedtem le a papírokat, elemeket. :-D De, így ahogy most kész lett, ez tetszik. Köszönöm ez a szép sablont, és az ösztönzést!
Teljesen olyan érzésem volt, mintha hagyományos oldalt készítenék, dehát, tudjátok, imádok pakolni, rendezgetni, akár 6-odjára is! :-D :-D
|
|
|
||||
|
||||
|
Én is elkészültem egy digi oldallal, nagyon klassz a sablon és a hagymához is elraktam a hozzávalókat. Köszönet érte!
![]() Az oldalam pedig itt látható! |
|
|
||||
|
||||
|
Az első oldalam a kukában landolt - második nekifutásra így sikerült:
http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=22523&c=230 Abszolút nem vagyok vele elégedett. Amikor hozzáfogtam, azt hittem, hogy milyen könnyű lesz, gyorsan elkészül majd... egy (késő) estémbe telt... Köszönöm a játékot, Gigi! |
|
|
||||
|
||||
|
Jól megdolgoztatott engem is ez a kihívás.
![]() Tudtam, hogy anyák napi témájú képeket választok, de olyan nehezen találtam ki, hogy milyenek legyenek a papírok. ![]() Aztán végül kialakult a "csupa szív" végeredmény. Itt látható. Ami még biztossá vált számomra, hogy soha többé nem készítek címfeliratot kézírással! ![]() Azért nagyon jót szöszmötöltem vele, köszönöm a játékot.
|
|
|
||||
|
||||
|
Csak itt írom, hogy nagyon szépeet alkottatok. Bocs, de a billetyűm kihagy, és nehezen tudok írni. Vennem kell másikat.
Én is jövök nemsokára. |
|
|
||||
|
||||
|
Megérkezett az enyém is.
![]() Imádom ezt a sablont! köszi ![]() http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=22528&c=198
|
||||
|
||||
|
Itt az enym is.
http://galeria.scrapbook.hu/showimag...atid=newimages |
|
|
||||
|
||||
|
Én is elkészültem az oldalammal. Végül ilyenre sikerült, először túlbonyolítottam. Jó kis kihívás volt! Kösziönöm!
|
|
|
||||
|
||||
|
Megérkeztem én is! Fantasztikus a vázlat, nagyon jó volt vele dolgozni! Köszönöm Gigi!
Az oldalam. |
|
|
||||
|
||||
|
Végül, itt is mondom, mennyire köszönöm szépen az összes csodálatos alkotást, amit erre kihívásra készítettetek!
27 oldalt töltöttetek fel, ha a KCS oldalait nem számítjuk. Örömmel láttam, milyen ügyes ötleteket alkalmaztatok, a szépséges megvalósításokban komolyan egytől-egyig gyönyörködtem. Nagyon nagy öröm volt végignéznem ma mindet..., ugyanis a mai nap azzal telt számomra, hogy összesítettem, a feltöltéseket, nyitottam két cikket, amibe belinkeltem az oldalaitokat, hogy a szavazás majd könnyebb legyen. Este indul a szavazás, készítsétek az egereteket!
| Megjelenítési módok | |
|
|