|
|||||||
| Nyereményjátékok 2011. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2011-ben indított vagy zajló nyereményjátékokat, ahol valamilyen nyereményért scrapbookozhatunk! |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
2011 AUG sbkihivas 01 - 100% Nyár
![]() Eszti szavait tolmácsolom: Sziasztok! Először is szeretném megköszönni, hogy ilyen aktívak voltatok az előző hónapban is, nagyon szép alkotások születtek a különböző kihívásokra! (Ne feledjétek el, hogy még lehet szavazni a hónap hagyományos és digitális alkotójára!) Itt az augusztus, útjára indítjuk a következő kihívás-sorozatot. Szokásos módon elsőként a Gondolatok kihívással jelentkezünk, de rendhagyó módon ezzel párhuzamosan indítunk egy fotós-kihívást is (a részletekkel itt ismerkedhettek meg). Augusztust írunk, itt a nyár, bár az időjárás sokszor rácáfol erre. Remélem, azért sikerült kihasználni a kevés jó időt, és mindenkinek készült már nyári fotója (az én gépem tele van velük, bár nem utaztunk most sehová). Szóval itt az alkalom, használjuk a fotókat, örökítsük meg a nyári emlékeket! * A kihívás háziasszonya: beszteri * A feladat: alkossatok olyan scrapbook oldalakat, amelyen valamilyen nyári emléket dolgoztok fel. * Határidő: 2011. augusztus 31. éjfél. * Galéria: http://galeria.scrapbook.hu/browseimages.php?c=232 * Nyeremény: 1 db SB pont - A pontgyűjtés részleteivel itt megismerkedhettek! * Szabályok: azért, hogy segítségetekre lehessünk, gondolatébresztőnek szánjuk a kihíváshoz tartozó ajándékba letölthető freebie-t is. Az egyetlen kikötésünk, hogy a készülő műveken ezt használjátok! A freebie letölthető minden regisztrált tagunk számára - kattints az alábbi előnézeti képre, hogy letöltsd! Végül, de nem utolsó sorban, nézzük, hogy a Kreatív Csapatot mire inspirált a freebie!!!! Mörjike: ![]() Didó: ![]() Brigi: ![]() ... és egy megelepetésoldal.... ebben a hónapban Merienn* is inspirál bennünket ![]() *Merienn a hónap digitális alkotója volt 2011 júniusában a Scrapbook.hu-n. Nyereményét azonban nem tudtuk érvényesíteni, hiszen Didó Kreatív Csapatának tagja. Ezért, Vele egyetértésben a KCS úgy döntött, meghívjuk Annamarit, inspiráljon bennünket Augusztusban a kihívásokon. ![]() ************************************************** ************************************** ![]() FIGYELEM! 2010 első hónapjaiban bevezettünk egy új dolgot: egyes kihívásokon való részvételért SB pontok gyűjthetők. Az összegyűjtött SB pontok ezután pénzzé válthatók majd a webáruházban. Tehát, mindenki, akinek van kedve, induljon a kihívásokon, mert feltöltött alkotása egy SB pontot fog érni! A pontgyűjtés részleteivel itt megismerkedhettek!
Utoljára módosítva: Gigi által : 2011-09-02 19:37 |
|
|
||||
|
||||
|
Jó kis kihívás!!! Nagyon jók a KCs oldalak és Annamarié is!!!
![]() Köszi a freebiet! Alig várom, hogy belefogjak, rengeteg "nyári" fotóm van
|
|
|
||||
|
||||
|
Nekem is nagyon tetszik a kihívás és a freebie is... jövök...
|
|
|
||||
|
||||
|
Örülök, hogy tetszik a kihívás és a freebie, szeretettel várom az oldalaitokat!
![]() Gigi, köszönöm, hogy indítottad a kihívást!
|
|
|
||||
|
||||
|
Köszönöm a freebie-t és az inspiráló oldalakat. Nagyon jó kis kihívás ez. Már el is készültem az oldalammal. Itt megnézhető.
|
||||
|
||||
|
Nagyon gyors voltál, Évi, és imádom továbbra is a fotóidat!!!!!!
Köszönöm, hogy jöttél!
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Épp a béka feneke alatt csücsülök, hangulatom olyan nyomott, mint ez a mostani időjárás. DE Eszti klassz kis nyomottbetűs matricái és az inspirációs oldalak, azt hiszem ki fognak zökkenteni ebből a cseppet sem kellemes állapotomból.
Köszönöm lányok!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Örülök, hogy jöttél!!!!!!!!
![]() Sajnálom, hogy a béka feneke alatt vagy, remélem, hamar túljutsz rajta!!!! Én nagyon várom az oldaladat, Éva!
|
|
|
||||
|
||||
|
Örülök, hogy jöttetek, lányok!!!!!!
![]() Nagyon szép oldalakat hoztatok! ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Az lenne a kérdésem, hogy szabályos-e ha átszínezem nyomtatás előtt a cimkéket? Ugyanis így nem illik nekem semmihez. (meg egyébként is vacak a nyomtatóm, és úgy nyomtat, ahogy ő akar.
)
|
|
|
||||
|
||||
|
Én is hoztam egy oldalt, gondolkodom még hátha sikerül összehoznom valamit
![]() http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=22706 |
|
|
||||
|
||||
|
Köszönöm! :-D
|
|
|
||||
|
||||
|
Látom, már válaszoltak is a kérdésedre, Bogi, valahogy nekem ez a topik nem ugrott fel...
Köszi, lányok, hogy figyeltek ti is!!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Megérkeztem én is. Imádom a dombornyomott szövegcímkéket, ki nem hagytam volna. AZt nem tudom, hogy miért pont a VST-t vettem elő hozzá, de valahogy most ez esett jól, különben sem volt még vele alkalmam dolgozni. Ímholaz oldalam
Nyaralós élményeink feldolgozása megkezdődött. Köszi a freebie-t és a játékot Eszti! |
|
|
|||
|
|||
|
Ismét egy tök jó kihívás volt számomra. Az inspirációs oldalak gyönyörűek!!!
A freebie pedig szuper. Biztos, hogy fogom még használni!![]() Ezzel az oldallal jöttem: http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=22854&c=232
|
||||
|
||||
|
Imádtam ezt a kihívást, és köszi a freebie-t!!!
Gondolkozom, hogy veszek egy betűnyomógépet, annyira tutin néznek ki ezek a feliratok! És itt az oldalam: http://galeria.scrapbook.hu/showimag...atid=newimages |
|
|
||||
|
||||
|
Eszti, köszi a játékot, elkészült az oldalam:
http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=22970 Nagyon szerettem csinálni ...
|
|
|
||||
|
||||
|
Ó, csajok, bocsánat, hogy ennyire elhanyagoltam ezt a topikot, azt sem tudom, hol áll a fejem...
![]() Nagyon örülök, hogy jöttetek, annyira jók az oldalak!!!!!!! |
|
|
||||
|
||||
|
Befutottam az oldalammal. Szuper volt alkotni, köszönöm a játékot!
|
|
|
|||
|
|||
|
Utolsó pillanatban: http://galeria.scrapbook.hu/showimag...atid=newimages
KÖSZÖNÖM A FANTASZTIKUS KIHÍVÁSOKAT! Végre én is ideértem.
|
|
|
||||
|
||||
|
CSajok, örülök, hogy ideértetek, ráadásul milyen fantasztikus alkotásokkal!!!!! Köszönöm!
![]() És persze várok mindenkit jövő hónapban is!!!!!!
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|