|
|||||||
| Nyereményjátékok 2011. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2011-ben indított vagy zajló nyereményjátékokat, ahol valamilyen nyereményért scrapbookozhatunk! |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
2011 AUG sbkihivas 02 - Firkáljunk!
![]() Egy hozzám nagyon közel álló technikához kapcsolódó kihívás elé szeretnénk most állítani benneteket, augusztusi technikai kihívásunkon. Talán ti is találkoztatok már olyan scrapbook oldalakkal itt a galériában, amelyeken kézirajzolást, firkálást láttatok. Akár digitális, akár hagyományos scrapbook oldalról van szó, nagyon jól mutat. Most a feladatotok az lesz, hogy olyan alkotást hozzatok, amin kézirajz firkák vannak. Ehhez rögtön két inspiráló cikket is hoztunk. Hagyományos alkotóknak Kovács Andi (Sapimanó), a digitális alkotóknak pedig jómagam írtam egy kis cikket. Az alábbi képekre kattintva el is olvashatjátok őket! Természetesen digitális alkotóknak nem feltétel, hogy alkalmazzák a cikkben leírtakat. Azért, hogy megkönnyítsük azok dolgát, akik nem érzik elég bátornak magukat, hogy saját grafikát hozzanak, icka készített egy tündéri freebie-csomagot, amit digitális és hagyományos alkotók egyaránt használhatnak (a hagyományosok ki is nyomtathatják!). Az alábbi képre kattintva eljuthattok a freebie-hez.
A fenti cikkben látható inspirációkon kívül lássuk, hogy
milyen ÚJ oldalakat készített a Kreatív Csapat erre a kihívásra. Ismét Merienn is alkotott velünk, akit a júniusi nyereménye helyett kértünk fel erre a feladatra: Dia: ![]() Merienn: ![]() icka: ![]() Mörjike: ![]() Beszteri: ![]() és Gigi: ![]() Szeretettel várjuk az alkotásaitokat!! Ne feledkezzünk meg a többi augusztusi kihívásokról sem! Különösen ajánljuk a Fotózzunk kihívást szíves figyelmetekbe! 2011 AUG sbkihívás 01 - 100% Nyár 2011 AUG sbkihívás 05 - Alkoss a nyár emlékeiből 2011 AUG sbkihívás 06 - Fotózz arcok nélkül
Utoljára módosítva: Gigi által : 2011-09-02 19:38 |
|
|
||||
|
||||
|
és most is fő téma a nyári élmény, vagy az most nem követelmény?
|
|
|
||||
|
||||
|
Zita ennél a kihívásnál nem követelmény nyári emlékek megörökítése. A téma lehet bármi, az oldalon viszont legyenek kézi firkálmányok.
![]() ![]() Kíváncsian várjuk az alkotásaitokat ehhez a kihíváshoz is!! |
|
|
||||
|
||||
|
Kedves Ági!
Hozzám sajnos nem áll közel ez a kézzel rajzolás (még ) De megfogadtam hónap elején, hogy minden kihívásra készítek egy oldalpárt a gyerkőcök albumába (négyen vannak, és haladnom kell, borzasztóan le vagyok maradva) Rengeteget gondolkodtam, hogy oldjam meg ezt a feladatot, és van egy ötletem. Ezt kérdezném, hogy ilyet lehet-e. Rengeteget rajzolunk a kicsikkel (barkácskodunk-ők így hívják) Régóta tervezek egy ilyen oldalt, és az az ötletem támadt, hogy az alapkarton egyik felét az egyik gyerek rajzolja meg, a másikat a másik (szabadon választott téma lenne, azt rajzolnak amit akarnak- ez ház lesz, virág, ember )) és erről a műről kerülne fel fotó az oldalra róluk. Ez jó ehhez a kihíváshoz? Ha nem, nem gond, messze van még a hónap vége. Köszönöm a választ!Judit |
|
|
|||
|
|||
|
Szia Judit!
Persze, hogy jó ötlet! Nyugodtan lehet használni a gyerekek rajzait!
|
||||
|
||||
|
Áh, nagyon jópofa kihívás!!! Megpróbálok "rajzolni" de ha nem megy, akkor a cuki freebiet fogom használni
Nagyon tetszenek az inspiráló oldalak!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Tegnap este már állva (ugyanis alig birok mozogni, ülni, feküdni = deréksérv) végigolvastam Gigi leckéjét, amely nagyon hasznos és segítő volt számomra is, köszönöm, azt hiszem újra gyakorolnom kell majd.
![]() Nagyon aranyosak a doodle-freebie-k is! :-) És hát, az inspirációs oldalak megnézése után mindig kell pár óra/nap/hét míg összeszedem magam lányok, ez nem fair! ![]() )) Jönni fogok, ezt a játékot semnem lehet kihagyni, köszönöm!!! :-)
|
|
|
||||
|
||||
|
Meghoztam. :-)
Szerintem még lesz másik oldalam is, tervezem! Örülök, hogy megint ilyen mérhetetlenül aranyos kis free-bie-ket lehetett használni! :-) Köszönöm a kihívást lányok!
|
|
|
||||
|
||||
|
Az enyém is megérkezett. Itt láthatjátok: http://galeria.scrapbook.hu/showimag...atid=newimages
|
|
|
||||
|
||||
|
Talán a Jicin albumom ezen oldala megfelel erre a kihívásra. Köszönöm a játékot!
![]() http://galeria.scrapbook.hu/showimag...atid=newimages |
|
|
||||
|
||||
|
Elkészültem én is az oldalammal. A fotó eredetileg a Fotózz arcok nélkül kihívásra készült. Aztán mégis egy Maci lett a főszereplője, akit nem akartam ezen indítani. Így majd próbálok még jönni arra a kihívásra másik oldallal is.
Icka köszönöm a lehetőséget. ![]() Itt látható.
|
||||
|
||||
|
Évi, szerintem ez megfelel a fotós kihívásnak is és annak úgy sincs külön galériája, hanem valamelyik másik kihívással kell összekötni(pl. ezzel)
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Hoztam egy oldal! Áthelyeztem ide.
![]() http://galeria.scrapbook.hu/files/2/...71600x1200.jpg Köszönöm a játékot! Igazán élveztem a készítést!
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
Utolsó pillanatban, de sikerült végre befutnom: http://galeria.scrapbook.hu/showimag...atid=newimages
KÖSZÖNÖM A KIHÍVÁSOKAT! FANTASZTIKUS VOLT!!! |
|
|
||||
|
||||
|
Versenyfutás az idővel...
De megérkeztem, 23:58-kor sikerült feltöltenem az oldalam: http://galeria.scrapbook.hu/showimag...imageuser=3499 Köszönöm a játékot és a freebiet. |
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|