|
|||||||
| Nyereményjátékok 2011. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2011-ben indított vagy zajló nyereményjátékokat, ahol valamilyen nyereményért scrapbookozhatunk! |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
![]() Szép jó reggelt mindenkinek! Igen, ma sütni-főzni fogunk, méghozzá egy scrapbook oldalt. A kreatív csapattagokkal közösen kitaláltuk az alapanyagokat, nektek pedig ebből kell valami finomságot készíteni.* A kihívás háziasszonya: Altalena * A feladat: Nagyon egyszerű! Alkossatok olyan hagyományos vagy digitális scrapbook oldalakat, amelyen az alábbi hozzávalók közül, legalább 6-ot felhasználtok.
* Határidő: 2011. augusztus 31. éjfél. * Galéria: http://galeria.scrapbook.hu/browseim...?c=238&userid= * Szabályok: A hét elem közül, válasszatok ki minimum 6-ot, amivel majd díszíteni fogjátok az oldalatok, de ezeken kívül bármi mást is használhatsz, további megkötés nincs. Kíváncsiak vagyunk, hogy sikerül e valakinek akár mind a 7 alapanyagot egy oldalra felhelyezni ![]() Most pedig nézzétek meg, hogy milyen inspirációs oldalakat készítettünk erre a hétre: ***Altalena: ![]() Sapimanó: ![]() Icka: ![]() Gigi: ![]() Janka ![]() Merienn (meghívott vendég ...) ![]() A digitális alkotók figyelmébe ajánljuk Gigi (régi-új) freebie-jét is: ![]() Kíváncsian várom, milyen alkotásokat hoztok erre a kihívásra! Ne feledjétek, hogy ebben a hónapban már indult néhány kihívás, amelyeknek mind augusztus 31-e a határideje. Emlékeztetőül: 2011 AUG sbkihivas 01 - 100% Nyár 2011 AUG sbkihivas 02 - Firkáljunk! 2011 AUG sbkihívás 05 - Alkoss a nyári emlékekből! Rayher! 2011 AUG sbkihívás 06 - Fotózz arcok nélkül! Utoljára módosítva: Gigi által : 2011-09-02 19:38 |
|
|
||||
|
||||
|
juj de jó!
![]() ha 31-éig megálmodom, hogy hogyan tudok a kihívásnak megfelelő oldalt összehozni, akkor remélem ezen a kihíváson is próbára tudom tenni magam...
|
|
|
||||
|
||||
|
Ajánlom Janka új freebie készletét Neked!
----->
Utoljára módosítva: Gigi által : 2011-08-26 12:50 |
|
|
||||
|
||||
|
Szuper kihívás!
Imádom a tépett papírszéleket, a varrást, szeretem a pillangókat is, szóval biztos készítek valamit...
|
|
|
||||
|
||||
|
köszönöm
Köszönöm a linket, Gigi!
Alig merem leírni, hogy már korábban letöltöttem. Még kommentet is hagytam Jankának. Azt hiszem, megyek és megkeresem a maradék eszemet valahol... |
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon jó kis kihívás ez is! Csodaszép oldalak... Szerintem máris nekilátok.
![]() ....... és tudom, hogy nem én lennék, ha már megint nem "izélnék" valamin, de: reggel néztem ezt a kihívást, és most újra el akartam olvasni a feltételeket, de sehogy nem találtam a többi között. Aztán végre meglett itt a "Közösségi és alkotós játékok" között. Szerintem ő véletlen csusszant ide, nem?
|
|
|
||||
|
||||
|
Igen, nekem is fura volt, hogy a fórumban nem a nyereményjátékok 2011 alatt találtam rá...
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
az nem számít! nem tudom, mi a tipikus szövegbubi, de ha megnézed az oldalam, az enyémen aztán egyáltalán nem tipikus van
|
|
|
||||
|
||||
|
Tetszik a kihívás, szeretem az elemeket, jövök valamivel. Köszönöm a freebiet, Gigi!
|
|
|
||||
|
||||
|
Itt az oldalam! Bevallom Gigi inspirációs oldala hatással volt rám, gondolom valamennyire látszik!
|
|
|
||||
|
||||
|
Ó, de megleptél ezzel, és mennyire örülök neki! Nahát, hogy inspiráltalak!!!!! Köszönöm. Gyönyörű az oldalad!!!!
![]()
|
||||
|
||||
|
Az én oldalam is megérkezett. Ez a lila jelenleg a kedvenc színe a barátnőmnek (nem mintha nekem nem tetszene !
) - így a háttért semmiképp sem tudtam fehérre venni. Itt láthatjátok: http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=22960&c=238
|
|
|
||||
|
||||
|
Sok tépett papírt szerettem volna! :-)) Szinte alig használok/tam ilyet. :-D
Nagyon örülök ennek a játéknak, mert megszerettem ezt a másnál mindig megcsodált technikát. :-) A recept nagyon jó volt lányok, gyönyörű oldalak születtek!! :-)
|
|
|
||||
|
||||
|
nem tudom, hogy itt szabad-e megemlíteni, de ehhez a kihíváshoz kapcsolódva elkészítettem az első freebie-met, mely 4 db varrott szélű szövegbuborékot, illetve 5 db háttérpapírt tartalmaz.
a blogomon keresztül tölthető le, psd formátumban, itt az előnézeti kép is megtekinthető örülök, ha segíthettem. Utoljára módosítva: zitz által : 2011-08-30 09:38 |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok! Jöttem én is! Köszönöm a receptet!
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|