|
|||||||
| Nyereményjátékok 2011. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2011-ben indított vagy zajló nyereményjátékokat, ahol valamilyen nyereményért scrapbookozhatunk! |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
2011 SZEPT sbkihívás 03 - Betűk és számok
![]() Egy érdekes inspirációs kihívással készültünk ebben a hónapban. Nem csak a színekkel, hanem a formákkal is szeretnénk benneteket inspirálni. Szeretnénk ráirányítani a figyelmeteket arra, hogy ha egy-egy dolgot rendhagyó módon, úgymond kreatívan alkalmazunk, attól egészen új lendületet kaphat az oldalunk. Nem titok senki előtt, mennyire szeretem a betűket. A betűk - és jelen esetben a számok - nem pusztán funkcionálisan szerepelhetnek oldalunkon, azaz egy-egy kommentár, monogram, cím, dátum, stb. formájában, hanem betölthetnek emellett díszítő szerepet is. Pontosan ezt az esztétikai funkciót hangsúlyozzuk ki ehavi kihívásunkban. Készítsetek olyan hagyományos vagy digitális oldalt, amelyen betűk és számok díszítőelemként vannak jelen. Leginkább szám- és betűsorok alkalmazását várjuk azért, hogy tényleg a dekorációs célt töltsék be. Nem számítjuk ide a wordartokat, akármennyire kreatívak is!!!
Lássuk, hogy milyen ÚJ oldalakat készített a Kreatív Csapat erre a kihívásra.
icka ![]() Kolibri ![]() Merienn ![]() Didó ![]() Icka ![]() janka ![]() beszteri ![]() Szeretettel várjuk az alkotásaitokat!! Ne feledkezzünk meg a többi szeptemberi kihívásokról sem! Különösen ajánljuk a Fotózzunk kihívást szíves figyelmetekbe! 2011 SZEPT sbkihívás 01 - Beszteri: Tanulás 2011 SZEPT sbkihívás 02 - Mörjike: Varrogassunk! 2011 SZEPT sbkihívás 05 - Vissza az iskolapadba! 2011 SZEPT sbkihívás 06 - Fotós kihívás-Víz, víz, víz
Utoljára módosítva: Gigi által : 2011-10-14 10:31 |
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon klassz kihívás Janka! Ne haragudj, hogy nem értem ide időben, de amit elterveztem ezzel a kihívással kapcsolatban mindenképpen megcsinálom. Kérdés mikor. ehh... de még van kb 2 hét erre is.
![]() Az inspirációs oldalaitok pedig mind fantasztikusak!!! ![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Szia Janka!
Nekem is nagyon tetszik a kihívás, és napok óta kattog az agyam ezerrel ... CSak még egy kis időt - csak még egy kis időt ! Remélem, jövő héten sikerül összehoznom ! Szép vasárnapot !
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon jó kis kihívás, Janka, amúgy is imádom a betűket, számokat, de mióta először felvetetted az ötletet, azóta szinte csak ilyen oldalakat készítek...
|
|
|
||||
|
||||
|
Janka, igyekszem majd én is jönni, de nem tudom, mikor. Még a varrást sem volt időm gyakorolni (végignézni már sikerült!). Icka kihívására is vannak képek, de oldalt nem bírtam összerakni. Azt hiszem, egy kicsit kimerültem. Próbálok feltöltődni minden tekintetben. Addig is csodálom a többiek oldalait ;-)
|
|
|
||||
|
||||
|
Itt az enyém is:
http://galeria.scrapbook.hu/showimag...&imageuser=258 Direkt nem számok vannak rajta, mert már sikítófrászt kapok a számoktól.
|
|||
|
|||
|
Ezt az oldalt hoztam: http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=23288&c=242
|
|
|
||||
|
||||
|
Megérkeztem az oldalammal
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Sajnálom, Kriszta! A feladat, hogy szám-, ill. betűsorokat használjunk az oldalon, kimondottan funkció nélküli (tehát nem cím, kommentár), díszítő formában.
Ugyan érkeztek magányos számos, ill. betűs oldalak, ahol nem sorozatokként vannak jelen, de ott ezek mind CSAK díszítésként szolgálnak. Nem címfeliratok, nem wordartok... De nagyon szívesen látnálak egy oldallal! van még egy kis idő
|
|
|
||||
|
||||
|
jaj, ennek nagyon örülök!!!
(akkor a betű, szám ne legyen cím, kommentár, dátum, ilyesmi ) Nézd meg, milyen inspirációs oldalakat készítettünk, hátha segít
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Megérkeztem én is egy oldallal! A számokról rögtön egy mérnök jutott az eszembe és pont vagy a családban!
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|