|
|||||||
| Nyereményjátékok 2011. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2011-ben indított vagy zajló nyereményjátékokat, ahol valamilyen nyereményért scrapbookozhatunk! |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
2011 SZEPT sbkihívás 04 - Feel free vázlatkihívás
![]() Íme itt a hónap 4. számú kihívása, a már talán ismerős, Vázlatterv-kihívás. A kihívás alapja Dia Feel free vázlata, erre alapoztuk a kihívást.
Kíváncsian, nagy szeretettel várjuk, vajon ki milyen oldallal jön majd! és most lássuk a Kreatív Csapat alkotásait, amit inspirációként készítettek! ************************************************** ************************************** ![]() FIGYELEM! 2010 első hónapjaiban bevezettünk egy új dolgot: egyes kihívásokon való részvételért SB pontok gyűjthetők. Az összegyűjtött SB pontok ezután pénzzé válthatók majd a webáruházban. Tehát, mindenki, akinek van kedve, induljon a kihívásokon, mert feltöltött alkotása egy SB pontot fog érni! A pontgyűjtés részleteivel itt megismerkedhettek!
Utoljára módosítva: Gigi által : 2011-11-01 10:13 |
|
|
||||
|
||||
|
Szuperjó kihívás ismét
... Jövök valamivel, tuti ... Köszönöm a freebiet is ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Annyira jók ezek a kihívások! Nagyon ötletesek és fantasztikusak a kreatív csapat alkotásai is.
|
|
|
||||
|
||||
|
De örülünk, hogy ez a kihívás is kedvetekre való! Zita, Te aztán gyors voltál! A hagyományos alkotóknak közzétettük a (tegnapra ígért) freebiet! Ollót ragasztót a kézbe és rajta!
|
||||
|
||||
|
Megjöttem az oldalammal! Nem tudom a többi időben befér-e?
Gigi, köszönöm a sablont!(lekicsinyítettem, de nagyon kellett)
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Ó, lányok, ha tudnátok, milyen boldog vagyok, hogy tetszik az oldalam
...Olyan sokat variáltam - hol színeket, hol elemeket, nem akartam, hogy túl sok vagy túl kevés legyen... Örülök és köszönöm ...
|
|
|
||||
|
||||
|
Húúúha! Micsoda kihívás!
Lányok, csodaszépek az oldalak!! Szívből gratula mindenkinek! Didó, csúúúcs a vázlat! ![]() Lehet megpróbálom Én is.... ![]() ![]() Bár sajna Én nem Ps-el dolgozom és még nem jöttem rá, ilyen "sajtcikk" formát hogy tudok készíteni... Utoljára módosítva: Sziszi által : 2011-09-27 17:41 |
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!
Megérkeztem én is az oldalammal ![]() Tegnap még úgy gondoltam, hogy nem fog beleférni...de mikor megláttam a barátnőmnek ezt a fotóját, meggondoltam magam, nagyon akartam ezzel a képpel "dolgozni"... :-) Köszönöm a kihívást, és az inspirációt, mely adott egy nagy löketet a folytatásra...mikor már azt hittem, hogy ez nekem nem megy, nem akarom, nem bírom...akkor jöttek ezek a fantasztikus inspis oldalak, és Dido fantasztikus vázlata...Szóval, köszönöm
|
|
|
|||
|
|||
|
Ezzel az oldallal jövök: http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=23328&c=244
|
|
|
||||
|
||||
|
Három napig készült ez az oldal. Ilyet sem sokszor csináltam még, ennyit tipródni valamin. :-DD
Nagyon szép a sablon, és nekem rengeteg ötletem volt, ezért hát: pakoltam-leszedtem-pakoltam-leszedtem.... :-)) Köszönöm, örülök, hogy ide tudtam érni! :-D |
|
|
||||
|
||||
|
Az utolsó pillanatban, de ideértem...
Az oldalam. |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Figyelem, végre-végre felkerült a kihívás teljesítéséért járó SB-pont a galériába!
![]() Aki tehát a kiírásban megadott határidőig oldalt töltött fel erre a kihívásra, az töltse le gyorsan a pontját, innen: http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=23638
| Megjelenítési módok | |
|
|