|
|||||||
| Nyereményjátékok 2011. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2011-ben indított vagy zajló nyereményjátékokat, ahol valamilyen nyereményért scrapbookozhatunk! |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
2011 OKT sbkihívás 01 - Zene
![]() Sziasztok! Újra eltelt egy hónap, itt az október, és természetesen a szokásos gondolatok-kihívás. Október 1-je a Zene Világnapja. A világhírű hegedűművész, Yehudi Menuhin kezdeményezésére és javaslatára az UNESCO 1975-ben nyilvánította október 1-jét a Zene Világnapjának, és azóta a világ minden pontján ezen a napon ünneplik. A zene mindannyiunk életében jelen van, ilyen vagy olyan formában. Nem utasít konkrét cselekvésre, de érzelmeket kelt, gondolatokat ébreszt. Hallgatjuk a rádiót, egy cd-t, énekelünk a gyermekünknek, koncertre megyünk. Nap mint nap találkozunk vele. Ünnepeljük hát mi is a zenét, legyen ez a témája havi kihívásunknak. Kíváncsi vagyok, hogy kinek mit jelent ez a szó: zene.
************************************************** ************************************** ![]() FIGYELEM! 2010 első hónapjaiban bevezettünk egy új dolgot: egyes kihívásokon való részvételért SB pontok gyűjthetők. Az összegyűjtött SB pontok ezután pénzzé válthatók majd a webáruházban. Tehát, mindenki, akinek van kedve, induljon a kihívásokon, mert feltöltött alkotása egy SB pontot fog érni! A pontgyűjtés részleteivel itt megismerkedhettek! Utoljára módosítva: Gigi által : 2011-11-01 10:20 |
|
|
||||
|
||||
|
Örülök, hogy tetszik a kihívás, Ági!
![]() Nyugi, előtte már aludtam egyet. Csak ha már felébredtem, elindítottam a kihívást, mert hosszú időre max. csak éjszaka tudok idekerülni... ![]() És köszönöm, hogy hagytál megjegyzést a freebie-nél is, nagyon jól esett!
|
|
|
||||
|
||||
|
Szuper kihívás Eszti!!!! Gyönyörűek az inspis oldalak!!! Már percek óta csak nézegetm őket! :-) Szépséges lett a freebie is, köszönjük!!!
Igyekszem jönni hamar-hamar! |
|
|
|||
|
|||
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez vmi elképesztően szuper kihívás!!! IMÁDOM!!!
ERRE MOST BIZTOSAN JÖVÖK!!! Nagyon tetszik!!! Van egy kottás scrapbook papírom és tudtam, hogy egyszer eljön az ideje ... ... és tessék megérkezett!!! A freebie isteni jó lett! Le a kalappal!!! Azt is imádom, hogy az összes wordart nagyon tetszik! Lehet mindegyiket rárakom.
|
|
|
|||
|
|||
|
Az oldalak pedig fantasztikus MEGINT! A Diáé az annyira szép, nagyon tetszik, a Merienn-é pedig nagyon aranyos! Tök jó a fejhallgatós kép.
A többieké is csúcs.
|
|
|
||||
|
||||
|
nem túl sok kapcsolatom van a zenével, de majd csak összehozok valamit erre a szuper kihívásra is
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Szuperrrrrr!!!!!!!! Nagyon csodásak az inspirációs oldalak, és a freebie, és az egész ötlet! Muszáj elmondanom, hogy a nagy szellemek ha találkoznak.....! A most elkezdődött rajzkörben is a zene az ez évi téma, csupa zenéhez kapcsolódó beállítást tervezett a tanárnő, zenét festünk! Szóval ezt meg kell csinálnom, mindenképp!
|
|
|
|||
|
|||
|
Tudom, hogy nem igazán idekapcsolódik, de ma az Intimissiben is hegedűk voltak fellógatva mint díszlet! valóban minden és mindenki a zene körül mozog.
|
|
|
||||
|
||||
|
nem fontos ezt megosztani velünk. gondolj rá, hagyd, hogy hasson rád a hangulat, és készíts ebből oldalt. ebből nem derül még ki, hogy mi a kedvenced, és mégis a zenéről szól.
![]() De örülök, Merika, hogy te is jössz mindenképp! ![]() Ez nagyon jó!
|
|
|
||||
|
||||
|
Eszti, köszi a freebiet, nagyon szuper
... az inspirációs oldalak is fantasztikusak... azt hiszem jövök én is valamivel ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Sziasztok! Ezzel az oldallal jöttem: http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=23430&c=245
Szokás szerint imádnivaló a freebie hozzá, Eszter! Köszi! ![]() A téma is remek, bár saját fotót valahogy nem találtam hozzá.
|
||||
|
||||
|
Köszönöm, hogy jöttetek, csajok, ráadásul, hogy ilyen gyorsan. Mindig jó érzés, amikor látom, hogy használható, amit készítettem.
![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
A gyönyörű hangjegy és a bölcs idézetek sarkalltak, hogy induljak ezen a szép kihíváson. Már napok óta gondolkozom a témán. Na nem azon, amit most végül is láttok tőlem, hanem hogy mit is jelent konkrétan számomra a zene.
Rengeteget, kezdve az altatódaloktól a house zenéig. :-)) A téma borzasztóan összetett, ezért most csak Eszti szép idézeteit használtam fel, de a kihívás megmozgatott bennem sok-sok szép emléket. Ezért is köszönet! :-D |
|
|
||||
|
||||
|
Örülök, hogy jöttetek, lányok, csodásak az oldalaitok!
|
|
|
|||
|
|||
|
Nagyon örültem ennek a kihívásnak és sokat gyönyörködtem az inspirációs oldalakban. Elkészült az én oldalam is: http://galeria.scrapbook.hu/showimag...atid=newimages
Köszönöm a lehetőséget. |
|
|
||||
|
||||
|
Én meg annak örültem, hogy elkészült az oldalad!
Nagyon szép lett, köszönöm a részvételt!
|
|
|
||||
|
||||
|
Ide meg elfelejtettem belinkelni az oldalt. Eszter, köszönöm a freebiet és a szuper kihívást.
![]() Itt látható az alkotásom.
|
||||
|
||||
|
Nagyon örülök nektek is, lányok!!!!
Szuper oldalakat hoztatok!
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |