|
|||||||
| Nyereményjátékok 2011. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2011-ben indított vagy zajló nyereményjátékokat, ahol valamilyen nyereményért scrapbookozhatunk! |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
![]() Sziasztok! A hónap második hetén, ahogy már megszokhattátok, technikai kihívással találkozhattok. De ez most egy kicsit rendhagyó lesz! Mindenkinek van legalább egy olyan oldala, amit ma már máshogy készítene el. Ezért arra gondoltunk, hogy poroljuk le, majd alkossuk újra ezt az oldalt! *A kihívás háziasszonya: Altalena *A feladat: Készítsd el egy régebbi oldalad új változatát, és mutasd meg mennyit változtál, tanultál az utóbbi időben! *Határidő: 2011. október 31. éjfél *Galéria: 2011 OKT sbkihívás 02 - Újragondolva *Szabályok: Újítsd fel egy általad készített oldalad, úgy hogy az eredeti oldalról kettő dolgot: a fotót és a címet mindenképpen megtartod, minden mást kedvedre változtathatsz. Amikor a galériába feltöltöd az új oldalt, kérjük hogy linkeld be a régit és írj pár sort, hogy miért ezt választottad, mi az ami a mai szemmel, már nem tetszett rajta, és hogy miért! A kreatív csapat is így tett, és leporoltunk egy-egy oldalunkat: :: Kolibri :: ![]() :: Dido :: ![]() :: Merienn :: ![]() :: Janka :: ![]() :: Beszteri :: ![]() :: Altalena :: ![]() Kíváncsian várjuk, milyen alkotásokat hoztok erre a kihívásra! *** Ne feledjétek, hogy ebben a hónapban már indult egy kihívás, amelyeknek október 31-e a határideje. Emlékeztetőül: 2011 OKT sbkihívás - Zene Utoljára módosítva: Gigi által : 2011-11-01 10:22 |
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon nagyon tetszik ez a kihívás, csudijó látni az oldalaitokon, hogy milyen volt, milyen lett!!!
Az én oldalam is készül, csak nem fejeztem be időre (ejnye!), alig várom, hogy én is megmutathassam. Ui: Ma még egy cikket is felteszek a témához kapcsolódóan!
|
||||
|
||||
|
reméljük, nektek is tetszik a kihívás, mert mi nagyon imádtuk, és egyben szenvedtünk is vele egy sort. tény, hogy nem könnyű újragondolni egy régen elkészített oldalt, de megéri.
|
|
|
||||
|
||||
|
juj, de szuper!
![]() ![]() máris elkezdett kattogni az agyam, aztán majd kiderül, hogy mit sikerül majd összehoznom |
|
|
|||
|
|||
|
Ez nagyon szuper kihívás! Annyit elárulna vki, hogy melyik oszlop melyik itt az inspirációknál? Az első (bal) az "ilyen volt", a 2. (jobb) az "ilyen lett"? Nekem nem annyira egyértelmű.
|
|
|
||||
|
||||
|
Az első a régi, a második az új.
CSak nézz rá az enyémre, és egyértelmű lesz... A galériába már csak az új kép van feltöltve és oda is be van téve alá a kettő együtt...
|
|
|
||||
|
||||
|
Hú, ez klassz kihívás nagyon!!! Asszem van egy raklapnyi ilyen oldalam
majd választok egyet...Szuper jók az új oldalak, legalább annyira mint a régiek
|
|
|
|||
|
|||
|
Igen, azért nem láttam különbséget, mert nekem az előző is nagyon tetszik. Sőőőt, kifejezetten vannak kedvenceim belőle.
|
|
|
||||
|
||||
|
Szuper gondolat volt ez a kihívás is
... azt hiszem minden oldalamat újra lehetne gondolni ... persze majd választok belőlük egyet...
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Zita, megteszed, hogy megmutatod az eredeti oldalt is? Ide nyugodtan linkeld be.
Bocs, látom kommentként raktad be a kép alá A leírásba is beszúrhatjátok kisebb méretben. Azért mondtuk a fórumot, mert itt csak egy linket hagysz, aztán kész. Mindenkitől kérjük, hogy itt mutassátok meg az eredeti és a változtatott oldalt is, illetve valahova írjátok le, miért változtattátok meg. (lásd játékleírást alább) |
|
|
||||
|
||||
|
mégegyszer megpróbálom itt, egymás mellett szerepeltetni a kettőt, a régit...
![]() és az újat
|
|
|
||||
|
||||
|
Janka, nekem nem sikerült a kép leírásához képet beszúrnom, ezért az első hozzászólásnál tüntettem fel. megnéztem újra, nem tudok a leírásnál képet betenni, sem eredeti méretűt, sem kicsinyítettet
azért gondoltam, hogy a feltöltött oldalnál is megmutatnám a képet, mert ha valaki később, hónapok múlva nézi meg az újratöltött oldalt, akkor láthassa, hogy milyen volt itt, a fórumban is megmutattam az előző bejegyzésemben, hogy milyen az előtte-utána állapot |
|
|
||||
|
||||
|
be tudsz tenni, csak kóddal
DE légyszi, ne a képleírásba szúrjátok be a képet!!! Ide a fórumba inkább. [ img=ide jön a kép direkt linkje][/img ] De a régi képetek linkjét betehetitek a leírásba, hátha más is szívesen rákattintana. Ilyenkor nem a kép direkt linkjét kell kimásolni, hanem a böngésző címsorában szereplőt!!! linket meg így [ url=ide jon a link]ide a szöveg, amit megjelenítesz[ /url] A szüneteket hagyd el Ezzel majdnem mindenhova be lehet szúrni: blogba, weben...
|
|
|
||||
|
||||
|
Eh, nem tudok dönteni
|
|
|
||||
|
||||
|
megértelek, szerintem sem könnyű! én is napokig agyaltam. aztán végül a praktikum győzött, mert a többihez fel kellett volna túrni a külső vinyókat
|
|
|
|||
|
|||
|
Sziasztok!
Hát ez kihívás a javából, megküzdöttem vele, de élveztem. Ez az eredeti oldal: ![]() És itt az újragondolt változat: ![]() A választásnak pusztán gyakorlati oka van: csak ebből a fotóból volt még egy példány itthon ![]() Egyébként több tucat további oldalamat újra tudnám gondolni...
|
|
|
||||
|
||||
|
Ide a galériába ötödikként feltöltött oldalamat választottam újragondolni.
Hiányzott az árnyékolás és a címfelirat. A fotót most eredeti színeiben használtam fel. A régihez jobb volt a fekete-fehér, de most pont a színeihez választottam papírt, kiegészítőket. A matrac hullámzása többször is visszaköszön. Cica, méh csíkozása, a varrás, a fa lombja. A fotók vidámságához jól illik ez a pacás papír. Az elrendezés részben maradt. A matracos fotót kereté a matrac formájához igazítottam, a felső kép pedig keretezés helyett maszkolva lett, főként azért, mert olyan részletek voltak rajta, amik nem illettek az oldalra. Röviden ennyi, hogy mit miért csináltam. Jó volt alkotni. Brigi, köszönöm a játékot! ![]() Az eredeti: ![]() Az újragondolt:
|
|||
|
|||
|
Sziasztok!
Hát tudtam válogatni az oldalaim között, hogy melyik nem tetszik már... Egy egészen régit választottam és "gondoltam újra". Itt az új oldal: http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=23521&c=246 És itt az eredeti, régi: http://galeria.scrapbook.hu/showimag...imageuser=1176 Köszi a játékot!
|
||||
|
||||
|
Nekem is elkészült az oldalam, csak napok óta nem találok annyi normális fényt, hogy jól le tudjam fotózni. Már majdnem kicsúsztam a határidőből. Itt van http://galeria.scrapbook.hu/showimag...atid=newimages A szép zöld háttér sajnos nem látszik rendesen, és a felirat sem jön vissza teljesen. És ez volt az eredeti: http://galeria.scrapbook.hu/showimag...imageuser=2157 Nagyon örültem ennek a kihívásnak, mert rengeteg olyan oldalam van, amit egészen másképp készítenék el. Ez csak egy volt a sok közül. Köszönöm a lehetőséget
|
|
|
||||
|
||||
|
Ezt a kihívást sem tudtam kihagyni:
http://galeria.scrapbook.hu/showimag...imageuser=3499 Köszönöm a játékot! |
|
|
||||
|
||||
|
Oh, lemaradtam...
nem lehetne a többi kihívást is meghosszabbítani nov. 4-ig?
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|