|
|||||||
| Nyereményjátékok 2011. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2011-ben indított vagy zajló nyereményjátékokat, ahol valamilyen nyereményért scrapbookozhatunk! |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
2011 NOV sbkihívás 04 - Receptkihívás
Szép napot Mindenkinek!
A hónap utolsó kihívásával, a vázlatterv kihívással jelentkezem. A változatosság kedvéért most egy receptet hoztam nektek. Ez talán könnyítés azoknak, akik nehezen alkotnak szigorú szabályok mentén. ![]() A versenyképes scrapbook oldalhoz az alábbi összetevők kellenek: 1.) 1 egyszínű és 1 mintás papír 2.) fekete, mintás pecsét (a paca nem számít) a háttérpapíron 3.) az oldalon legyen akril vagy bármilyen átlátszó (fólia) elem 4.) az oldalon legyen min. 1 fehér virág 5.) a fénykép(ek) közvetlen közelében helyezz el egy állatmotívumot 6.) a cím függőlegesen helyezkedjen el 7.) helyezz el szöveget az oldalon olymódon, hogy az papírcsíkokra legyen írva (min. 2!) 8.) szerepeljen szám az oldalon bármilyen formában Keverd és kutyuld, majd fűszerezd a saját ízlésed szerint. A kihívás összetevőit 8 számomra kedves oldalból válogattam össze, mindegyikből 1-et. A saját oldalamat is már a recept szerint alkottam meg, és néha nem volt könnyű. Úgyhogy mindenki egyenlő esélyekkel indul.
A Kreatív Csapat az alábbi fantasztikus inspirációs oldalakat készítette: Merienn ![]() Didó ![]() Kolibri ![]() Altalena ![]() Gigi ![]() Janka ![]() Jó alkotást mindenkinek! Remélem, sok szép oldallal jöttök! |
|
|
||||
|
||||
|
Köszi Janka ezt a kihívást! Szuper oldalt főztünk ki belőle
Kíváncsian várom, hogy ki mit alkot majd
|
|
|
||||
|
||||
|
Szuper kihívás! nyammi!
tetszenek a hozzávalók remélem, finomat főzök belőle és Nektek is ízlik majd
|
|
|
||||
|
||||
|
jaj, de várom már, hogy nekiálljak kotyvasztani!
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Régen tudtam résztvenni kihíváson itt nálatok, de a KCS oldalak rettentőmód megihlettek!
Ímhol az enyém. |
|
|
||||
|
||||
|
Nem nagyon szoktam főzni, de most belevágtam. Igaz, kicsit rendhagyó módon, mert a fotósiskolás albumom aktuális oldalát spékeltem meg, hogy beleférjek a kihívásba.
Íme az oldalam: http://galeria.scrapbook.hu/showimag...atid=newimages.Janka, köszönöm a játékot! Jó móka volt, különösen amikor azt keresgéltem, hogy hova szálljon le a pillangó.
|
|
|
||||
|
||||
|
Lányok, köszi, hogy jöttetek. Nagyon jó kis megoldások születtek. Mindenkinél vadul keresem az átlátszó elemeket, és nagyon nehezen találom őket
Kiváncsian várom az újonnan érkezők oldalait is
|
|
|
||||
|
||||
|
ide is megérkeztem és még időben, íme az oldalam
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Záróra előtt még gyorsan én is befutottam az oldalammal http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=24057&c=259 Külön köszönöm, hogy ennek a kihívásnak dec. 2-a volt a határideje. Szuper volt a recept, köszi, Janka!
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|