|
|||||||
| Nyereményjátékok 2012. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2012-ben indított vagy lezáruló nyereményjátékokat, ahol valamilyen nyereményért scrapbookozhatunk! |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
2011 JÚL sbkihívás 05 - Mozaikozzunk!
![]() Ettől a hónaptól kezdve, kilenc hónapon át egy vadonatúj kihívássorozat indul itt a Scrapbook.hu honlapon. Ez az 5. sz. kihívástípus lesz, amelyet a Rayher Kreatív Centrum tett lehetővé, ezért viseli a fenti nevet. Minden hónapban a Rayher inspirációs blogján egy hobbitéma köré szerveződnek a cikkek, júliusban a mozaikozás ez a technika. Ezért ehhez kapcsolódóan ennek a kihívásnak is ez lesz a témája. A kihívás (helyi) házigazdája: Gigi (a Rayher megbízásából) A kihívás időtartama: Összesen 9 kihívást indítunk 2011. júliustól 2012. márciusig. A kihívás nyereménye: a Scrapbook.hu történetének, és talán a magyarországi scrapbookzás eddig legnívósabb nyereménye! Nyeremények 1. helyezett:
2. helyezett:
3. helyezett:
A díjazás feltétele: Ahhoz, hogy kvalifikáld magad a kihívássorozat díjára, a 9 kihívásból legalább 7 kihíváson kell indulnod! Ahhoz, hogy jobb körképet kaphasson a zsűri az adott pályázó scrapbook stílusáról, egy kihívásra több alkotás is benyújtható, de legalább 7 különböző kihíváson indulni kell! Elbírálás: A nyertes pályázatok elbírálása 2012. áprilisában történik. A zsűri tagjai a Rayher Kreatív Centrum munkatársai, szakértő zsűritagok: Virág Éva és Budaházi Brigitta ![]() Kik vehetnek részt a kihíváson: A kihíváson a Scrapbook.hu regisztrált tagjai közül bárki részt vehet, kivéve Virág Éva és Budaházi Brigitta. Ezen a kihíváson a Kreatív Csapat tagjai szintén részt vehetnek. Határidő: Minden kihívás határideje az adott hónap utolsó napja. Jelen esetben 2011. július 31. A feladat 2011. júliusában: Készíts olyan scrapbook oldalt vagy minialbumot amelyen alkalmaztad a mozaik technikát! Fő szabály: Csak hagyományos vagy hibrid technikával készült alkotásokkal lehet nevezni. Galéria: http://galeria.scrapbook.hu/browseimages.php?c=227 Inspiráció: Tekintsük meg az alábbi videót, Tami Potter galériáját, ill. Virág Éva alábbi munkáját! Mindegyiken kiváló ötleteket láthatunk arra, hogyan lehet scrapbook oldalakon ízlésesen és nagyon ötletesen alkalmazni a mozaik technikát! Tami Potter galériája a Typed.com-on. Virág Éva: Ravenna: ![]() Reméljük, minél többen részt vesztek ezen a gigantikus versenyen és csodaszép családi emlékek kerülnek megalkotásra majd e kihívás nyomán! Minden résztvevőnek örömteli scrapbookozást kíván a Rayher Kreatív Centrum! . Utoljára módosítva: Gigi által : 2011-08-03 19:19 |
|
|
||||
|
||||
|
Mekkora szuper kihívás... lehet, hogy megpróbálkozom vele... jó móka lesz... kíváncsian várom az elkészült oldalakat :-)
Ötletes alkotást mindenkinek! |
|
|
|||
|
|||
Yummi! NA már tudom is mit fogok csinálni ![]() Szuper technika, szuper kihívás és még szuperebb nyeremény!!!
|
|||
|
|||
|
AZT AAAAAAA MINDENIT!!! ELKÉPESZTŐ kihívás!!! KÖSZÖNJÜK GIGI ill. Rayher!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Megjöttem:
http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=22318&c=227 Ez nagyon bejött nekem lesz még mozaikos oldalam
|
||||
|
||||
|
Nagyon jóóóól mondja Gigi! Ezt oldalba kell foglalnod. Szuper is lett a fotó, gyönyörűt készített a lánykád
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Próbálok rájönni, mi számít mozaik technikának, de biztosan nem tudom.
![]() Mindenesetre most készítettem egy oldalt, mondjátok meg ti, hogy ez az-e vagy nem. Ha elfogadjátok, feltöltöm ebbe a galériába. Ha nem, nekem akkor is tetszik. ![]() http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=22390&c=165 |
|
|
||||
|
||||
|
Bogi, szerintem ez mozaik.
Én elfogadom, kérlek, mozgasd át abba a galériába (a kép szerkesztésénél tudod megtenni, úgy, hogy a másik galériát választod).De jó, hogy jöttél!
|
||||
|
||||
|
Köszönöm Gigi, máris átteszem.
Egyébként sem tudom, hogy ez most hagyományos, vagy hibridnek számít, mert kétszer van az a kép, egyszer fekete-fehér, egyszer színes verzióban egymás fölött kinyomtatva. Na mindegy is. (doktor úr, én olyan bizonytalan vagyok... vagy nem?? )
|
|
|
||||
|
||||
|
megjöttem én is, bár félve, de azért beneveznék!! ismét bebizonyosodott, hogy nem teljesen az én világom!! átméreteznék, átszíneznék, vágnék, összeraknék - de nem lehet
![]() ![]() ![]() ![]() az oldalam itt van |
|
|
||||
|
||||
|
Ez a kihívás nekem is naaaaagyon tetszik !!!
![]() Az oldalam ugyan a tavaly téli albumom része, de úgy gondoltam, talán megfelel a követelményeknek, úgyhogy bátorkodtam feltölteni és http://galeria.scrapbook.hu/showimag...imageuser=2157 itt megnézhetitek. Köszi a játékot ! |
|
|
||||
|
||||
|
Megjöttem én is. Köszönöm a lehetőséget és az inspirációt. Itt látható az oldalam.
|
||||
|
||||
|
Khm, én is neveznék egy oldallal
![]() Sajna a fényviszonyok ma nagyon nem jók. Később lecserélem egy szebbre. http://galeria.scrapbook.hu/showimag...atid=newimages Köszi a kihívást. Kíváncsian várom a következőt. ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Ezzel is próbálkoztam!
Hát, nem lett a legjobb, de jó volt kipróbálni! Jövök legközelebb is! ![]() http://galeria.scrapbook.hu/files/2/...601280x768.jpg
|
||||
|
||||
|
Sajnos ez a kihívás most kimarad... Idő közben elromlott a nyomtatónk és még nincs kész, a határidő pedig egyre közelebb... Remélem a következőn már tudok hozni valamit... |
|
|
||||
|
||||
|
Elkészültem, itt az oldalam, egyszerű "igazi" mozaikos oldal.( Ha még belefér van másik ötletem is, meglátjuk.)
|
|
|
||||
|
||||
|
Én is elkészültem az oldalammal. Jó kemény kihívás!
|
|
|
||||
|
||||
|
Sikerült elkészítenem még egy oldalt. Nagyon élveztem!!!
|
|
|
||||
|
||||
... khm... én is készítettem egy oldalt. Köszönöm a kihívást. ![]() Az oldalam címe és elérhetősége: Kukorica gerle
|
||||
|
||||
|
| Megjelenítési módok | |
|
|