|
|
||||
|
||||
|
Elkészültem én is. Ember nincs rajta, de egy "macit" rácsempésztem. Most végre ezeket a képeket is feldolgoztam. Kovaxka köszönöm a játékot.
:rainbowsziv:Itt megnézhető. |
|
|
||||
|
||||
|
Kovaxka! Nagyon tetszik ez a kihívás. Az elnevezése is nagyon találó!
CT munkaként én már több ilyen oldalt is készítettem, de azokat már láthattátok. Most ide két oldalt is feltöltöttem. Az elsőt a múlt héten alkottam, de még nem mutattam meg. A másodikat pedig dierekt erre a kihívásra készítettem. Remélem nem baj, hogy mindkettőt feltöltöttem a galériádba. Köszi a játékot! |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Tegnap este én is elkészültem az oldalammal, de nem sikerült titeket elérnem
. Na de ma reggel megint pörög az oldal ezerrel. Kovaxka! Szuper ez a kihívás, így végre előszedtem a két hete készült Horváthországi képeket.
|
|
|
||||
|
||||
|
Megérkeztem én is, bár került rá némi emberke, de annyira kellett, Ildi, elfogadod?
![]() http://galeria.scrapbook.hu/showimag...r&imageuser=27
|
||||
|
||||
|
Kedves Kovaxka! Embertelen jó ez a kihívásod. Igaz, hogy már kettőt feltöltöttem a galériádba, de mint azt jeleztem is, ebből az egyik már a múlt héten készült, csak még nem mutattam sehol. Ezért most feltettem még egy, teljesen friss oldalt. Egy hónapja vártak már a képek feldolgozásra. Felhasználtam Krissz csodaszép készletét. Köszi mindkettőtöknek!
|
|
|
||||
|
||||
|
Hosszas küzdelem árán elkészült hát... Íme egy embertelenül semmitmondó oldal
|
||||
|
||||
|
Eralilla: örülök, hogy ennyire megmozgattam a fantáziádat, köszönöm!
Judit: az emberkéid jelképesek, naná, hogy elfogadom! Gini: dehogy semmitmondó, majd megbarátkozol vele te is! Hálás vagyok nektek is, hogy játszottatok!
|
||||
|
||||
|
Ildi, ha elfogadod:
http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=7748&c=104 Sajna, nem volt sok időm...
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Gyerekek, nagyon boldog vagyok, hogy ennyien játszottatok, köszönöm szépen a csodás alkotásokat! 31 alkotás érkezett erre a kihívásra, és a nyertes
. . . . . . Pavelancsika!!! sori.jpg Gratulálok! ![]() ![]() A nyeremény pedig a Flames Of Fall Mega kitem, a letöltési linkeket küldöm hozzá izibe!
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|