|
|
||||
|
||||
|
Kovaxka: "Embertelen" kihívás
Szeretek olyan oldalakat (is) készíteni, amelyek középpontjában nem az ember áll. Többen mondtátok már, hogy nehéz oldalba foglalnotok egy tárgyat, épületet, természeti jelenséget, kedvenc helyet, vagy olyan élményt, amely nem kapcsolódik a szeretteitekhez. Mi lenne, ha most megpróbálnátok?! Nincs sok kötöttség, mindössze az a kérésem, hogy ember ne legyen az oldalon. Szóval ez egy embertelen kihívás!
![]() Készítettem egy freebie wordartcsomagot, akinek tetszik, felhasználhatja hozzá, de nem kötelező. Összevonható Janka Kedvenc tárgyak kihívásával is! Galéria: Embertelen kihívás Határidő: 2009. november 6. péntek 9:00
Utoljára módosítva: Gigi által : 2009-11-05 11:39 |
|
|
||||
|
||||
|
nekem tetszik az ötlet, én megpróbálkozom vele. köszi a kihívást így előre is
|
||||
|
||||
|
Jövök, Ildi!
|
|
|
||||
|
||||
|
Óh, ez nekem könnyű kihívás.
Bár a mi Macijaink emberi tulajdonságokkal rendelkeznek. De szeretem a tájakról készült oldalakat is. Szuper kihívás! Biztosan jövök.
|
|
|
|||
|
|||
|
Szeretnék én is készíteni végre egy scrapbook oldalt. Ez a kihívás nagyon tetszik. Remélem össze tudom hozni.
|
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok, elkészültem egy oldallal - egy mozdony van rajta, eléggé embertelen, ugye?
Szia, Klarissza! Szerintem sikerülni fog! Csak neki kell állni, aztn nagy baj nem lehet :-) Szeretettel várjuk életed első sb-oldalát!
|
|
|
||||
|
||||
|
El is készültem, bár látom, Ildi, te olyan gyors voltál, hogy mire belinkelném, már kommentelted is! Örülök, hogy tetszik!
![]() Ja, és itt láthatjátok! Köszönöm a játékot, nagyon élveztem!
|
|
|
||||
|
||||
|
Klarissza!
Kíváncsian várjuk az első oldalad! ha egyszer nekiveselkedsz, abba se tudod majd hagyni...
|
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon tetszik a kihívás, sajnos én most nem tudok részt venni, de itt van egy régi kedvencem.
![]() Nagyban itt tudjátok megnézni >> Talán inspirációként szolgálhat...
|
||||
|
||||
|
Én is készítettem egy oldalt, bár ahogy elnézem a többi fantasztikus oldalt, kicsit elbizonytalanodtam, de azért felraktam a galériába.
|
|
|
||||
|
||||
|
Épp tegnap éjjel gyártottam 2 embertelen oldalt. De azért még jövök egyel külön erre a kihívásra.
|
|
|
||||
|
||||
|
Az egyik CT munkám éppen pontosan ebbe a kihívásba illik. Ugye elfogadod? Lécci lécci lécci....:rolleyes2:Ide pakoltam.Ja, és köszi a játékot!
Tagságaim: Viva Artistry,Fanette Designs, Dido Designs,Studio Diamante,Tempus Fugit Designs, AnnaBV Designs, Dreamland Digital Designs,Camila Designs, Sashinamama Designs, Pouyou Designs,Droopette Designs,Choukette Designs, NBK Designs,Sashinamama Designs, Timo Designs,Starlight Designs , Pink Lotty Designs,ET Designs![]() ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Én köszönöm nektek a csodás alkotásokat!
Mivel a szolgáltató miatt kicsit döcögős ma a honlap , Gigitől azt az igéretet kaptam, hogy nem zárja holnap reggel ennek a kihívásnak a galériáját, lehet még feltölteni!
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|