|
|||||||
| Péntek, április 30. Nemzetközi Scrapbook Nap kihívásai - 1.nap |
![]() |
|
|
LinkBack (3) | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
mollee: Fotós kihívás 1.
(mollee nevében írom)
Sziasztok fotózni vágyók! ![]() Ez a játék 3 napig tart. Minden nap lesz egy ‘nap fotója’ téma, amit a következő galériába kell feltölteni naponta: mollee: Fotós kihívás Ez az ún. napi belépő. Ez a fotó lehet régi is a ‘kedvencek’ képgyűjteményetekből, lényeg, hogy saját készítésű legyen! Ezután pedig indul a keresgélés. Véletlenszerűen töltök fel kisebb napi kihívásokat a legváratlanabb fórumokba Az ide pályázó képeknek azonban szigorúan ‘frisseknek’ kell lenniük! Minden kihívásra egy fotó tölthető fel! Naponta összesen 3 fotó tölthető fel (egy "belépő fotó" -ami lehet régi is - és 2 "vadászatra" készített vadonatúj fotó). Aki naponta 3 fotót teljesít, az nyer egy SB pontot, így 3 nap alatt 3 SB pont gyűjthető. Egy nap maximum 3 fotót lehet és kell feltölteni, annak, aki pontot szeretne gyűjteni. Legyetek szívesek, törekedjetek a tartalmi és a minőségi fotókra, hiszen nem a mennyiség a lényeg (Esetleg a későbbiekben tegyétek is ezt meg!) Nap fotója 1: Épületfotó ![]() Várom a fotókat a galériába! ************************************************** ******** ![]() FIGYELEM! 2010 első hónapjaiban bevezettünk egy új dolgot: a scrapbook.hu hivatalos kihívásain való részvételért SB pontok gyűjthetők. Az összegyűjtött SB pontok ezután pénzzé válthatók majd a webáruházban. Tehát, mindenki, akinek van kedve, induljon a kihívásokon, mert feltöltött alkotása egy SB pontot fog érni! A pontgyűjtés részleteivel itt megismerkedhettek! Utoljára módosítva: Gigi által : 2010-04-30 15:22 |
|
|
||||
|
||||
|
Igen, egy saját készítésű épületfotót kell ma feltölteni. mollee pedig kisebb kihívásokat fog elhelyezni a legkülönfélébb fórumokban a három nap során.
|
|
|
||||
|
||||
|
Hoztam én is a kedvencemet
|
|
|
||||
|
||||
|
Az én kedvencem: http://galeria.scrapbook.hu/showimag...atid=newimages
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Arra döbbentem rá, hogy nekem nagyon kevés épületfotóm van. :P Ezek után majd jobban odafigyelek.
![]() Azért találtam egyet, na jó többet is, de egyet választottam ki közülük: Emlékpont Különben tisztára izgulok emiatt a kihívás miatt, hogy hogy lesz, mint lesz. :thumbsup:
|
||||
|
||||
|
Némiképp módosítottunk a szabályokon. Kérlek, nézzétek meg az eredeti, topikindító hozzászólásban.
Egy nap maximum 3 fotót lehet és kell feltölteni, annak, aki pontot szeretne gyűjteni. Legyetek szívesek, törekedjetek a tartalmi és a minőségi fotókra, hiszen nem a mennyiség a lényeg (Esetleg a későbbiekben tegyétek is ezt meg!)
Utoljára módosítva: Gigi által : 2010-04-30 15:20 |
|
|
||||
|
||||
|
Én is feltöltöttem egy fotót. Esztergom.
|
||||
|
||||
|
Én is megérkeztem az örök kedvencemmel,
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Üdv!
![]() Hozzászólásba így tudsz képet beilleszteni: Hozzászól gombbal megnyitod a Hozzászólás a témához ablakot, ha legörgeted az oldalt, válaszd a További opciók-at és a Csatolásokat rendszerez gombot, a felugró ablakban Fájl kiválasztása (kiválasztod a feltöltendő képet a számítógépedről, vagy megadsz egy url címet) majd Feltölt. Bezár. Hozzászólás előnézete gomb megnyomásával ellenőrizheted mit írtál, mielőtt elküldenéd. ![]() Remélem, segítettem.
| Megjelenítési módok | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.scrapbook.hu/pentek-aprilis-30/914-mollee-fotos-kihivas-1-a.html
|
||||
| Alkotó | For | Típus | Dátum | |
| Timcsoca blogja: május 2010 | This thread | Refback | 2010-05-06 10:06 | |
| Timcsoca blogja: NSD a Scrapbook.hu-n!-Második.nap | This thread | Refback | 2010-05-01 10:26 | |
| Papírfecnik | This thread | Refback | 2010-04-30 13:39 | |