|
|||||||
| Péntek, április 30. Nemzetközi Scrapbook Nap kihívásai - 1.nap |
![]() |
|
|
LinkBack (8) | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
mollee: Válassz hármat!
(mollee nevében írom)
• Összeállítottam egy 10-es listát, ebből kell kiválasztani 3–at, amit az oldaladhoz fel szeretnél közülük használni. • Az üresen maradt 3 helyet, pedig neked kell újakkal feltölteni, amiből a következő pályázó szintén választ 3-at, majd helyettesít új 3 db elemmel. • Bármilyen scrapbook elemet írhatunk a listához, amit egy oldal készítése során fel tudunk használni, bár érdemes szem előtt tartani, hogy a túl specifikus elemekkel nagyon behatárolhatjuk a felhasználást és nem biztos, hogy mindenkinél van is kéznél olyan (ezalatt pl. a Basic Grey chipboard-ot értem, de a listában már a chipboard maga szerepelhet, hisz rengeteg fajta kapható különféle gyártóktól.) • Javaslom, hogy az új elemeket más színnel jelöljétek az új listában, és a galériában jelezzétek ugyanígy az általatok választott 3 terméket is! A kész oldalatokat ebbe a galériába töltsétek: Válassz hármat Az oldal elkészültének határideje: vasárnap éjfél Digi és hagyományos, kezdő és haladó is is üdvözölve!!! Íme az első 10 –es lista: 1. chipboard 2. zászló 3. gomb 4. 1 virág (és csakis 1 lehet az oldalon) 5. 4 fotó 6. kártya 7. szalag 8. miltonkapocs 9. tűzőgép kapocs 10. mist Elkezdem én a sort szemléltetésként. Én kiválasztottam a "zászlót", a „4 fotót" és a "kártyát. És az oldalam, amit alkottam belőle (erre 3 napotok van!): ![]() Az új lista pedig: 1. chipboard 2. egyszínű karton 3. gomb 4. 1 virág (és csakis 1 lehet az oldalon) 5. 2 db mintás papír 6. betűmatrica 7. szalag 8. miltonkapocs 9. tűzőgép kapocs 10. mist Jó alkotást! ************************************************** ******** ![]() FIGYELEM! 2010 első hónapjaiban bevezettünk egy új dolgot: a scrapbook.hu hivatalos kihívásain való részvételért SB pontok gyűjthetők. Az összegyűjtött SB pontok ezután pénzzé válthatók majd a webáruházban. Tehát, mindenki, akinek van kedve, induljon a kihívásokon, mert feltöltött alkotása egy SB pontot fog érni! A pontgyűjtés részleteivel itt megismerkedhettek! Utoljára módosítva: Gigi által : 2010-04-30 10:16 |
|
|
||||
|
||||
|
Akkor én viszem a virágot (csak egyet
), a 2 mintás papírt és a tűző kapcsot.És hozzom: pillangó, bélyeg keret, 1 gyermek fotó. Egy kis fejtörést okozott, hogy a hagyományosok által használt elemet rakjak vissza ![]() És akkor most így néz ki a lista: 1. chipboard 2. egyszínű karton 3. gomb 4. pillangó 5. 1 db gyermek fotó 6. betűmatrica 7. szalag 8. miltonkapocs 9. bélyeg keret 10. mist
|
||||
|
||||
|
Jújj de jó ez a kihívás. Én azt kérdezném, ha viszek 3 dolgot, akkor azt tehetem meg, és az oldalmmal vasárnapig kell elszészülnöm. Jól értettem ? Köszi
:olelke:
|
|
|
||||
|
||||
|
Vinném az állafotót, a bélyegzést és a betűmatricát
Hoztam gyöngy, szalag, katicabogár ![]() 1. gyöngy 2. egyszínű karton 3. szalag 4. saját készítésű kiegészítő 5. növényfotó 6. katicabogár 7. festés 8. miltonkapocs 9. bélyeg keret 10.tépés __________________ |
|
|
||||
|
||||
|
Köszi az infót. Bár ezzel sem lettem túl okos. Nézd ezt el nekem én inkább digis vagyok, de az anyáknapi albumokat látva nagyon viszket a tenyerem, hogy belevágjak valami hagyományosba is.
|
||||
|
||||
|
Hú későn kapcsoltam, hogy miről is szól ez a játék és elvittétek a kedvenceimet.:P
Én vinném a miltont, saját készítésű díszítőt és a szalagot Visszateszem a gyerekfotót, a gombot és mondjuk legyen saját készítésű háttér 1. gyöngy 2. egyszínű karton 3. saját készítésű háttér 4. gomb 5. növényfotó 6. katicabogár 7. festés 8. gyerekfotó 9. bélyeg keret 10.tépés
|
||||
|
||||
|
Sziasztok. Eddig egy kicsit el voltam tűnve és most is a munkahelyemen vagyok, de teljesen beindultam ettől a játéktól.
Vittem a gyöngyöt, a katicát és a bélyegkeretet. És hoztam helyette szívet, pillangót és masnit! 1. szív 2. egyszínű karton 3. saját készítésű háttér 4. saját készítésű kiegészítő 5. növényfotó 6. pillangó 7. festés 8. miltonkapocs 9. masni 10.tépés |
|
|
||||
|
||||
|
Vittem a saját készítésű kiegészítőt, miltonkapocsot, masnit
Az újakat pirossal írtam ![]() 1. szív 2. egyszínű karton 3. saját készítésű háttér 4. kommentkártya 5. növényfotó 6. pillangó 7. festés 8. betűmatrica 9. gomb 10.tépés
|
|||
|
|||
|
Vittem: szív, pillangó, kommentkártya
ÉS amit betettem én is pirossal írtam ![]() 1. virág 2. egyszínű karton 3. saját készítésű háttér 4. nyíl 5. növényfotó 6. inda 7. festés 8. betűmatrica 9. gomb 10.tépés
|
||||
|
||||
|
Vinném: Virág, inda, betűmatrica.
1. gemkapocs 2. egyszínű karton 3. saját készítésű háttér 4. nyíl 5. növényfotó 6. bélyegző 7. festés 8. wordart 9. gomb 10.tépés |
|
|
||||
|
||||
|
Vittem ezeket: egyszínű karton, bélyegző, gomb
1. gemkapocs 2. külön dátumcetli 3. saját készítésű háttér 4. nyíl 5. növényfotó 6.farkasfog 7. festés 8. wordart 9. jelvény, kitűző v. brad ---> ilyen a brad 10.tépés |
|
|
||||
|
||||
|
gyorsan vasald ki!!! ha még lehet. a házi mist nagy víztartalma miatt felpúposodik a papír, de azt utána (még vizesen) meg tudod vasalni a hátoldalán, egy kendővel leterítve :thumbsup:
|
|
|
||||
|
||||
|
Vittem ezeket: gemkapocs,növényfotó, tépés
1. maszatolás 2. külön dátumcetli 3. saját készítésű háttér 4. nyíl 5. csiga 6.farkasfog 7. festés 8. [wordart 9. jelvény, kitűző v. brad ---> ilyen a brad 10.varrás |
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!
Viszem: nyíl, wordart, varrás 1. maszatolás 2. külön dátumcetli 3. saját készítésű háttér 4. chipboard 5. csiga 6.farkasfog 7. festés 8. saját készítésű dísz 9. jelvény, kitűző v. brad ---> ilyen a brad 10.virág |
|
|
||||
|
||||
|
Ez a játék már a múltkor is kedvenc volt. Főleg, hogy még nyertem is
![]() Vittem: virág, külön dátumcetli, farkasfog Itt az új lista: 1. maszatolás 2. valami bélyegzett 3. saját készítésű háttér 4. chipboard 5. csiga 6. 1 fotó (és csak 1) 7. festés 8. saját készítésű dísz 9. jelvény, kitűző v. brad ---> ilyen a brad 10. valami csillogó
|
||||
|
||||
|
Egy kérdésem lenne a saját készítésű digi-háttérrel kapcsolatban. Overlay-t fel lehet használni hozzá - persze nem már kész papírra akarom tenni, hanem saját készítésűre????
Előre is köszi! |
|
|
||||
|
||||
|
Eszter, szerintem, mehet
Az overlay tulajdonképpen - szorosan véve - nem a háttérpapír része... :nos: külön layer :laugh:
|
|
|
||||
|
||||
|
Vittem: valami bélyegzett, csiga, brad (jelvény, kitűző)
A saját készítésű hátteret szerettem volna, de meghagytam Eszternek. Az új lista: 1. maszatolás 2. madár 3. saját készítésű háttér 4. chipboard 5. csipke 6. 1 fotó (és csak 1) 7. festés 8. saját készítésű dísz 9. virág 10. valami csillogó
|
||||
|
||||
|
igaz - fogós, talán ha csak langyossal? És anyagon keresztül? Én már sztem vasaltam ragasztósan is. De valóban kár lenne elrontani meseszép az oldal! Majd az albumban kisimul!
|
||||
|
||||
|
Juj, pedig hazafelé jövet kitaláltam, hogy kérem a virágot, a csigát meg a festést. Aztán csigalassan festek egy virágot.
![]() ![]() Na jó, viccen kívül, majd mindjárt átgondolom, mim is van.
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.scrapbook.hu/pentek-aprilis-30/915-mollee-valassz-harmat.html
|
||||
| Alkotó | For | Típus | Dátum | |
| Lilla-napok | This thread | Refback | 2010-05-13 14:05 | |
| Timcsoca blogja: május 2010 | This thread | Refback | 2010-05-06 10:05 | |
| Sipike Blogja | This thread | Refback | 2010-05-03 14:42 | |
| 2010 április | 7szindizajn.hu | This thread | Refback | 2010-05-01 18:11 | |
| Kriszta anyu: mollee: Válasz hármat! | This thread | Refback | 2010-05-01 14:03 | |
| Timcsoca blogja: NSD a Scrapbook.hu-n!-Második.nap | This thread | Refback | 2010-05-01 10:26 | |
| Timcsoca blogja | This thread | Refback | 2010-05-01 10:00 | |
| Papírfecnik | This thread | Refback | 2010-04-30 13:40 | |