|
|||||||
| Péntek, április 30. Nemzetközi Scrapbook Nap kihívásai - 1.nap |
![]() |
|
|
LinkBack (5) | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Franci: 3x3-as kihívás
Üdv minden kedves érdeklődőnek!
![]() A Nemzetközi Scrapbook Nap köré szervezett 3 napos mulatságsorozatunk első napján a következő kihívást gondoltam ki magunknak: Készíts egy hagyományos vagy digitális scrapbook oldalt, de lehet akár egy üdvözlőlapot is, amelyen a következő elemek biztosan szerepelnek: 3 db fénykép 3 db mintás papír 3 db kommentkártya [/COLOR][/COLOR](amin kommentár is van )Egyéb megkötésem nincs, csak még annyi, hogy érezd jól magad! :olelke: Határidő: 2010. május 2. 23.59. A képeket a Franci: 3-as kihívás galériába várjuk! :szia: ************************************************** ******** ![]() FIGYELEM! 2010 első hónapjaiban bevezettünk egy új dolgot: a scrapbook.hu hivatalos kihívásain való részvételért SB pontok gyűjthetők. Az összegyűjtött SB pontok ezután pénzzé válthatók majd a webáruházban. Tehát, mindenki, akinek van kedve, induljon a kihívásokon, mert feltöltött alkotása egy SB pontot fog érni! A pontgyűjtés részleteivel itt megismerkedhettek! ************************************************** ******** betsie oldala és az enyém a fenti megkötésekkel itt látható
[SIGPIC][/SIGPIC] Utoljára módosítva: betsie által : 2010-04-30 12:09 |
|
|
||||
|
||||
|
Franci,
Ez tök jó. :thumbsup: Én biztos jövök egy oldalal és valószínűleg digivel, mert nekem egy hagyományos nem férne bele 3 napba ![]() Az oldalad nagyon szuper és inspiráló. Na a komment a kedvencem, főleg a szereplők felsorolása. Köszi a játékot.
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Szupiszupiszupiiiii!!!
) Énisénisénis!!! ))) Igyekszem mielőbb ideérni a digi oldalammal:thumbsup: addig is ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
|
Itt is vagyok az oldalammal. Remélem megfelel a feltételeknek.
![]() És milyen jó hogy erre jártam, mert mehetek fotózni valami pirosat. Azért még idelinkelem az oldalam: Franci, Köszi a játékot. Nagyon élveztem. Újra átélhettem a tegnapi anyák napját. Folyamatosan mosolyogtam az oldal gyártása közben, mert a gyerkőc azért leállt kardozni is a virággal. Most csak a light-os képeket vállogattam ki.
|
||||
|
||||
|
Nekem is nagyon nagyon tetszik Franci a kihívásod
Már van is majdnem kész oldalam, de csak holnap tudom befejezni
|
||||
|
||||
|
Jó kis feladat ez, de kész lettem.
Itt a képem.
|
|
|
||||
|
||||
|
a porszívó megvár. Sajnos.:P
Köszi, hogy játszottál velem.:thumbsup: Örülök Nektek is és kíváncsian várom, hogy mit hoztok holnap vagy holnapután. :szia:
|
||||
|
||||
|
Én még ma hoztam az oldalamat, mert holnaptól nem vagyok.
![]() Franci öröm volt veled játszani. Köszönöm a lehetőséget. ![]() Itt látható, amit készítettem.
|
||||
|
||||
|
Jó kis kihívs volt Franci, köszi.Elkészültem az oldalammal. Ugye az nem baj, ha más is került rá?
|
|
|
||||
|
||||
|
Én is alkottam. Jó kis kihívás volt, köszönöm. Az oldalam itt található.
|
|
|
||||
|
||||
|
Köszönöm Nektek is lányok a részvételt! :thumbsup: Örülök, hogy tetszett a kihívás.
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Én is elkészültem! Egy anyák napi üdvözlőkártyát csináltam
![]() És igen! Boldog anyáknapját az anyukáknak, nagymamáknak, dédiknek!
| Megjelenítési módok | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.scrapbook.hu/pentek-aprilis-30/916-franci-3x3-kihivas.html
|
||||
| Alkotó | For | Típus | Dátum | |
| Sabee's Creative World | This thread | Refback | 2010-05-06 14:08 | |
| Sipike Blogja: Scrapmaraton | This thread | Refback | 2010-05-03 17:38 | |
| Sipike Blogja | This thread | Refback | 2010-05-03 14:43 | |
| Timcsoca blogja: NSD a Scrapbook.hu-n!-Második.nap | This thread | Refback | 2010-05-01 10:26 | |
| Papírfecnik | This thread | Refback | 2010-04-30 13:39 | |