|
|||||||
| Péntek, április 30. Nemzetközi Scrapbook Nap kihívásai - 1.nap |
![]() |
|
|
LinkBack (7) | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Rainbow: Template kihívás
Sziasztok!
Készítsetek mesélős oldalakat! A téma bármi lehet: kirándulás, (akár a holnapi majális vagy scrapbook klub), egy nap, hét, hónap története, mesélhettek bármilyen emlékezetes eseményről, a hobbiról, munkáról vagy az aktuális kedvencekről. Legyen rajta több kép és valamennyi szöveg is, hogy később is minél többet elmondjon ez az oldal Rólatok! Készítettem egy template-et is, amit felhasználhattok. Letölthető itt! ![]() Az oldalakat vasárnap éjfélig a következő galériába tölthetitek: Rainbow: Sablon kihívás Íme egy csodálatos inspiráció Sabee-tól: ![]() ************************************************** ******** ![]() FIGYELEM! 2010 első hónapjaiban bevezettünk egy új dolgot: a scrapbook.hu hivatalos kihívásain való részvételért SB pontok gyűjthetők. Az összegyűjtött SB pontok ezután pénzzé válthatók majd a webáruházban. Tehát, mindenki, akinek van kedve, induljon a kihívásokon, mert feltöltött alkotása egy SB pontot fog érni! A pontgyűjtés részleteivel itt megismerkedhettek! Utoljára módosítva: Gigi által : 2010-04-30 10:16 |
|
|
||||
|
||||
|
Én is csatlakozok!
) Sabee oldala máris egy inspiráló ötletet adott csak időm legyen hozzá! ennyi fantasztikus kihívást egyszerre... győzzük csak
|
||||
|
||||
|
Örülök, hogy tetszik! Jöhettek bátran hagyományossal is, csak az a lényeg, hogy több fotó legyen rajta és némi szöveg is, tehát minél "mesélősebb" legyen. A template-et lehet használni, de ez sem feltétel!
|
|
|
||||
|
||||
|
Sajnos csak ma tudok részt venni a játékokon, ezért igyekszem amit ma tudok teljesíteni. Kata, nagyon jó volt a templéteddel alkotni. A készlet is tőled van. Köszönöm a lehetőséget.
![]() Itt megnézhető az abonyi kirándulásunk az állatkertben.
|
||||
|
||||
|
Kezdőként imádom a Template-ket, mert az elrendezés ideális, és harmonikus, így avval már nem kell "bajlódnom"
"csak" fel kell öltöztetnem az oldalt.Klassz a tiéd Rainbow, és már tudom is mit fogok elmesélni általa. Köszi, ma még jövök vele!
|
|
|
||||
|
||||
|
Borzasztóan élveztem ezt a kihívást! :hehe:
Egérmese itt látható: http://galeria.scrapbook.hu/showimag...imageuser=1534 Köszönöm Rainbow a játékot! :szia: |
|
|
||||
|
||||
|
Elkészültem én is az oldalammal. Nagyon szupi a template! Köszi Kata!
|
|
|
||||
|
||||
|
Elkészültem én is a mai fotók feldolgozásával. Sajnos kikaptunk
|
||||
|
||||
|
Készen lettem az oldalammal én is. Itt található. Innen látható, miért nem vettem részt tegnap az eseményeken. Ugyanis itt voltam.Fura volt egy ilyen oldalt csinálni, de azért élveztem.Köszi a játékot Kata!
|
|
|
|||
|
|||
|
Sziasztok, nem hiszem el magam sem, de elkészültem én is egy oldallal a játékra!
![]() Itt nézhetitek meg:Bukfencjancsi Kata, köszi a játékot és a tmp-t, nagyon tetszett! |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!
Én is elkészültem egy oldallal: itt is van! Köszönöm a sablont, meg a játékot! A többieké nagyon tetszett, olyan szép sztoris oldalak lettek, ezért is kaptam kedvet hozzá! |
|
|
||||
|
||||
|
A tegnap történtekről készítettem az oldalam. Itt látható. Köszönöm a játékot!
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.scrapbook.hu/pentek-aprilis-30/918-rainbow-template-kihivas.html
|
||||
| Alkotó | For | Típus | Dátum | |
| Sapimanó Kreatívblogja: Rainbow: Template kihívás | This thread | Refback | 2010-05-21 14:16 | |
| Freebie | 7szindizajn.hu | This thread | Refback | 2010-05-20 15:47 | |
| 2010 április | 7szindizajn.hu | This thread | Refback | 2010-05-20 12:43 | |
| Template | 7szindizajn.hu | This thread | Refback | 2010-05-20 00:01 | |
| Timcsoca blogja: NSD a Scrapbook.hu-n!-Második.nap | This thread | Refback | 2010-05-06 10:07 | |
| Timcsoca blogja | This thread | Refback | 2010-05-01 14:52 | |
| Papírfecnik | This thread | Refback | 2010-04-30 12:25 | |