|
|
||||
|
||||
|
Adott fotó (október 12. - okóber 25.) Dtimy fényképe
Folytatódik az "Adott fotó" kihívás második szériája. 16 fotó érkezett eddig, amiket itt láthattok. Mivel átfedés van a hetek között, ezért Osli fényképével még október 18-ig várom az alkotásokat.
A mai sorsolásnál Dtimy fényképe lett a kiválasztott. Mystra fényképével lehet oldalakat alkotni. Nem egy szokványos kihívás, de szerintem élvezet lesz vele alkotni. A fénykép itt található. Dtimy leírása a fényképről: "Kicsi mókucim reggeli szieszta közben... Tudom, a téma nem megszokott, de nagyon kíváncsi lennék, milyen oldalakra inspirál Titeket ez a fotó. "![]() A kihíváson bárki részt vehet, aki kedvet érez más fotójából alkotni egy scrapbook oldalt. Tehát a feladat: - Ebből a képből készíts egy oldalt! - Azon kívül, hogy ez a kép legyen rajta, más megkötés nincs. Határidő: Október 25. Kulcsszó: adott_fotó_Secima_24 (Kérem pontosan másoljátok át, a szóközi aláhúzások is legyenek benne.) Az oldalakat a regisztrált tagok által indított kihívások galériába töltsétek fel. A képet innen így lehet letölteni: jobb egérgomb - kép mentése más néven... Ha valaki lemaradt volna, nyugodtan tölthet fel még fotót, a lényeg, hogy egy személytől csak egy fotó legyen játékban ebben a második sorozatban. Persze aki szeretne, a korábbi fényképekkel is készíthet oldalt. A lehetőség adott. Kíváncsian várom, hogy milyen oldalak születnek. Kellemes alkotást kívánok! Utoljára módosítva: Secima által : 2009-10-20 14:19 |
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon gyors voltál! Na, és micsoda oldalt készítettél.
Köszönöm, hogy alkottál Mysta fényképéből.
|
|
|
||||
|
||||
|
Elkészült az oldalam Mystráról. Nagyon édes kis jóság, jó volt vele alkotni.
Dtimy köszönöm, hogy ezt a fotót ajánlottad fel. Itt megnézhető.
|
|
|
||||
|
||||
|
Így az utolsó pillanatban még én is befutottam. ;-) Legalább egyről nem csúsztam le... de amúgy sem számít, mert a többit is hozom majd megkésve. :-)
|
|
|
||||
|
||||
|
Bea, nagyon szépen köszönöm, hogy játszottál, illetve alkottál Dtimy fotójával.
|
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok! Mivel egyben CT munka is volt ez az oldalam, ezért csak most mutathatom meg. Küldöm sok szeretettel Dtimynek! Secima, köszi a játékot!
|
|
|
||||
|
||||
|
Na, megint nem kapkodtam el, de remélem, Timi, azért még most is örülsz a képnek. (És bekukkantasz néha ide! :embarassed: )
Secima! Köszönöm a játékot!
|
|
|
||||
|
||||
|
Én is örülök, hogy még mindig készülnek oldalak Timi fotójával. Köszönöm mindenkinek.
|
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
![]() |