|
|
||||
|
||||
|
Adott fotó (október 19. - november 1.) Kriszta fényképe
Folytatódik az "Adott fotó" kihívás második szériája. 16 fotó érkezett eddig, amiket itt láthattok. Mivel átfedés van a hetek között, ezért Dtimy fényképével még október 25-ig várom az alkotásokat.
A mai sorsoláson Kriszta fényképe lett a kiválasztott. Kíváncsian várom a szebbnél szebb oldalakat belőle. A fénykép itt található. Kriszta leírása a fényképről: "Soproni nyaralásunk alkalmával egy Fertő tavi hajókázáson bújtak össze a fiúk. Nagyon szeretem ezt a képet! Jó alkotást kívánok!" ![]() A kihíváson bárki részt vehet, aki kedvet érez más fotójából alkotni egy scrapbook oldalt. Tehát a feladat: - Ebből a képből készíts egy oldalt! - Azon kívül, hogy ez a kép legyen rajta, más megkötés nincs. Határidő: November 1. Kulcsszó: adott_fotó_Secima_25 (Kérem pontosan másoljátok át, a szóközi aláhúzások is legyenek benne.) Az oldalakat a regisztrált tagok által indított kihívások galériába töltsétek fel. A képet innen így lehet letölteni: jobb egérgomb - kép mentése más néven... Ha valaki lemaradt volna, nyugodtan tölthet fel még fotót, a lényeg, hogy egy személytől csak egy fotó legyen játékban ebben a második sorozatban. Persze aki szeretne, a korábbi fényképekkel is készíthet oldalt. A lehetőség adott. Kíváncsian várom, hogy milyen oldalak születnek. Kellemes alkotást kívánok! |
|
|
||||
|
||||
|
Kovaxka, köszönöm, hogy játszottál. Nagyon tetszik az oldalad.
![]() Közben én is elkészültem. Kriszta, sok szeretettel készítettem. Jó volt ezzel a két fiús fotóval alkotni. Köszi. Itt megnézhető.
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Teljesen le vagyom maradva az adott fotó játékkal... de bepótolom mihamarabb
|
||||
|
||||
|
És hipp-hopp, egy hónapos csúszással, de már itt is vagyok. :_)
Kedves Kriszta, fogadd sok szeretettel a képet :-) Köszönöm a türelmet és a játékot és kívánok még sok szertet-oldalt a fényképeddel
|
|
|
||||
|
||||
|
Altalena, bármikor alkothatsz, ha kedved támad.
![]() Ányi, köszi szépen. Nagyon szép oldalt készítettél. ![]() Belinkelem ide gerbera1 oldalát is, hogy meglegyen itt a fórumban is. Köszi Gerbi, nagyon ötletes lett az oldalad. ![]() Itt megnézhető. |
|
|
||||
|
||||
|
Kriszta, nagyon jól gondoltad.
![]() Szoktam figyelni, de ez most valahogy kimaradt nekem. Még jó, hogy te ilyen figyelmes vagy. Köszönöm neked is és Babának is a szuper oldalt. ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Jócskán lemaradva, de nekem is sikerült elkészülnöm az oldallal.
![]() Kriszta, fogadd szeretettel, és ne haragudj, hogy csak most sikerült ideérnem! Évi, köszönöm a játékot!
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|