|
|
||||
|
||||
|
gondoltam így utólag is jó ötlet garázdálkodni a galériában!! itt meg tudjátok mutatni a leges-legjobb oldalt, amit láttatok a képek között, mégpedig a scrapbook hét keretei között készítetteknél!! nosza, nézzük, ki nyeri a legjobb oldal címet
![]()
|
||||
|
||||
|
jó-jó ha nem is egyet, de legyen az, hogy maximum 3 oldalt mutathat mindenki, és majd elválik melyik az a három, amelyik mindegyik közül a legjobb!! mit szóltok?
|
||||
|
||||
|
oké, talán elkezdem, látom senki sem merészkedik első lenni
![]() szóóóóóóval elsőszámú kedvenc, egy hagyományossal nyitok, egyszerűen nincsenek rá szavak: - a képek linkelve vannak a galériába... - Jóandi: ![]() digiből pedig: először is kicsit magam felé húz a kezem mégpedig a minimál irányába:beszteri: ![]() a harmadik pedig: Altalena: ![]() igazából nem is tudom, hogy gondoltam, hiszen baromi nehéz volt választani!! gyorsan el is küldöm, mielőtt cserélgetni kezdeném a képeket ![]() nagyon várom a Ti kedvenceiteket is!!
|
||||
|
||||
|
Húha! Elállt a szavam, amikor láttam az e-mailt Didó hozzászólásáról! Köszönöm! Teljesen zavarban vagyok, és annyira örülök!
És ha este lefekszenek a gyerkőcök, én is szétnézek majd a galériában!
|
|
|
|||
|
|||
|
Hát tényleg nagyon nehéz választani! Én is gyorsan idelinkelem, amiket szeretek, aztán már itt sem vagyok, mert én is cserélgetni kezdek... vagyis nem cserélnék, hanem legszívesebben duzzasztanám a sort, de ugye csak hármat lehet :-)
Szóval, az én választásaim (és nekem is a saját ízlésem felé hajlik a kezem, persze :-), nagyképes minimál ) Linsey: Itt és most SzrJudit: Piros sapi ![]() LaceE: Karib-tenger
|
|
|
||||
|
||||
|
Ó Dia... ááá most már tényleg a mennyekbe járok!
Nemsokára én is kiválasztom az én 3 kedvencemet
CT:RainbowDesigns, DidóDesigns, TimoDesigns, PinkLottyDesigns, MörjikeDesigns, KikinouDesigns "A boldogság olyan pillangó, melyet ha kergetünk, soha nem érhetünk utól, de ha leülünk csendben, leereszkedik hozzánk. " AltalenaBlogja |
|
|
||||
|
||||
|
Állati nehéz csak 3at választani!
Kizárásos alapon azokra az oldalakra adom le a voksom, amik az én stílusomtól annyira elütnek, hogy nem tudnám reprodukálni őket ilyen gyönyörűre. Legszívesebben kihívásonként választottam volna egyet Kolibri: ![]() Franci: ![]() Kovaxka:
|
|
|
||||
|
||||
|
Én is nekifutok gyorsan:
Gigi: Ez vagyok ma ![]() Szrjudit: Kukuuucs! ![]() Ányi: Tornabarakony ![]() És most gyorsan ki is lépek, mielőtt tovább válogatnék, és módosítgatnék. |
|
|
||||
|
||||
|
Ó igen... gyönyörű oldalakat választottatok!
Nagy nehezen, de nekem is sikerült megtalálnom azt a 3 oldalt, amit nagyon megkedveltem. Timcsoca, az én egyik oldalamat liftelte, hagyományos oldalban! Fantasztikus, hogy mit tud csinálni a két ügyes kezével ![]() ![]() Icka csodaszép oldala és a szívmelengető kommentje, mély nyomot hagyott bennem... ![]() és Tinci, színes energiabomba vallomásos oldalát imádtam, ez a fotó fenomenális ![]()
CT:RainbowDesigns, DidóDesigns, TimoDesigns, PinkLottyDesigns, MörjikeDesigns, KikinouDesigns "A boldogság olyan pillangó, melyet ha kergetünk, soha nem érhetünk utól, de ha leülünk csendben, leereszkedik hozzánk. " AltalenaBlogja |
|
|
||||
|
||||
|
Jaaaaj! Hát mi vár itt engem, micsoda meglepetés?
Eszter, köszönöm. De kedves vagy, hogy így gondolod!!! Meghatódtam. :rainbowsziv:
|
|
|
||||
|
||||
|
Köszönöm én is a kiemeléseket és a képeimnél lévő kommenteket, ezek mind-mind nagyon fontosak nekem.
Húhh, nagyon nehéz csak 3-at választani , de mutatom az én kedvenceimet a héten :Linsey oldala ![]() Beszteri oldala ![]() Christine oldala
|
|
|
||||
|
||||
|
Ányi, Judit: Nagyon köszönöm! Nagy öröm itt látni az oldalaimat!
![]() Nem lesz könnyű, de megyek válogatni én is!
|
||||
|
||||
|
Judit! Nagyon-nagyon köszönöm! Annyira meg vagyok hatódva!
|
|
|
||||
|
||||
|
| Megjelenítési módok | |
|
|